14.2.2015

Valentine’s Day so far

lauantai1

1. Aamupalan jälkeen suoraan Hot Joogaan ihanan uuden ystävän Riinan kanssa. Tunti oli niin rankka, että puolessa välissä pohdin lähteekö taju vai tuleeko oksennus :D Oli hieman erilainen tunti mitä Suomessa olen kokeillut;D 2. Suihkun ja noin kolmen vesi litran jälkeen kaupungille. 3. Päivän asu koostui Reebokin kengistä, Topshopin shortseista, Zaran paidasta ja laukun olen löytänyt täältä paikallisesta outletista. 3. Lounasta yhdessä Eetun ja Riinan kanssa. Nälkä oli niiiiiin järkyttävä aamuisen joogan jälkeen, etten ottanut ainuttakaan kuvaa ruuasta, joten tässä kuvaa muutaman viikon takaisesta lounaasta yhdessä ihanassa sushimestassa:)

lauantai2

Happy Valentine’s Day!! <3

lauantai3

1. Lounaan jälkeen käytiin vielä porukalla kahvilla. Aika menee hyvässä seurassa ihan tajuttoman nopeasti. Riinan hauskoja ja mielenkiintoisia seikkailuja on aina ilo kuunnella. Harmi, että hänen mies joutui olemaan aamupäivän töistä, eikä saatu häntä mukaan ystävänpäivän viettoon. 2. Iltapäivästä suunnattiin Eetun kanssa Pavilionin Beauty Hallille. Rakastan Eetun pitkiä hiuksia, mutta nyt oli ehkä aika kokeilla jotain muuta;) Vaihtelu virkistää. Annettiin parturille vapaat kädet! 3. Meinasin ensin odotella lehtien lomassa Eetun saksimista. 4. Tovin odottelun jälkeen päädyin kuitenkin kysymään vapaita hieronta-aikoja. Voinen kertoa, että oli ehkä parasta ever istua tunnin jalka/niska/hartia hieronnassa aamuisen joogan jälkeen. Hieroja oli paras ikinä ja Eetua nauratti, kun mun paikat vaan ruksahteli thaimaalaisen hierojan väännellessä meikäläistä mitä ihmeellisempiin asentoihin :D Suosittelen TOOOOSI lämpimästi Miko Royale hair salon (instagramissa @miko_royalegalere) palveluita. Oltiin molemmat ihan über tyytyväisiä:)

lauantai4

Tässä vielä kullan uusi lookki! :) I LOVE IT!!! Saa nähdä pelästynkö aamulla, kun huomaan herääväni vieraan miehen vierestä ;D

Kaiken kaikkiaan ollut ihan paras ystävänpäivä täällä <3 Eilinen mahakipu on tipotiessään. Nyt kello on vähän yli yhdeksän ja laitetaan vielä leffa pyörimään. Rentoa kotoilua ja nautiskelua siis loppuilta:)

Ihanaa ystävänpäivää kaikille ihanille <3 Lähetän jokaiselle virtuaalisen halirutistuksen!

Ps. Käykäähän seurailemassa instagramista kuvia. Uusia kuvia tulee päivittäin!:) Löytyy nimimerkillä @Monasdailystyle

Happy V-day everyone! Our day began with hot yoga class at 10 am and after that we had a lunch in a restaurant with our dear friend. After lunch we still had coffee and chatted as we had no hurry anywhere. Me and Eetu had some special time in the afternoon. I got a massage while Eetu received a hair cut. It was time to get rid of that long hair! :) 

All in all the Valentines day here has been perfect! How have your day been? We are still watching a movie tonight before going to bed. I will give a huge virtual hug for everyone of you!!!

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Laura
    14.2.2015 at 17:07

    Moikka, ei liity tähän postaukseen mutta onko sulla vinkkejä miten sokerista pääsisi eroon? Olen järkyttävä sokerihiiri ja tuntuu etten pysty olemaan ilman sitä… :D

    • Reply
      monasdailystyle
      16.2.2015 at 12:46

      Moii!! :) Sori kun mun vastaus kesti, täällä menee aika ihan tuhottoman nopeasti,
      Mutta siis tiedän tuskan. Sokeri on niin hiton koukuttavaa. Mä suosittelen tutkimaan täältä vinkkejä: https://iquitsugar.com
      Sarahin kirja on ihan paras – se kannattaa ehdottomasti ostaa!!! :)
      Kantsii lisätä hyviä rasvoja ruokavalioon ja alkuun olla kokonaan ilman sokeria.

  • Reply
    diipadaapa
    14.2.2015 at 19:07

    Pakko kehua sun hiuksia, aivan ihanan väriset! Onko sun oma luonnollinen väri vai ootko käyny värjäyttää ja jos oot nii kampaajallako vai jopa itse? :D

    • Reply
      monasdailystyle
      16.2.2015 at 12:48

      Voi kiiitos ihana <3 :)
      Joo tää on luonnollinen väri, en oo värjännyt nyt yli kolmeen vuoteen hiuksia.:)

  • Reply
    Pinja
    14.2.2015 at 22:25

    Tosi hyvältä näyttää tuo Eetun uusi tukka!:)

    • Reply
      monasdailystyle
      16.2.2015 at 12:49

      No eikös!! :) Oli kyllä hyvä idis, vaikka aluksi pelkäsin, että tuleeko Eetun pitkää tukkaa heti ikävä;)

  • Reply
    jen
    15.2.2015 at 17:39

    Oon pidempään lukenu blogia mutta nyt päätin että kommentoin sulle. Oot ihanan aidon oloinen ja näytät niin hyvältä ja freesiltä :) Luin tuossa jotain sun postausta että Eetukin aloittaa bloggailun ja kävin kurkkaamassa sen blogia ja reseptit on kyllä niin herkullisia ja terveellisiä. Muutama menee kyllä kokeiluun. Ois kiva jos Eetu jatkaisi kirjoittelemaan noita ruokavinkkejä! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      16.2.2015 at 12:51

      Voih, kiitos ihanasta kommentista Jen <3 :) Sait mega ison hymyn täällä päässä aikaiseksi :)
      Ja oon ihan samaa mieltä, että olis niin kiva kun Eetu innostuisi taas blogista :) :) Ehkä se vielä jossain vaiheessa taas innostuisi;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *