26.3.2015

Snapchat: Monasdailystyle

SnapChat: monanieminen

No niin – nyt olen sitten (vihdoin?!) minäkin innostunut super suositusta Snapchat sovelluksesta. Viime vuoden yksi ladatuimmista sovelluksista on ollut nuorten suosiossa pidempään ja mm. pikkusiskoni sitä yritti viime kesänä opettaa, mutten oikein päässyt tuolloin vielä sovellukseen mukaan. Nyt olen lisäillyt silloin tällöin kuvia ja videoita sinne ja alkanut seuraamaan muutamia suosikki bloggaajiani (mm. Tone it up tyttöjä;) ) ja niinhän se meni ja koukutti minutkin! :D

Kyseessä ei ole ihan tavallinen some kanava. Snapchat on tosi hauska tapa seurailla ihmisten elämää huomattavasti rennommalla otteella mitä esimerkiksi instagram. Sovellukseen ladataan lyhyitä videopätkiä, jotka pysyvät vain tietyn ajan sovelluksessa esillä. Super hauskaa, nopeaa ja näppärää. Kynnys laittaa pieniä videoita on paaaljon matalampi mitä instagramissa ja näin ollen pääsee paljon lähemmäs muiden juttuja.

Onko siellä muut ruudun takana jo innostuneet tästä Snapchat hypetyksesta vai kuulostaako taas yhdeltä älyttömältä somehurahdukselta?;)

Suosittelen ehdottomasti ainakin testaamaan! Minun lyhyitä videoklippejä löytyy tutulla nimimerkillä: monanieminen

snapchatmonasdailystyle

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  emiliaa
  28.3.2015 at 00:52

  Jeee snapchat on niin hyvä!!:) siellä kivempi laittaa kavereille kuvia ja niin ne ei sit tallennu niiden puhelimiin ja täytä muistia :D mä en löytäny sua sieltä outoa..

  • Reply
   monasdailystyle
   28.3.2015 at 02:14

   Hmmmm.. Olisko se kuitenkin sit monanieminen nimimerkillä?? :D :D Mä oon vielä nähtävästi hiukan aloittelijan tasolla ton ohjelman kanssa ;D

   • Reply
    monasdailystyle
    28.3.2015 at 02:16

    Mulla näkyy siinä keltasen haamun kohdalla ylempänä Monasdailystyle ja sen alla monanieminen .. Hmmmm.. :D

    • Reply
     Armi
     29.3.2015 at 18:24

     joo sun nimimerkki jolla sut löytää on monanieminen ! ;) mäkin ihmettelin kun en löytänyt sua! :D onneks asia korjaantui nyt :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *