18.3.2015

Breakfast

aamupala9
aamupala8aamupala6
aamupala4
aamupala3
aamupala2aamupala

Hotellien aamapalat ovat yksi reissujen parhaimpia puolia! Rakastan istua aamupalalla pitkään ja nauttia hotellin fiiliksestä. Ihmiset ympärillä ovat yleensä super iloisia ja myönnän urkkivani välillä muiden hauskoja tapoja syödä aamupalaa;) Mitä erikoisempia yhdistelmiä on tullut nähtyä. Mieleen on jäänyt mies croisanttinsa kanssa. Hän kastoi croisantin kahviin, joka oli jättimäisessä murokulhossa. Mies oli epäilemättä ranskalainen;) (ranskalaisista puheen ollen on muuten järkky ikävä Maijaa ja hänen miestä <3 ) Myös suolaisten ja makeiden erikoiset yhdistelmät saavat usein hymyn huulille.

Singaporessa päädyimme Holiday Inn Atrium* hotelliin, josta ystävämme varasivat huoneen ennen meitä. Olivat hyvän valinnan tehneet. Olimme kaikki tosi tyytyväisiä hotelliin ja itse tykkäsin kovasti juuri aamupalasta. Parasta hotellissa oli kuitenkin ihan tajuttoman iso sänky ja maailman parhaimmat tyynyt. Jostain on pakko metsästää vastaavat tyynyt kotiinkin!

(Adlinks/Mainoslinkit*)

I just love hotel breakfast! It is awesome to be able to eat breakfast without rush and just enjoy the atmosphere of happy people around you. I also enjoy to watch different habbits to have breakfast and try to guess where are people from based on their eatings. :) If you have like five croissants and a bowl for coffee you are french without doubts;).. We had a great breakfast in our hotel in Singapore as you may see in the pictures.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Maija
    24.3.2015 at 15:20

    <3 <3

    • Reply
      monasdailystyle
      24.3.2015 at 15:57

      <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *