25.1.2015

Testissä: Micellar Cleansing Water puhdistusvesi


* Yhteistyössä Garnier *

Kauneudenhoito alkaa itselläni aina perusteellisesta ihonhoidosta. Päivittäisiin rutiineihini kuuluvat kasvojen puhdistus sekä kosteutus. Viikottain teen myös ajan salliessa kasvonaamion sekä kuorinnan. Matkustettaessa ihonhoito on astetta hankalampaa vähäisen tilan, sekä pitkien matkustuspäivien takia. Myös erittäin kuuma ja kostea ilmasto asettaa pieniä haasteita iholle. Saatan pestä meikit treenien ja kuumuuden takia kaksi tai kolmekin kertaa päivässä. Yhteistyön kautta testiin saamani, super suosittu Garnierin Micellar Cleansing Water, onkin mitä oivin reissutuote säilyttämään myös matkalla ihon hyvän kunnon.

garnier3garnier1

Kasvovesiä aina erikseen käyttäneenä, olin alkuun vähän skeptinen tämän tuotteen suhteen, sillä olen aina ajatellut, että kasvovedellä viimeistellään iho puhdistuksen jälkeen, eikä sitä tule käyttää pelkkänä putsarina. Tämä Micellar Water ei kuitenkaan ole itseasiassa kasvovesi, vaan nimenomaan puhdistusvesi, jolla lähtee niin huulipunat, kuin ripsiväritkin! :) Tuote sisältää  misellejä (yhdisteitä), jotka vetävät puoleensa meikkiä ja likaa.

Aivan järjettömän näppärää! Micellar Waterin puhdistavan ominaisuuden lisäksi itse pidin puhdistusveden parhaimpana puolena sen hellävaraisuutta. Oma hipiäni ja erityisesti silmät ovat todella herkkiä vahvoille ja jopa monille hellävaraisillekin tuotteille, mutta tämä Micellar Water jättää ihon ihanan pehmeän ja raikkaan oloiseksi ilman ikävää kirvelyä tai kutinaa. Puhdistusvesi ei myöskään tuoksu miltään, mikä on ehdottomasti plussaa, sillä tätä tuotetta ei tarvitse huudella lainkaan pois. En yhtään ihmettele, että niin moni on hurahtanut tämän tuotteen vakkarikäyttäjäksi. Ihan ehdoton vaihtoehto erityisesti niille, jotka eivät halua käyttää liiemmin aikaa ja vaivaa ihonhoitoon, mutta haluavat kuitenkin pitää ihostaan hyvää huolta. Meikkien ja ylimääräisten kertyneiden epäpuhtauksien pesu kasvoilta päivittäin on ihan super tärkeää, enkä itse menisi esimerkiksi koskaan nukkumaan meikit päällä, olin kuinka väsynyt tahansa.

garnier2

Puhdistusveden käyttö on helppoa kuin heinän teko. Vanulappu kostutetaan Micellar Waterilla, jonka jälkeen lapulla voi hellävaroen painella meikin pois kasvoilta ilman suurempaa hankausta. Meikki lähtee helposti (huom. vedenkestävä ripsari on tietty asia erikseen!) pois, eikä kasvoja tarvitse enää huuhdella hanavedellä. Liiallinen vedenkäyttöhän muutenkin kuivattaa helposti ihoa, joten tämä tuote on ihan erinomainen myös kuivalle iholle.

garnier5garnier7garnier6

Kiteytettynä vielä omat plussani tälle tuotteelle:
♥ Nopeaa
♥ Helppoa
♥ Täydellinen lisä treenikassiin! Salilla käydessäni minulla oli aina ennen näppäriä puhdistusliinoja mukana meikin poistoa varten. Tämä Micellar Water on vähintäänkin yhtä hyvä vaihtoehto. Putelo tulisi löytyä jokaisen sporttaavan naisen laukusta!:)
♥ Loistava pitkille lennoille. Lentokoneessa iho tulee äkkiä todella kuivaksi ja elottomaksi. Tällä saa helposti meikit putsattua koneessakin ja iholle jää mukavan raikas ja kosteutettu tunne:)
♥ Kuumassa ilmastossa tämän avulla saa hetkessä ihon raikkaaksi

Mitä mieltä te olette tällaisesta all-in-1 -systeemistä?:) Lisää infoa tuotteesta löytyy Micellar Cleansing Water kamppissivuilta täältä.

For me the facial skincare is very important. My daily routines include both cleaning and moisturizing my face several times if needed. I would never ever go to bed in the evening wearing make up. While traveling it  is sometimes harder to stay in your routines as you are not able to carry everything with you. This Micellar Cleansing Water By Garnier makes your life much more easier as it is easy to use, packed in compact bottle and needs not to be rinsed afterwards. It is not a normal facial water as it removes even your lip stick and mascara (non waterproof;) ) easily. There is no need to scrub only gently dabbing is enough. My pros for this product are: It is fast, It is easy to use, It is perfect add in your training back to be used to remove make up before sweating, perfect for long flights, it refreshes your skin in the warm environment. 

What do you think about these kinda all-in-1 -systems? More info about this product is found from MCW campaign web page!

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Eve / Queen Of Everything
    25.1.2015 at 20:07

    Toi tuote mua kiinnostaa. Kaunis pakkauskin ja se merkitsee mulle yllättävän paljon. Täytyy ehkä ostaa jossain vaiheessa jos tulee kaupassa vastaan :)

    • Reply
      monasdailystyle
      26.1.2015 at 03:39

      Hih, mä oon ihan samalainen! :D Tykkään, että kosmetiikkaputelien pitää myös näyttää kivalta. Tässä on söpöt värit, kiva piristys kylppärin kaapissa :)

  • Reply
    Kristiina
    25.1.2015 at 21:06

    Kiitos vinkistä, oon etsiny juuri tuollaista kiireisen päivän pelastajaa. Ja reissuun helppo ottaa mukaan, niin ei tarvi montaa putelia pakata matkalaukkuun. Huomenna kauppaan siis :)

    • Reply
      monasdailystyle
      26.1.2015 at 03:38

      Mahtavaa, että tästä oli vinkkiä!! :) Tää on kyllä ihan huippu niin kiirepäiviin kuin muutenkin:) Aamujoogankin jälkeen helppo vaan puhdistaa tällä kasvot, eikä tarvii käyttää vettä:)

  • Reply
    Kristiina M
    25.1.2015 at 21:42

    Kiinnitin ensimmäisenä huomiota tohon ihanan väriseen huulipunaan, joka mätsää tuohon korkkiin ihan täydellisesti… :D Olen lähdössä matkalle ja ajattelin hankkia reissusta joka paikassa hehkutetun Bioderman misellaariveden. Noi on varmaan käteviä varsinkin, jos hanavesi ei ole ihan sieltä laadukkaimmasta päästä. Huomaan että ihan jo Turunkin vesi ei oo sieltä parhaasta päästä mun iholle ja matkustaessa ei voi aina olla varma miten iho ja hiuspohja reagoi paikalliseen veteen. Tykkään muuten tosta selkeestä yhteistyö-ilmoituksesta postauksen alussa, jotenkin se auttaa tekstin sisäistämisessä. Vähän samalla tavalla kuin advertoriaali- merkinnät naistenlehdissä. :)

    • Reply
      monasdailystyle
      26.1.2015 at 02:21

      Hih:) Tää on matkalla, kyllä ihan tajuttoman näppärä! :) Täälläkin kun hikoilee… ööö.. “aika” paljon, niin on kiva saada virkistystä iholle tän kanssa eikä aina tarvii olla läträämässä veden kanssa. Oon myös aamuisin käyttänyt ihan vaan kasvojen nopeean puhdistukseen:)
      Ja kiitos palautteesta, tosi kiva kuulla, että on selkeä! :) Siihen pyritään, se on ehdottomasti kaikkien etu! :)

    • Reply
      Jaana
      26.1.2015 at 17:56

      Mä katoin kans, että voi mikä herkku huulipunasävy!!! Mitä tuo huulipuna on ja mikä sävy ?

  • Reply
    Pinja
    25.1.2015 at 21:58

    Mä oon nyt muutaman kuukauden käyttänyt tätä ja tykkään kovasti! Plussaa mun mielestä vielä edullisesta hinnasta ;)

    • Reply
      monasdailystyle
      26.1.2015 at 02:18

      Hei mahtavaa!! joo tässä on kyllä hintalaatu todella kohdillaan. Itsellä menee ihan ehdottomasti vakkarituotteiden listalle:)

  • Reply
    Maria
    26.1.2015 at 23:52

    Heippa! Mahtavaa seurata teidän reissua :) kasvovesistä olen aina pitänyt niiden helppouden takia. Itse käytän vedenkestävää ripsaria, ja joo mulla on herkät silmät. Aiemmin olen käyttänyt jotakin apteekin tuotetta. Mutta satuin löytämään täydellisen lorealin eye & lip express make-up removerin (näitähän on kaksi, sininen on vedenkestävälle). Hinta on mukavempi tässä tuotteessa jo toimii mahtavasti. Tuo sun esittämä tuote on hankintalistalla ehdottomasti nyt :) mahtavaa vaihto-aikaa sinne, ja täällä odotellaan kovasti kuvia ja uusia postauksia :)

    • Reply
      monasdailystyle
      27.1.2015 at 02:26

      Moi Maria ja kiitos ihanasta kommentista <3 <3 :) Niin kiva kuulla, kun moni on hengessä mukana:)

  • Reply
    Outi Karita
    27.1.2015 at 05:31

    Kuulostaa hyvältä ja kokeilun arvoiselta tuotteelta, joten pistänpä mieleen :)
    Viikko sitten olisin myös sanonut etten koskaan voisi kuvitella meneväninukkumaan meikeissä, joskus teinivuosina on kyllä tullut mentyä, mutta kyllä nykyään meikit tulee pystyä vaikka silmät ristissä. Noh, viime viikolla oksutaudissa kävi niin ettämenin meikeissä nukkumaan, ei vaan kyennyt enkä edes tainnut tajuta sänkyyn kavutessa meikkien olevan nassussa. Aamusti kyllä sitten kiristi ja kuivasi kasvoja kyllä pahemman kerran….

    http://outikarita.fitfashion.fi/

  • Reply
    Miinamii
    9.2.2015 at 22:21

    Mäkin ostin tuota vasta ja oon jo ihan vakuuttunut tuon toimivuudesta! Ei kuivaa ihoa korpuksi mutta pesee silti kaiken lian pois, tosi hyvä tuote laiskalle kuivaihoiselle :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *