2.12.2014

Collect moments not things

asu2asu1asu3asu4

Kuvat, Magicpoks Maj

Shoes, Zara
Jeans, Liu Jo *@Le Follie (similar here)
Shirt, Polo Ralph Lauren
Jacket, Zara
Skarf, Zara
Necklace, Efva Attling*
(*giveaway/adlink)

Mahtava fiilis olla täällä Fitfashionin puolella! Iso kiitos kannustavista viesteistä ja kommenteista <3 Saitte eilen hurjan hyvän mielen aikaan täällä päässä. Nyt on muutto blogin arkistojen ja kaiken muun osalta hoidettu, joten paluu normaaliin bloggailuun voi taas jatkua. Mikäli teillä herää mieleen yleisesti jotain blogin käytännön jutuista niin laittakaa ihmeessä palautetta tulemaan. Kommentointi onnistuu edelleen nimimerkin ja s-postin kanssa. S-posti ei näy julkisesti.

Palataan nyt taas takaisin viime viikonloppuun. Olin Cocon, Majn ja Charin kanssa rentoutumassa Naantalin kylpylässä ja kävimme myös pikaisella visiitillä Ruissalossa sijaitsevassa Avelia sisustusliikkeessä. Asukuvat ovat olleet vähissä marraskuussa, mutta saimme onneksi tällä kertaa Majn kanssa kuvattua valoisaan aikaan Avelian edessä lauantain asut! Kiitos Majlle kuvista <3

Päällä oli hyvin simppeli asu luottovaatteilla. Tummat farkut ja valkoinen neule. Molemmat kuuluvat vaatekaapin kulmakiviin (tulossa pian jatkoa kulmakivi-postauksille;) )! Sininen takki on myös vaatekaapin suosikkini. Se oli hyvä alelöytö viime talvena Zarasta. Toivottavasti joulukuussa jatkuu  “lämpimät” kelit, jotta tälle takille löytyy vielä paljon käyttöä.

Mitäs mieltä olette tästä simppelistä syys/talvi-asusta?

It is so great to be here under Fitfashion. Thank you for the comments earlier. You made me feel so happy. Now it´s time to start blogging normally after all the procedures related to my portal change has been handled. If you have any ideas or thoughts about some general aspects related to my blog don´t hesitate to comment. Commenting is still done with user name and email address (email is not public).

Let´s go back to last weekend. We had an amazing weekend with girls in Naantali and we also visit Avelia in Ruissalo. We also managed to take some outfit pictures after visiting Avelia. Thanks Maj for the pics! I wore this basic ensemble with dark jeans and white sweater. The blue jacket is one of my favorites! It was a great sale find from Zara last winter. I hope that these “warm” weathers will continue in December so I would be able to use this jacket more often. What do you think about this simple outfit for autumn/winter?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Pinja
  2.12.2014 at 09:14

  Juuri tällaiset asut on oikeastaan niitä mun lemppareita :) Ja tuo takki on ihana!

  • Reply
   monasdailystyle
   2.12.2014 at 09:27

   Sama juttu – klassisissa jutuissa viihdyn aina parhaiten :) Välillä on tietty kiva kokeilla jotain extraa, mutta niissä usein itsellä on outo olo:D

 • Reply
  H
  2.12.2014 at 17:24

  Onpas nätti takki! Onko se uusi vai vanha? :) Juuri tommonen olis hakusessa.

  • Reply
   H
   2.12.2014 at 17:25

   Hups se lukikin postauksessa :D

   • Reply
    monasdailystyle
    3.12.2014 at 09:53

    Hih, ei niitä aina huomaa;) Mä itse useimmiten selaan blogeista vaan kuvat;)
    Ja toscana tuo on viime talvena hankittu :) Vastaavia kyllä luulisi löytyvän nytkin kaupoista! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *