23.3.2015

Lovely Spring

Kevät on pukeutumisen kulta-aikaa! Rakastan kevätasuja ja se tunne, kun odottaa kesää on ihan parhautta. Farkkujen kanssa voi alkaa käyttää kevyempi kenkiä ja pelkkä jakku riittää pian takiksi. Trenssit ovat myös kevään parhaita puolia! Koska oma kevätpukeutuminen jäi tänä vuonna välistä Malesiassa asumisen vuoksi niin koitan keräillä tässä kevään mittaan inspiraatiota nettikaupoista ja pinteristä tänne blogiin kevätasujen puolesta, jottei ihan pelkästään kesähepeneiksi mene;) Mikäli teillä tulee tiettyjä toiveita mieleen niin laittakaa ihmeessä! Tarkoitus olisi ainakin koota hameiden ympärille asuinspistä, koska keväällä ainakin itse kaivan aina pitkän talven jälkeen hameet kaapin perukoilta esiin:)

Aikaisemmassa postauksessa ilmoitin yhteistyökumppani Fashionstoren kellokamppiksesta. Sen lisäksi ihanalla nettikaupalla on paljon ihania keväisiä juttuja valikoimassa jo:) Itse tykkään (niin kuin moni teistä tietääkin;) ) erityisesti FS:llä myytävistä Liu Jo farkuista. Niitä onkin aika kova ikävä täällä Kuala Lumpurissa. Hyvin istuvat farkut ovat parhautta ja saavat aina aikaiseksi hyvän asupäivän. Tässä muutamia ihania malleja, jotka ovat täydellisiä myös keväälle.

liujoliujo

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ

liujofarkutasu

Korkeat nilkkurit, täydelliset Liu Jo:t ja jakku – yksi mun lemppareimmista yhdistelmistä. Ja ah Alexa <3 Sitäkin on ikävä!!! :D Mahtaa kesällä tuntua oma laukkukokoelma täydelliseltä;)

kevätkevät

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ

Aurinkolasit ovat ihan must have kevääseen. Toki niitä tulee käytettyä ympäri vuoden, mutta eritysti keväällä niistä saa ihan uutta virtaa. Numero ykköset on ihan mega kivat. Noi on saatava! :) Kevyet sandaalit menee vasta kesällä, mutta kevään alkaessa on kiva laittaa kevyet nilkkurit jalkaan samoin kaikki mikä liittyy raitoihin on selvä kevään merkki! ;)

Mitä te odotatte eniten kevätpukeutumisessa?:)

(Adlinks/Mainoslinkit Fashionstore.fi)

I just love spring fashion! You are able to wear layers but still wear lighter than in the winter. Here are some outfit inspiration for the spring. What do you think about these?

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Pinja
    23.3.2015 at 21:28

    Kyllä mä odotan eniten sitä kun ei tarvitse peittää asua enää paksun takin alle :) Paras fiilis <3

    • Reply
      monasdailystyle
      24.3.2015 at 12:03

      Joo se on kyllä ihanaa <3 <3 :)

  • Reply
    anne/ 52weeksofdeliciousness
    24.3.2015 at 08:02

    Oli pakko tulla kiittelemään, että olet tutustuttanut minut Liu Jo- farkkuihin. Ostin kahdet viime kuussa enkä ole muita housuja sen jälkeen jalkaan laittanut, ihan parhaat farkut :) kiitos vinkistä!

    • Reply
      monasdailystyle
      24.3.2015 at 12:04

      Voi mahtavaa Anne!! :) Tosi kiva kuulla, että oot myös tykännyt :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *