11.1.2015

Krabille

hotelli1bangkok10

Tänään on aika jättää Bangkok ja ihana hotellimme taakse. Seuraavaksi suuntaamme Krabille. Perillä ollaan iltapäivällä ja ekat kaksi yötä on tarkoitus yöpyä Ao Nangin turistirysässä:D  Katsotaan perillä mihin sitten päätetään sieltä lähteä. Tällä hetkellä odotan kuin kuuta nousevaa Kuala Lumpuriin pääsyä. Ensi viikolla tähän aikaan ollaankin jo siellä ihmettelemässä paikkoja ja etsimässä uutta kotia:)

Bangkok oli todella mielenkiintoinen kaupunki ja olen tosi iloinen, että päätimme jäädä tänne viideksi päiväksi. Ison kaupungin vilskettä on ollut todella mielenkiintoista seurata ja olenpa oppinut itsestäni jo tänä lyhyenä aikana taas paljon uutta;) Olen mm. aina tiennyt ahdistuvani suunnattomasti ahtaista paikoista ja väentungoksesta, mutta täällä se sai ihan uuden merkityksen eilen kauppakeskuksen härdellissä, kun noin miljoona tyyppiä oli tullut katsomaan jotain pokemonshowta. Huh hei. Katukeittiöistä sauhuavat “tuoksut” ovat myös olleet yllättävän erikoisia omalle tarkalle hajuaistilleni. Tiedän myös olevani todellinen materialisti, mutta jo muutamassa päivässä täällä on saanut ihan uudenlaista näkökulmaa kaikelle tavaralle. Meidän “roskat” ja turhat krääsät on täällä kauppatavaraa. Eilen vaatekauppoja kierrellessä tuli myös pohdittua uusien vaatteiden hankintaa myös täysin uusin silmin. Mulla ei ole mukana kuin muutama hassu vaatekerta ja alkuun on tarkoituskin pärjätä hyvin vähällä. Meillä kun ei ole kuin kaksi pientä matkalaukkua ja käsimatkatavarat mukana. Asukuvia ei siis vielä ihan hirveästi ole tullut otettua. Oon myös tässä parin päivän aikana miettinyt, että olisikohan musta koskaan kunnon reppureissaajaksi….? Ei varmaan. Jo pelkästään reikäpöntöt sai mut yökkäilemään. Jep – paljon on meikäläisellä kasvamista ja karaistumista jäljellä.

Maha on ekojen päivien jälkeen pysynyt ihmeen hyvässä kunnossa! En ole ruokien suhteen rajoittanut juuri mitään, joten kaipa tehokkaalla probioottikuurilla on jotain hyötyä vatsan kestämisen kanssa. Toivottavasti säästytään Krabillakin turhilta ruokamyrkytyksiltä. Prahan reissu on vielä vähän turhan tuoreessa muistissa;D

Nyt matkalaukku kiinni ja suunta lentokentälle! Kuullaan seuraavaksi Krabilta! <3

After spendin five amazing days in Bangkok today it is time to travel to Krabi. Bangkok was awesome and I learned so much about myself and got new thoughts about my consumption behavior and materialism. What we think as rubbish might be very important for others and their living might depend on that stuff. I still got so much to learn and a long way to come to be the responsible consumer that I want to be. 

It has been great five days and everything has gone as planned. Hope that everything will continue to flow as smoothly in Krabi also. Now it is time to pack my bags and head to airport!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Ella
  11.1.2015 at 09:24

  Menkää Phi Phille, ei kannata jäädä Ao Nangiin. Phi Phi oli niin ihana, että harmitti itse kun oltiin siellä vaan kaks päivää.

 • Reply
  elisa
  11.1.2015 at 10:22

  Ao nang on melkoinen turistirysä :D oltiin Ao Nangilla ja Koh Lantalla 2012 marraskuussa. Itse pidin rauhallisesta Koh Lantasta enemmän.
  Phi Phillä käyneenä, voin kyllä suositella myös sitä. :)

  Ootteko ajatellu mennä Krabilta miten Kuala Lumpuriin? Lentäen suoraan vai esim Langkawin kautta?

 • Reply
  Elinainen
  11.1.2015 at 11:13

  Ihanaa, Krabi!!!

  • Reply
   Elinainen
   11.1.2015 at 11:15

   Jäikö loppuosa tekstistä matkalle… Hmm.

 • Reply
  Kristiina
  11.1.2015 at 12:29

  Ja reissu jatkuu, niin mukavaa. On ihan tosi hienoa seurata teidän matkaa, ja vielä on siellä päässä nettikin toiminut :)
  Mun elämään kuuluu tenttiä ja tenttiä, 5 tenttiä 10 päivän aikana. Jaksan, jaksan.., Ensi kuussa taas jalkapalloreissuun Saksaan :)
  Halit <3 pus

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *