15.12.2014

Week 50

Viimeisiä viikkoja viedään. Uusi vuosi ja uudet kujeet;) Onneksi ennen reissuun lähtöä on vielä juhlittavana joulut ja vuodenvaihde. Aika menee varmaan ihan siivillä ja ennen kuin huomaakaan ollaan jo matkalla lentokentälle.

Keräsin taas viime viikolta tähän kuvia ja mietteitä. Tammikuusta lähtien tehdään vastaava viikkopostaus Eetun kanssa sitten videon muodossa:)

2week50

Viime viikolla muistelin syksyn Dubain reissua. Niin paljon ihania muistoja ja mites toi päivetys?! Siitä ei oo tietoakaan enää;) Dubain kuvia löytyy lisää täältä. Onko ruudun toisella puolella paljon Dubaihin nyt joulu- tai tammikuussa suuntaavia? Haluaisitteko mahdollisesti vielä lisää Dubai postauksia? Syksyn kiireissä kansioihin jäi vielä useampi julkaisematon kuva.

week50

Maanantaina olin Helsingissä A-lehdillä kuvaamassa Fitfashion kamppista. Jänskää nähdä lopputulos pian ;) Behind the scenes– postauksessa vilahti jo aikaisemmin esimakua kuvauksista.

4week50

1. Lauantaina Turkuun saapui vihdoinkin lumipeite! Miten ihana oli käydä aamulenkillä kullan kanssa, kun oli valoisaa ja valkoista <3 Täydellinen aloitus lauantaipäivälle. 2. ja 3. Sunnuntain asu ja details kuvat. Valkoinen takki H&M, huivi Zaran miesten osastolta, huulipuna Dior (rouge favori 752) 4. Lounassalaatti (lehtikaali, cashewpähkinä, kana, Piritalta saatua itsetehtyä sinappia <3, bataatti, tomsu, öljy ja omenasiiderietikka.

5week50

1. Rakkaan ystävän kanssa kaupungilla jouluostoksilla. Välitankkaus Café BrownZ herkuilla. 2. Asteet ovat ulkona olleet plussan puolella, joten conssit jalassa taas. 3. Toistan tätä mantraa monta kertaa itselleni päivässä ;) 4. Testissa blogin kautta saatu uusi Lieracin kasvonaamio. Aivan ihanan kosteuttava ja ihoa kirkastava, samoin kuin saman merkin kuorinta-aine! Molemmat yhdessä jättää ihon todella pehmoisen tuntuiseksi. Tmän merkin muutkin tuotteet ovat päässeet omalle suosikkilistalleni ja esimerkiksi aurinkotuotteet ovat Lieracilta ihan super hyviä. Seerumi lähtee ehdottomasti myös matkalle mukaan:)

7week50

1.  ja 2. Maanantain rento asu. Boyfriend farkut Lindex, paita iBlues Le Folliesta, vyö Diesel. 3. Se perinteinen ;) Aamupalan alla oleva Healthy Kitchen kirja on niiiiin ihana <3 Kauniita kuvia ja ihania ohjeita ruokaresepteistä itse tehtyyn kosmetiikkaan:) Loistava lahjaidea!! :) Kirja löytyy mm. täällä (adlink). 4. ûber rakas ja tärkee Valpuri <3 Onni on ystävät, joiden kanssa voi kävellä vesisateessa oikeastaan sadetta edes huomaamatta. Käytiin Turun Method Putkisto studiolla torstaina pienissä “jouluiltamissa”. Tutustuttiin MP kasvoklinikkaan, joka on muuten mega mielenkiintoista ja inspiroivaa! Suosittelen tutustumaan ja kokeilemaan. Turun MP:tä vetävä Satu on mun vanha tuttu yli kymmenen vuoden takaa ja oli ihanan ylläri tavata hänet tuolla. Satu on niin energisoiva ja positiivinen pakkaus, ettei ole tosikaan! :)

6week50

1. Tällä viikolla punaiset huulet ovat olleet in! 2. Keväistä haaveilua vanhojen asukuvien kera. Voisko avokkaat ottaa taas takaisin käyttöön.. 3. Perjantai-illan treenit. Aika monta kertaa jouduin taputtelemaan, että sain itseäni niskasta kiinni treenaamisen pariin;) Meinas lämmin peitto ja sohva kutsua paljon mieluummin. 4. Ruusuja piristämään kotia. <3

Siinäpä niitä.

Tällä viikolla on töiden lisäksi ohjelmassa paljon ystävien treffaamista. Ihana nähdä kaikkia ennen joulua ja reissua. Kotia pitää saada myös pakattua kasaan. Viime viikko meni niin penkin alle treenien suhteen, että sen saralla on myös tällä viikolla petrattavaa. Ennen jouluruokiin siirtymistä olisi hyvä juoda myös normaalia enemmän puhdistavia mehuja ja pirtelöitä:D Pitää kirjoittaa itselleen jouluksi muistutus puhelimeen: suklaasta tulee paha olo! Tätä vastaan olen onneksi suojautunut itsetehdyllä mutakakulla, jonka roudasin jo äidin luo pakkaseen odottamaan joulua! Sitä voi syödä hyvällä omallatunnolla ilman pahaa oloa;)

Mitäs teillä on suunnitelmissa tälle viikolle? :) Joko kaikki joululahjat on suunniteltu ja hankittu valmiiksi?

Follow Mona’s Daily Style on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  M
  15.12.2014 at 10:23

  Voi kyllä kiitos postausta Dubaista, olisi mahtavaa! Ollaan lähdössä maaliskuun alussa ja kiinnostaisi etenkin must see -kohteet ja shoppailuvinkit sekä liikkuminen Dubaissa :) Myös ravintolat ja syöminen kiinnostaa, kiitos jos ehdit <3

  • Reply
   monasdailystyle
   16.12.2014 at 08:52

   Jes, laitetaan teon alle siis!! :) :) Teen ensimmäisenä heti kärkeen yhdestä ravintolasta vinkkiä! ;)

 • Reply
  Lenna
  15.12.2014 at 12:11

  Mua kiinnostaa sun opiskelut :) Missä vaiheessa ne on ja millaisia sivuaineita oot lukenut? Jatkatko maisterivaiheeseen samassa aineessa?

  Jee odotan innolla teidän vaihto-ajan postauksia :)

  • Reply
   monasdailystyle
   16.12.2014 at 08:55

   Kääääk :D Mun opiskelut on surkeassa jamassa ;D Sivuaineina aloitin psykan ja tarkoitus on tehdä se ja sosiologia. Maisterivaihe tulee todenäköisesti jäämään mulla väliin ainakin toistaiseksi. Kandin kun saisi joskus kasaan oon tyytyväinen:) Opiskelumotivaatio on ollut (taas) ihan nollassa, mutta kaipa siitäkin saa taas otteen, kun saa ensin motivaation kohdilleen;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *