17.12.2014

Dubai Melia

Dubain reissukuvilla jatketaan!

dubaimelia

Dubai on täynnä huikeita hotelleja ja valinnanvaraa löytyy laidasta laitaan. Keväällä olimme Eetun kanssa JA Ocean View hotellissa, josta postaus löytyy täältä. Nyt syyskuussa majoituimme Mariannan kanssa Dubai Melia hotellissa, josta molemmat pidimme todella paljon.

meliadubai2

Huone oli tilava ja siisti. Ainut miinus huoneessa oli tunkkainen ja vähän homeinen haju… Ilmastoinnin ollessa päällä sitä ei huomannut:D Muuten huone oli tosi puhdas ja siivous sujui super hyvin joka päivä.

dubaimelia16
meliadubai3dubaimelia9

Kylpyhuoneessa oli ihana amme ja suihku oli iso.

dubaimelia5dubaimelia13
dubaimelia15

Hotellin aulatilat olivat kauniit ja henkilökunta ystävällistä. Aamupala oli huikean hyvä. Hummus oli jälleen kerran jotain taivaallisen hyvää. Osaisinpa tehdä samalaista kotona. En ole vielä kertaakaan joutunut pettymään Dubaissa aamupalojen suhteen!

dubaimelia6dubaimelia11

Hotellilla oli melko railakkaita bileitä iltaisin, joihin meidän ei tosin tullut mentyä.. Kävimme kyllä kurkkaamassa miltä baari näytti. Upea sistustus ja tunnelmalliset valaistukset sopivat loistavasti hotellin ylelliseen ilmapiiriin.

dubaimelia7dubaimelia12

Uima-allas oli meille ehdoton kriteeri ja se täyttikin kaikki odotukset. Vaikkei allasalue ollutkaan kovin iso, oli aurinkotuoleja joka päivä vapaana ja altaalla tilaa lillua rauhassa. Vierestä löytyi myös baari, josta sai tilattua juomia ja ruokia. Aurinko paistoi koko päivän suoraan altaalle!:)

dubaimelia8dubaimelia4dubaimelia14

Hotelli yllätti meidät viimeisenä iltana täydellisellä synttärimutakakulla! <3 Molempien ilme oli varmasti näkemisen arvoinen, kun ihana ja niin ystävällinen mies hotellin henkilökunnasta tuli tuomaan tätä kakkua ja vielä lauloi Mariannalle! Hymy kesti pienen ikuisuuden tämän yllärin jälkeen:)

Kaiken kaikkiaan voin erittäin lämpimästi suositella hotellia. Onko siellä muita, jotka olisivat majoittuneet samassa hotellissa?:)

Melia Dubai löytyy täältä*

(Adlinks/mainoslinkit*)

Here are plenty of pictures of our hotel in Dubai. Melia Dubai Hotel was an amazing place two stay and did not disappoint us in anyway. Swimming pool area (most important criteria for us;)) was big enough and there were always free sun beds! The room was spacious with a great bathroom. Breakfast was guaranteed Dubai quality which means awesome! In addition to everything else the Hotel surprised us completely on our last night with this delicious birthday cake specially made for Marianna! The guy who brought the cake also sang to Marianna, so lovely.. :) I can nothing but to recommend this hotel to everyone!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Hunaja
  17.12.2014 at 13:54

  Moi, kuka teille ostaa/sponssaa nää matkat?

  • Reply
   monasdailystyle
   17.12.2014 at 13:58

   Tää reissu sponssattiin ihan ite:D
   Mikäli kyseessä olisi sponssimatka kirjoitan sen tietty selkeästi postauksessa! :)

   • Reply
    Lenna
    17.12.2014 at 16:08

    Mikä sitten on toi mainoslinkki tohon hotelliin?

    En siis ole tuo ylläoleva kommentoija, mutta mietityttää vaan, koska eikö tää sitten ees jollain tapaa oo yhteistyötä? Ja ei mitenkään pahalla, sillä ymmärrän, että haluat tehdä rahaa blogillasi. Niin itsekin haluaisin :) Ja blogisi on ihana! Hyvää joulun odotusta!! :)

    • Reply
     monasdailystyle
     17.12.2014 at 17:46

     Moi Lenna! Tuo linkki on tosiaan ihan normaali mainoslinkki/affialites linkki, joita olen käyttänyt aina blogissa. Mikäli esimerkiksi sinä varaat hotellin bookingin sivuilta linkin kautta saan siitä pienen komission!:) Tästä postauksesta pelkästään en saa siis tuloja eikä kukaan ole käskenyt sitä kirjoittaa:) Tää on ihan normaali systeemi blogeissa/sivustoissa. Ihan sama, kun esim lähes kaikissa sivuissa näkyy mainosbannereita.
     Ja kiitos super paljon!! Ihanaa joulun odotusta myös sinne!! :)

     • monasdailystyle
      17.12.2014 at 18:00

      Ps. Lisäsin nyt vielä tänne uudenkin osoitteen sivupalkkiin selvennyksen kaupallisista linkeistä ja yhteistöistä:) Täällä FitFashion puolella on ollut sivustouudistuksia ja olen nyt vasta täytellyt ja muokkaillut tuota sivupalkkia, joten siksi pieni viivästys :) Toivottavasti on nyt selkeämpi, ettei jää arvuuttelun varaan mitään :)

     • Hunaja
      18.12.2014 at 08:35

      Mites tää edellinen ” JA Ocean View” reissu, oliko sekin omasta pussista sponssattu? Kerroit tuolla postissa että aikaisemminkin olette kerran käyneet Dubaissa. Kuinka moni käy samassa maassa useasti omilla rahoillaan?

     • monasdailystyle
      18.12.2014 at 09:11

      Kääk, tulipas tästä nyt kyseenalaista :D Onko sun tarkoitus vaan provosoida? :D
      Niin kuin sanottu ilmoitan aina erikseen yhteistyöt!! :)
      Hotellipostaukset olen ylipäänsä tehnyt sen vuoksi, että monet kaipaa vinkkejä niistä. Pidän lukijoita sen verran fiksuina, etten koe tarpeelliseksi kirjoittaa jokaiseen postaukseen, että tämä matka maksettu itse :D :D Ja vielä muistutuksena: mainoslinkit ilmoitetaan aina erikseen postauksessa! :)

 • Reply
  Ninni Turusta
  17.12.2014 at 19:28

  Moikka Mona,

  Luin parin päivän blogejasi kerralla, ja huomaan, että minulla on sama nimimerkki kuin jollain muulla. En siis ole kirjoittanut postauksiisi kommentteja pitkään aikaan enkä tietty ole kirjoittanut samalla nimimerkillä olevia viimeaikaisia kommentteja.

  Minä olen siis se Ninni, johon törmäsit sunnuntaina päivällä Turun keskustassa :)
  Halusin vielä toivottaa kovasti tsemppiä muuttopuuhiin! Ja toivottavasti ehdimme vielä kahville jossain vaiheessa ennen lähtöäsi :)

  T: Ninni Turusta

  • Reply
   monasdailystyle
   18.12.2014 at 08:27

   Moiii ihanuus <3 Joo hoksasinkin spostista, ettei ollut sama Ninni aikaisemmissa kommenteissa :)
   Ehdottomasti pitää ehtiä treffata!! Laitan sulle viestiä pikimiten!! :)
   Haleja <3

 • Reply
  Aamu
  19.12.2014 at 18:20

  Olin aika tarkalleen kaksi vuotta sitten vajaan viikon verran tuolla Meliassa. Tykkäsin hotellista paljon, sijainti tosin oli vähän syrjässä, mutta sen tiesimmekin jo etukäteen. Valittiin Melia sen uutuuden ja modernin ulkonäön takia ja olihan se kivan näköinen hotelli. Varsinkin lasiseinäinen kylpyammehuone oli tosi makea! :-D Altaalla ei käyty kuin kääntymässä, koska lähdettiin mieluummin rannalle tai kaupungille pyörimään. Kaikin puolin oikein suositeltava hotelli. Ainoa hassu puolihan tuossa hotellissa on se kellarisisäänkäynti eli jos lähtee kävellen, niin piti kävellä sitä autoramppia pitkin. Mutta Dubaissahan kukaan ei kävele. ;-)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *