21.3.2015

Lounas ja rento päivän asu

Normaalisti Suomen oloissa käyn kahdesta kolmeen kertaan viikossa ulkona syömässä lounasta, mutta täällä KL:ssä syömme joka päivä lounaan ulkona. Se tulee huomattavasti halvemmaksi, kuin tehdä aina kaikki ruuat itse kotona. Olemme ehtineet jo aika hyvin testailla eri paikkoja, mutta kerta toisensa jälkeen aivan meidän kodin vieressä sijaitseva katukeittiö vetää puoleensa. Sieltä saa ehkä parhaimmat kalat koko KL:ssä ja fiilis paikassa on ihan omiaan. Yleensä olemme ainoat “turistit” paikallisten joukossa tässä kojussa. Paikallisten määrä yleensä kertookin hyvästä ruokapaikasta ja ainakaan tämän suhteen emme ole kertaakaan joutuneet pettymään.

Oma suosikkini kaloista on rausku! Voi pojat se on hyvää!! Myös tonnikala on maistunut erityisen hyvälle tässä katukeittiössä. Paikallisten tekemät kasvissekoitukset ovat myös vertaansa vailla ja niitä on ehdottomasti harjoiteltava tekemään Suomessakin. Luulen, että kotiin palatessa aluksi tuntuu, ettei mikään ruoka maistu miltään ;)

lounas1

Katuravintola on aina täynnä paikallisia. Fiilis on mukavan rento ja asiakaspalvelu ystävällistä. Saamme ihanalta naispuoliselta työntekijältä aina rutkasti hymyjä ja naurua, kun kysymme mitä mikäkin on;)

Mikäli olet KL:ssä ja haluat kokeilla juuri tätä kyseistä paikkaa löytyy se Lorong Ceylon kadulta! :) Vieressä tien toisella puolella on myös kuuleman mukaan järjettömän hyvä intialainen koju. Sitä emme ole vielä tulleet testanneeksi.

lounas2
lounasasu

Päällä eilen lounaalla käydessä oli super rento ja mukava Lindexin (vanhaa mallistoa) mekko. Vastaava mekko löytyy täältä & täältä.* Tukan sujautin tuttuun tapaan suttunutturalle päälaelle. Tässä kampauksessa on kaikkein mukavinta olla kaikkein kuumimpaan aikaan päivällä. Tuossa katuravintolassa syödessä nimittäin tulee hiki!! Meikkiä on ihan turha laittaa mikäli viettää päivällä aikaa ulkosalla.

(adlinks/mainoslinkit*)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Marjo
    21.3.2015 at 23:17

    Heips! Kiva seurailla sun postauksia reissusta :) Blogisi on muutenkin tosi kiva!
    Käyhän tsekkaamassa myös minun blogi :)

    http://www.lily.fi/blogit/forever-and-day
    -Marjo

    • Reply
      monasdailystyle
      22.3.2015 at 03:00

      Voi miten kiva kuulla!:) Kiitos kommentistasi, tulen ehdottomasti kurkkaamaan sun blogia!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *