4.3.2015

Home

home1homemakkari

Aika tarkkaan kaksi kuukautta sitten lähdimme Suomesta. Päivääkään ei ole kaduttanut päätöstä lähteä, vaikka monta kertaa on hakattu päätä seinään ja kukkaroa venytetty ääriä myöden. Ennen reissua mietein, että saatan potea kovaa koti-ikävää jo ensimmäisten viikkojen jälkeen, mutta nyt muutaman kuukauden jälkeen totean, ettei koti-ikävästä ole tietoakaan. Rakastan meidän kotia Suomessa ja tiedän, että sinne on ihana palata. Tällä hetkellä olen kuitenkin niin onnellinen tästä mahdollisuudesta, että saamme kutsua tätä pientä yksiötä täällä Kuala Lumpurissa kodiksi. Olen oivaltanut tämän muutaman kuukauden aikana, ettei koti ole paikka – koti on tunne. Koti löytyy aina omasta itsestään. Vaikka rakkaat ihmiset ovatkin kaukana, ovat he kuitenkin ihan vieressä. Kun löytää itsensä oikeasta paikasta löytää myös kodin.

It has been two months since we left Finland. I haven´t actually felt any home sick although I thought that I would. However it is awesome to know that we have a place to go back in Finland when the time is there. Until I´ll be enjoying my stay here in KL.. :)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Heidi
  4.3.2015 at 13:30

  Olipa ihanasti kirjoitettu :). Varmasti tätä kokemusta muistelee mielellään vanhana. Teillä on kyllä todella kaunis koti, ihan pakko kysyä mistä olohuoneen matto on ostettu? Onko se talja? Joka tapauksessa ihana se on :)

  • Reply
   monasdailystyle
   4.3.2015 at 15:36

   Kiitos Heidi <3 :) Tuo matto on taljakauppa.com:sta (http://www.taljakauppa.com)! Olin ihan super tyytyväinen heidän palveluihin ja varmasti tulen tilaamaan vielä uudelleenkin :) Ajattelin makkariin vähän vastaavaa :)

 • Reply
  Eve / Queen Of Everything
  4.3.2015 at 17:08

  Ihana asunto! Täysin päinvastainen väritys kuin meillä (vaalea) mutta muuten hyvinpaljon samoja juttuja mitkä miellyttää mun silmää. Meillä tuo kaikki on vaan mustana! Meillä on lähes mustat lattiatkin :D (ja harmaa laatta keittiössä) :) Ja aika paljon runsaampaa kaikessa ja enempi blingiä, mutta siis eniveis. Mitähän mä selitän…? No että ihanat pari kuvaa! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   4.3.2015 at 17:18

   Kiitos Eve <3 :) Hih, ei sen värin niin väliä, kunhan on musta tai valkonen - eiks se niin mee?;D

 • Reply
  Marjaana
  5.3.2015 at 06:32

  Otitteko muuten vaihdon ajaksi alivuokralaiset ja jos otitte oliko helppoa löytää “noin lyhyeksi” ajaksi ketään?
  Terkuin vaihtoon syksyllä lähtevä

  • Reply
   monasdailystyle
   5.3.2015 at 15:40

   Alivuokralainen on varmasti tosi helppoa saada!:) Kannattaa kysellä vaikka ihan omasta kaveripiiristä ja faceen laittaa vaikka viestiä. Meille ei tullut ketään alivuokralaiseksi. Koti on ihan perheenjäsenten käytössä:)

 • Reply
  Outi Karita
  7.3.2015 at 18:12

  Voi kun kaunista ja kauniita sanojakin <3

  • Reply
   monasdailystyle
   8.3.2015 at 04:50

   Ihana Outi <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.