29.11.2014

Terveellinen pizza

healthypizza2healthypizza

Halusin ihan vaan muistuttaa – tästä über hyvästä ja terveellisestä pizzavaihtoehdosta! Tein eilen pitkästä aikaa tätä herkkua itselleni perjantain kunniaksi. Pohja sisältää pelkkää kananmunaa! :) Täydellinen vaihtoehto viljatonta ja maidotonta ruokavaliota noudattavalle.

♥ Yhteen isoon pizzaan tarvittaan 5 kananmunaa.

♥ Vatkaa 5 valkuaista vaahdoksi ja kääntele vaahdon joukkoon varovasti keltuaiset. Levitä pellille ja paista 200°C:ssa noin 12 minuuttia.

♥ Seuraavaksi täytteet pohjan päälle ja takaisin uuniin noin 10-15 minuutiksi. Tarkkaille, ettei kärähdä niin kuin mulla eilen;) Pieni tummuminen ei tosin haitannut yhtään – päinvastoin. Oli niiiiiiin hyvä setti taas.:)

Täytteiden osalta suosikkiyhdistelmän olen napannut Ninnumaarian blogista <3 Kurkkaa koko resepti ja täytteet TÄÄLTÄ!!

Ihanaa ja herkullista lauantaita kaikille! Meikä suuntaa viettämään laatuaikaa ihanien naisten Cocon, Majn ja Charin kanssa <3

Just wanted to remind you about this healthy pizza recipe! I made on for me yesterday and, ou boy, it is delicious! The “dough” is made just from eggs – suitable for dairy and gluten free diets also. 

Simple instruction for the “dough”: whisk five egg whites until a strong foam. Stir the yolks carefully whit the foam. Pour the mixture on the baking tray (use baking sheet) and bake it around 12 minutes in 200 degrees. Take the base from the oven and add the fillings desired. Back to the oven for 10-15 minutes or until the cheese has melted and is golden brown.

Have a great and delicious Saturday you all!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  julia
  1.12.2014 at 22:37

  Kiitos loistovinkistä! Kuulosti niin erikoiselta ja simppeliltä pohjalta, että oli ihan pakko testata ja yllätyin positiivisesti. Pelkkää kananmunaa ja se vain toimii :D Toivottavasti hyviä ruokavinkkejä tulee jatkossakin lisää ;) Olet huippu.

  • Reply
   monasdailystyle
   2.12.2014 at 07:42

   No eikös!! Kuulostaa tosi oudolle ja alkuun ajattelee, että ei voi maistua kuin pelkkä kananmuna :D Mutta ei – pohja on taivaallisen hyvä, eikä maistu yhtään siltä, että olisi pelkkää munaa :D
   Ja voi kiitos <3 Laitetaan ehdottomasti ruokajuttuja lisää :)

 • Reply
  Ninnumaaria
  3.12.2014 at 22:26

  Hih mahtavaa että tämä on löytänyt sullekin! Tuo täytekombo on nii-iiiin huippu! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.