25.1.2015

Kuala Lumpur Outfit

kualalumpuroutfit1kualalumpuroutfit2kualalumpuroutfit3

Kuvat, Eetu Visuri ( Nikon D750 , 85mm 1.4)

Shoes, Bronx (similar here & here)
Dress, Make Way* (similar -50% sale here!! :) )
Scarf, Super Trash* (similar here)
Bag, H&M (similar here, herehere & here)
Sunglasses, H&M (similar here, here, here, here & here)
(giveaway*/adlinks)

Hellou ja ihanaa sunnuntaita kaikilel! :) Täällä Kuala Lumpurissa herättiin aurinkoiseen päivään  erittäin hyvissä tunnelmissa nimittäin pääsimme eilen muuttamaan uuteen kotiin! Muuttomatka ei ollut pitkä – piti vain ylittää tie! Asumme nyt kesään asti Invito hotellin yhteydessä täällä (adlink). Asunto on täysin uusi, joten olemme siinä ensimmäiset asukkaat. Tilaa noin 40 neliöisessä yksiössä ei paljon ole, mutta eipä me sitä tilaa täällä niin kaivatakkaan. Laitan ehdottomasti vielä myöhemmin tarkempia kuvia ja muuta juttua kodista. Eilen kannettiin niskat väärinä Ikeasta ja Tescosta kotitarpeita ja tänään on tarkoitus jatkaa hommaa. Listalla on erityisesti siivous, sillä asunto on toooosi pölyinen rakennustöiden jäljiltä. Eilen meni myös tovi kaikkien teippien ja muovien irrottamiseen.

Mutta nyt päivän asukuviin! Olen tässä reissun aikana jo muutamaan kertaan maininnut, että oma vaatevarastoni on täällä tosi suppea, joten näitä asukuvia ei ihan turhan usein ole tullut kuvattua. En ole myöskään yhtään laittautunut kuumassa ilmastossa. Hiukset sujautan nopeasti sutturanutturalle ja meikkiä en juuri ole käyttänyt. Edellispäivänä jaksoin kuitenkin vaivautua huulipunan ja letin verran;)

Kuvissa näkyvä Make Way mekko on ollut reissussa ihan täydellinen vaate. Se peittää polvia ja huivin lisäämällä saa asusta peittävämmän. Mekko on ihanan vilpoinen ja mukava päällä. Näitä saisi olla useammassa värissä. Nyt sama mekko on vielä Bubbleroomissa hyvässä alessa, joten hintaa mekolle ei jää kuin muutama kymppi. Mikäli on aurinkolomia tulossa talven aikana on tässä loistava vaihtoehto lomagarderoobiin.

Asuja toivottavasti tulee jatkossa vähän tiheämmin kuvattua, kun nyt päästiin asettumaan ja voin vähän vapaammin shoppailla uusia juttuja. Täällä pitää enemmän koota asuja yhdistele ja lisää asusteita periaatteella;)  Kouluvaatteet sen sijaan tulee olemaan todenäköisesti hyvin simppelit suorathousut + paita tyyliä.

Mutta nyt jatkamaan kodin kanssa puuhailua! Palailen iltapäivästä vielä yhden kivan kosmetiikkatestauksen merkeissä.

Kuullaan pian ja ihanaa energistä sunnuntaita kaikille <3

Hi guys! Today we woke up for this sunny Sunday at our new home. We moved in yesterday in this little 411 square feet studio which is located above the Invito Hotel in Bukit Bintang. This apartment is brand new and is still full of construction dust or what so ever and needs to be cleaned immediately. Yesterday we also needed to visit IKEA and Tesco to buy the most necessary home accessories like bed sheets and dish ware.

Next about these outfit pictures. As I have told you my outfit arsenal is currently running short so it won´t be too much variations in these outfit pics ;). This dress is perfect in here. The skirt is long enough to cover my knees and if elbows needs to be covered I can use a scarf with it. Now this dress is also in sale on Bubbleroom! Now it is time to continue with decorating the new home. See you!

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Åsa-Maria
    25.1.2015 at 09:38

    Meikein kuin ois itse ulkomailla kun seuraa blogiasi :)

    Turussa sumppea sää, asteita 0… Aurinkoista sunnuntaita sinne!

    • Reply
      monasdailystyle
      25.1.2015 at 14:03

      Hih, mahtavaa <3 :D Ihan huippua jos kuvat välittää hiukan reissutunnelmaa ja aurinko myös sinne! :) Koitan ehtiä mahdollisuuksien mukaan aina kuvailemaan paljon :) Täällä tää netti on vaan saanut ihan merkityksen, ku Suomessa :D Voi pojat, tuntuu varmaan Suomeen palatessa langaton ihan uskomattoman päheeltä ja nopeelta ;D Täällä saa taisella aika paljon edes kohtalaisen netin löytämiseksi :D
      Mä lähetän aurinkoa täältä sinne <3 Haleja <3

  • Reply
    P
    25.1.2015 at 10:52

    Oletko tehnyt erillistä “esittelyä” sormuksestasi? Näin kauempaa kuvista se näyttää upealta ja olisi ihana nähdä tarkempia kuvia/tietoja siitä :) hyvää reissua!!

  • Reply
    VS
    25.1.2015 at 12:27

    Täällä yksi uusi KL:ssä lapsena 3 vuotta asunut uusi lukija. Jään innolla seurailemaan juttuja sieltä! Tulin juuri pitkältä joululomalta Malesiasta ja ikävä on suunnaton! Kirjoitit susheista aiemmin, voin suositella myös Suria klcc:ssa Isetan nimisen kaupan (Stockan Herkun tyylinen) VALTAVAA sushivalikoimaa. Ihan mieletön. Lisäksi jos aiotte reissata paljon, suosittelen matkaa Langkawille tai Pangkorille.

    • Reply
      monasdailystyle
      25.1.2015 at 12:37

      Moikka ihana VS!! :) Kiitos paljon kommentista ja vinkeistä! Itseasiassa juuri eilen piipahdimme ekaa kertaa tuolla Suria KLCC:ssa ja se kauppa oli kyllä huikee ja kääks ne sushivalikoimat!!8) Sinne siis seuraavaksi testailemaan!!!!! :)
      Oi ja saaret on kyllä listalla. Toivottavasti kerkiää mahdollisimman paljon nähdä tämän puolen vuoden aikana. Tuntuu nyt jo että aika menee ihan järjetöntä vauhtia:O Ja super kiva, että oot löytänyt tänne <3 :) Ilmoittelehan jos satut vielä ennen kesää tekemään reissun tänne:)

  • Reply
    Hennu
    25.1.2015 at 13:07

    Ihanan aurinkoinen asu näin Suomen tammikuussa katseltavaksi :)! Tykästyin tuohon H&M:n laukkuun, joten voi olla, että joudun käydä hankkimassa itselleni jonkin samantyylisen… :)

    • Reply
      monasdailystyle
      25.1.2015 at 13:30

      Tää laukku on kyllä ihan huippu!:) Siihen mahtuu kaikki tarpeellinen (mm. läppäri tosi hyvin) ja kestää kolhuja hyvin:)
      Mulla ei ollut lainkaan laukkua mukana tänne tullessa ja koitin valita jonkun mahdollisimman monikäyttöisen ja suht edullisen, kun tiedän, etten täällä tuu käyttämään mitään kalliimpia merkkilaukkuja lainkaan:)

  • Reply
    Kristiina M
    25.1.2015 at 13:50

    Simppelit asukuvat kelpaa kyllä! :) Sitä ei aina itsekään arjessa jaksa keksiä niin erilaisia yhdistelmiä, niin on ihan kiva katsella välillä sellaisia yksinkertaisempiakin yhdistelmiä. Mun mielestä kannattaa siis kuvata ne vähän tylsältäkin tuntuvat asut ja vaikka sitten yhdistää useampi asu samaan postaukseen (vaikka sama mekko eri kampauksilla tmv.) tai sitten laittaa vaikka vaan instagrammiin. Ja meillehän nää sun asut on piristäviä jo ihan siksi, että pitää itse verhoutua vähän useempaan kerrokseen ennen kuin tarkenee lähteä ulos… :D

    • Reply
      monasdailystyle
      25.1.2015 at 14:00

      Voi ihana Kristiina <3 Olipas kiva ja piristävä kommentti. Pitää siis ottaa itseään niskasta kiinni ja kuvailla enemmän "perus" asujakin. Ja huippu idis tuo useampi asu samaan postaukseen:) Iso halaus sinne<3

  • Reply
    Kristiina
    25.1.2015 at 17:51

    Oi tämä on se asu, jota Facebookissa ihailin! Niin nätti, niin simppeli ja väri mitä ihanin helteiseen kaupunkiin. Myös laukku on kaunis, piti oikein kaksi kertaa lukea tuo HM :) Mukavaa, että koti löytyi nopeasti ja muuttomatka ei ollut pitkä. Hyvä kuulla, että siellä on kaikki hienosti.

    Täällä ollaan hiihdetty nyt tammikuun puolella joka päivä! Aivan odottaa iltaa kun tietää, että noin kello 19 mennään tunnin hiihtolenkille. Sen jälkeen venyttelyt ja suihkuun, iltapala maistuu niin herkulliselta vaikka joisi vain teetä :) Huomenna tentti ja torstaina toinen, sitten ne on ohi, jej.

    Mukavaa alkavaa viikkoa ja uuden kotikaupungin tutkiskelua, se on aina yhtä mukavaa tehdä uusia löytöjä. Halit <3 Pus

    • Reply
      monasdailystyle
      26.1.2015 at 03:45

      Hih, ihana sinä <3 :) Joo olin ihan intona, kun tää tuli henumanulla vastaan!! :) Mulla ei super montaa laukkua oo ja yleensä oon panostanut uusissa aina, jonhonkin pitkäaikaisiin "haavelaukkuihin", mutta en mä tänne niitä raaskinut ottaa ja olisi tuntunut hölmöltä nyt laittaa kauheeta summaa rahaa laukkuun, kun näitä menoja täällä tuntuu tulevan ihan överinä :D. Tää oli ihan täydellinen kokonsa ja matskunsa puolesta :)
      Oi mä en oo moneen moneen vuoteen hiihtänyt!!! Täytyy melkein ens talven missioksi ottaa :) On se vaan ihan sairaan ihanaa hommaa! Super paljon tsemppiä tentteihin ja ihanaa viikkoa muutenkin sinne <3 :)

  • Reply
    Marianna
    25.1.2015 at 19:02

    You are so pretty, dear!! Love the look!!!!

    Marianna Papagiannopoulou BLOG

    • Reply
      monasdailystyle
      26.1.2015 at 03:40

      Oh thank you darling <3 You are so so kind. You make my day:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *