6.1.2015

#photoaday2

sky

“The limit is not in the sky. The limit is in the mind.”

Perillä ollaan!! Lennot meni loistavasti, mutta voi taivas, että nyt väsyttää. En nukkunut sunnuntai ja maanantai välisenä yönä tuntia pidempään, enkä saanut lennoillakaan unta juuri lainkaan. Taksissa matkalla hotellille nukahdin aivan väkisin ja siitä kun heräsin oli pieni kooma päällä – mikä maa mikä valuutta?!? :D :D Seuraavalla kerralla Suomesta Aasiaan suunnatessa taidetaan ottaa ihan ne suorat lennot, vaikka kalliimmat olisikin;)

Jotta pää ja kroppa alkaisi pikkuhiljaa toimimaan niin nyt suunnataan piiiiiitkille unille ja toivottavasti aamulla herätään järkevään aikaan reippaina.

Kiitos vielä kaikille ihanista ja tsemppaavista kommenteista <3 Niitä on ollut niin ilo lukea niin täällä kuin instassa ja facessa <3 Haleja kaikille.

Let´s get these translation on time again as I should use english as my first language the next six years:). So, here we are in Bangkok and the flights went great. As you can imagine I am a bit tired because of the yet lag and for that I did not sleep almost anything on the night before our departure. I actually fell a sleep on the back seat of taxi many times on our way from airport to our hotel. :) Now I will go to bed and sleep at least 16 hours in a row. Hopefully that will make my body and mind to start working again.. 

Thank you all for the lovely comments! It has been a pleasure to read them both in Instagram and FB! XX<3

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Emppa
    6.1.2015 at 12:37

    Ihanaa matkaa teille, odotan tavallistakin innokkaammin tulevia postauksiasi !

    Ja sitten vielä Dubai-matkailukysymys:
    olen lähdössä ensimmäsitä kertaa Dubaihin osittain sinun mainioiden Dubai-postauksen innoittamana. Hiukseni nousivat kuitenkin hiemab pystyyn, kun luin Emiraattien tiukoista määryksistä lääkkeisiin liittyen.
    Uskalsitko sinä ottaa Dubai-reissuilla mitään matkalääkeitä mukaan vai hankitko kaikki paikan päältä ?
    Jos netistä löytyviin juttuihin on uskomista, edes flunssaläkkeitä ei uskalla ottaa mukaan e-pillereistä puhumattakaan…

    • Reply
      monasdailystyle
      7.1.2015 at 10:59

      Voi kiitos paljon:)
      Hmmm. Kyllä nyt pillerit ainakin luulisi voivan ottaa mukaan, kun on vaan reseptit asianmukaisesti mukana:)
      Ja en oo kyllä keneltäkään vielä kuullut, että ihan perus flunssalääkkeistä olis jotain sanomista tullut.. Tosin ihan hyvin päikän päältä varmasti löytyy särkylääkkeitä yms. Mä kyllä suosittelen tosi lämpimästi Dubaissa vierailua:)

  • Reply
    Sara
    6.1.2015 at 15:55

    Itään päin lentäminen on se pahin. Varsinkin jos ei saa lentokoneessa nukuttua! Odotan innolla sun postauksia sieltä Aasiasta :)

    • Reply
      monasdailystyle
      7.1.2015 at 10:57

      Oli kyllä melkonen jetlaaki:D Heräsin yöllä kolmelta ihan virkeänä , mutta onneksi sain vielä reilun tunnin päästä uudelleen unta :D Josko se tästä pääsis taas rytmiin takas..:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *