24.3.2015

Day trip to Waterfalls

waterfall1
waterfall2
waterfall3
waterfalls4waterfalls5waterfalls6waterfalls7waterfalls8waterfalls9waterfalls10waterfalls11

Tässä kuvapläjäys meidän sunnuntain reissusta vesiputouksille. Tarkoituksemme oli suunnata Kanching Fall nimisille putouksille. Taksi tiputti meidät Taman Rimba Templer nimiselle paikalle ja me tyytyväisinä lähdettiin tarpomaan metsään ;) Paikasta löytyi jälkeen päin kivoja postauksia netistä, mutta sunnuntaina ihmeteltiin vaan, että ei tainnut mennä meidän alkuperäiset suunnitelmat ihan niin kuin piti:D

Kokonaisuudessaan kiersimme vesiputouksia metsän keskellä hieman vajaa kaksi tuntia. Patikoidessa saimme mm. iilimatoja nilkkaan – yök ja hyi! :D Oli melkoisen ällö kokemus. Hauskaa oli ja ennen kaikkea nautin iilimadoista huolimatta luonnosta. Ihanaa vastapainoa kaupungin hektiselle vilskeelle.

On Sunday we went to see Kaching waterfalls but ended up in totally wrong place. No worry though. We managed to find some waterfalls here also and had a blast with friends hiking over two hours in the middle of forest. What a great balance it makes to visit here in the nature for now and then when used to living in the middle of KL. :)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Krista
    24.3.2015 at 12:40

    Moi! Mun oli vaan pakko kommentoida ettei kyllä näy missään se sun +7 kiloa joten älä ressaa! Pyykkilauta van vilkkuu tuolla rantakuvassa!! Ja varsinkin jos ne on tullut pyllyyn ja tisseihin niin eikös ne oo parhaat paikat? ;)

    • Reply
      monasdailystyle
      26.3.2015 at 03:56

      Hih, voi kiitos paljon Krista<3 :D Itseasiassa viikossa tippui jo heti pari kiloa :D Tais olla aika paljon nesteitä kertynyt kroppaan, mutta kyllä tuola berberiin ja reisiin on vielä se extra 4-5kg on tullut vierailijoina;) Ja joo noihin tisseihin sais mun puolesta jäädä :D :D Mut harmi vaan sieltä lähtee melkein ensimmäisenä pois kaikki ;D

  • Reply
    Outi Karita
    24.3.2015 at 16:34

    Ihanan näköistä, mutta iilimadot YÖK! :P

    • Reply
      monasdailystyle
      26.3.2015 at 03:57

      Jep iilimadot todellakin YÖK :D :D :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *