10.12.2014

Long curly hair

curlyhair1curlyhair3curlyhair4

Olen viime aikoina innostunut toden teolla käyttämään clip on* hiustenpidennyksiäni. Sain kunnon inspiraatiopuuskan Barefoot Blonde– blogista ja olen nyt sekä kihartanut, että letittänyt hiuksia ahkerasti pidennysten kanssa. Miten helppoa ja näppärää niiden käyttä onkaan!:)

Kuvissa näkyvän kiharan sain aikaiseksi melkein liian helposti ja nopeasti. Pidennykset (nämä*) kiharsin jo aikaisemmin suoristusrautaa käyttäen. Nyt aloitin tämän kampauksen teon levittämällä omiin hiuksiini Kms California Free Shape 2-in-1 styling + finishing suihketta, jossa on lämpösuoja. Tämän jälkeen kiharsin noin kuudessa osassa omat hiukseni. Ensin hiukset puoliksi molemmin puolin ja kolmessa osassa kiharrus per puoli.

Kiharruksen jälkeen nostin päällimmäiset hiukset pois tieltä ja lisäsin clip on pidennyksiä vähän korvan rajan alapuolelle. Koska pidennykset olivat kiharat entuudestaan oli kampaus jo lähes valmis. Harjasin hiuksian hieman “yhteen” ja viimeistelin vielä muutaman kiharan sieltä täältä suoristusraudalla. Viimeisenä silauksena suihkaus tämän hetken suosikkiani John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier lakkaa. Tukka säilyi täysin kiharana ja hyvänä tuossa järjettömässä myrskyssäkin! :)

Mitäs mieltä olette tästä vähän pidemmästä ja paksummasta hiuslookista? :)

I have been using my clip on hair extensions quite often recently. It is so nice to have some extra volume for now and then:). The curls you see in the pictures above are made almost too easy as I had curled the extension before hand! Just had to curl my own hair, add the extension and brush a little so that the clips are not visible.. Thats it!

What do yo think about my longer and thicker hair style?

(Hiustuotteet saatu blogin kautta/*mainoslinkit,adlinks) 

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply
    Emma
    11.12.2014 at 00:44

    Näyttää tosi hyvältä ja luonnolliselta! Ihanat kiharat

    • Reply
      monasdailystyle
      11.12.2014 at 09:47

      Kiitos Emma!:)

  • Reply
    Rosita
    11.12.2014 at 09:16

    Sanotaanko, että hymy valaisee ainakin koko huoneen, mutta on ne hiuksetkin upeat! :) Haluaisin itsekin pitää joskus clip on-pidennyksiä (mitä tuli joskus ostettua), mutta omat hiukseni ovat niin ohuet, että tuntuu siltä kuin ne klipsikohdat sitten näkyisivät. Ja varmaan näkyvätkin varsinkin jos vähän tuulee ulkona..

    • Reply
      monasdailystyle
      11.12.2014 at 09:51

      Voih, kiitos ihana Rosita <3 :)
      Hei kannattaa tehdä niin, että ensin vaikka föönaa omat hiukset ja laittaa voluumia antavan tuotteen alle. Sen jälkeen laittaa sellaisia yhden klipsin tupsuja tosi alas hiusrajaan ja mielellään vaikka tupeeraa omaa tukkaa hiukan siitä ympäriltä. Näin saat peitettyä sitä kohtaa paremmin! :) Ja pidennykset kannattaa leikata niin, että ne jatkuu luonnollisesti omien hiuksien kanssa. Mullakin oli nää pidennykset ensin ihan liian pitkät omiin verrattuna, jolloin ne erottui liikaa.
      Ja sitten jos haluaa saada voluumia esim nutturaan voi laittaa ihan muutaman klipsin vaan sinne keskiosaan niin ne peittyy myös hyvin! :) Jo parilla tupsulla saa tosi kivasti kampauksiin extranäyttävyyttä :) Ota vaikka ens kerralla kun käyt kampaajalla niin nuo pidennykset mukaan ja pyydä jos sun kampaaja vois vinkkailla erilaisia tapoja laittaa niitä! :)

      • Reply
        Rosita
        11.12.2014 at 17:49

        Kiitos vinkeistä, ehkä sitä pitäisi joskus taas kokeilla. Hyvä idea taitaa olla se, että laittaa ihan vaan muutaman tupsun ja alkuun vaikka kampauksen sekaan niin vähän tottuu ja sillon se sulautuu paremmin hiuksiin. Harmi, että omat clip onit ovat tekohiusta, joten niitä ei saa kihartaa. Se auttaisi nimittäin paljon! Jos muuten jaksat niin tuosta lisäkkeiden laitosta olisi hauska nähdä videotakin! :)

        • Reply
          monasdailystyle
          11.12.2014 at 21:04

          Joo aito hius on tosiaan parempi vaihtoehto. Ainut huono puoli niissä on tietty tuo hinta, kun ovat reilusti kalliimmat:/ Jos löytyisi saman värinen kaveri voisi hankkia yhden setin puoliksi ;D
          Hei ehdottomasti koitan saada aikaiseksi videota tuosta!! :) Kiitos vinkistä!! :)

  • Reply
    -H
    11.12.2014 at 09:50

    Upeat kiharat ja ihana Mona :)

    • Reply
      monasdailystyle
      11.12.2014 at 09:58

      Kiitos – Sinä se ihana oot <3

  • Reply
    veera
    11.12.2014 at 11:02

    Voi miten kauniit!! Pakko saada tollaiset!! :) <3 <3

    • Reply
      monasdailystyle
      11.12.2014 at 11:10

      Kiitos muru <3 <3 :)

  • Reply
    svi
    11.12.2014 at 11:48

    Sun pirteällä ja kauniilla hymyllä voi olla asiaan vaikutusta, mutta näin just ehkä ekaa kertaa ikinä kivan näköset pidennykset! :) Todella luonnolliset ja sulautuu hyvin sun hiuksiin. Upeat!!

    • Reply
      monasdailystyle
      11.12.2014 at 11:52

      Voih, kiitos ihana kauniista sanoista <3 <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *