7.1.2015

#photoaday3

photoaday3

“Don’t rush anything. When the time is right, it will happen!”

Tänään käytiin illallisella thaimaalaisessa ravintolassa, jossa Eetu söi niin tulisen kastikkeen, että mua jopa vähän nauratti. Ihana ilta takana ja nyt nukkumaan.

Ps. Saatiin tänään kuulla, että päästään Kuala Lumpurin yliopistoon!! Kannatti olla kärsivällinen. Eihän tässä tullut edes kiire;)

Today we had dinner in a traditional thai food restaurant where Eetu ate some ridiculously spice beef dish. What a lovely night we had and next we will go to sleep. Today we also finally got the confirmation letters from the University of Malaysia. The patience paid of, we will have enough time to get everything organized before the semester begins!

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply
    Ninni
    7.1.2015 at 19:07

    Lämpimät onnittelut pääsystänne KL:n yliopistoon! (Eikös se ollut teidän ykköstoive?) Nauttikaa!

    • Reply
      monasdailystyle
      8.1.2015 at 05:17

      Kiiiitos Ninni!!!:) Joo KL Oli tosiaan meidän ykkösvaihtoehto ja ollaan kyllä hurjan iloisia, että sinne päästään vaikkei se Balikaan huono vaihtoehto olisi ollut;)
      Ja voi hitsit mä kaikessa kiireessä ja flunssassa en ehtinyt enää ennen lähtöä laittaa viestiä!:( No mutta kesällä sit otetaan Café Art kahvit uusintana!!!! :)

      • Reply
        Ninni
        8.1.2015 at 17:25

        Voi Ihanuus, Ei mitään hätää, on ihan ymmärrettävää että ennen reissua on kaikenlaista tekemistä :) Otetaan vaan Café Art -keikka kesällä :)

        Upeita paikkoja kyllä näette ja koette! Ottakaahan lomasta ja myöhemmin opiskeluista kaikki irti!

        • Reply
          monasdailystyle
          8.1.2015 at 17:39

          Kiitos Ninni <3 Otetaan kyllä:) Tää on niin kiva pläänäillä paikkoja joita halutaan kiertää:) Enkä malta odottaa ihan tuota perus arkea Malesiassa. Kiva päästä tutustumaan muihin vaihtareihin:)
          Kesällä nähdään sit <3<3

  • Reply
    elisa
    7.1.2015 at 19:09

    Heippa!

    Niin ihana seurata näitä sun #photoaday postauksia ja innolla odottelen myös Kuala Lumpur-postauksia. :) Sinne siis helmikuun lopussa. Reilu kolme viikkoa aikaa kiertää Malesiaan.. En malta odottaa! Niin ja onnittelut Kuala Lumpuriin! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      8.1.2015 at 05:19

      Moi Elisa:)
      Ja kiitos, niin kiva kuulla <3:) Ja oi mahtavaa, ootko siis myös tulossa KL:ään? :) Olispa hauska törmätä siellä:)

      • Reply
        elisa
        8.1.2015 at 16:55

        Varataan lennot Helsinki Kuala-Lumpur meno-paluu.Ollaan lomalla 3,5 viikkoa. Tullaan kiertelemään jossain päin Malesiaa. Vielä ei olla lyöty suunnitelmia lukkoon. :)
        Olisi kyllä mahtava tavata. Ajattelin jo aiemmin kysästä sinulta, että onko kuinka kiirettä opiskelun kanssa. :)

        • Reply
          monasdailystyle
          8.1.2015 at 17:15

          Mahtavaa:) Laita ihmeessä viestiä lähemmin:) Meillä vielä ihan pimennossa tarkemmat aikataulut, mutta ens kuun puolella selkii paremmin:)

  • Reply
    Suvi
    8.1.2015 at 13:26

    Anteeksi, että kommentoin nyt tällaiseen postaukseen ihan asian vierestä :) Muistan vaan, että kävi joskus funktionaalisella lääkärillä. Saitko vatsavaivat hänen avullaan kuntoon? Entä saitko kasan vitamiineja ja oliko niistä apua? Kiitos, jos ehdit vastata :=

  • Reply
    Watson
    9.1.2015 at 09:16

    Moikka! Superkiva kuulla, että teitä onnisti KL:n kanssa! Ehkä käsittelivät hakemustanne perimalesialaiseen tyyliin: Why do something today that can be done tomorrow? ;) ;) ;) Hauskaa ja rentouttavaa Thaimaan-seikkailua! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      9.1.2015 at 15:17

      Hih, todennäköisesti :D Saa varmaan tottua siihen aika äkkiä;)
      Ja kiitos paljon <3 Tähän mennessä on kyllä ollut kaikkea muuta kuin rentouttava:D Eetu on raahannut mua perässä niin, että mun jalat huutaa hoosiannaa :D:D Ei sillä, ihan super kiva nähdä paikkoja ja samalla tulee liikuntaa ihan huomaamattaan:) Mut ens viikolla niin relaan rannalla kirja kourassa, sano toi köriläs mitä tahansa;D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *