12.11.2014

Sportti-inspistä & Zalando alekoodi!!

Kiiiiitos ihan mahtavista ja kannustavista kommenteista kaikille aikaisempaan BIG NEWS!– postaukseen. Olette ihan parhaita <3 Täällä ollaan tosi innoissaan tulevista kuvioista ja marraskuu meneekin varmaan ihan hujauksessa käytännön juttuja hoidellen. Kalenteri alkaa muutenkin olla kohtuu täynnä koko loppu vuodeksi, joten tuskin tulee tylsää :D Hyvä niin, kiireet pitää vaan virkeänä, eikä ehdi niin ajatella tätä järkkyä kaamos pimeyttä;) Marraskuu pitää sisällään myös rakkaita ystäviä ja toivottavasti ehditään myös käydä sukulaisten luona mahdollisimman paljon. Joulukin tulee jo ihan pian <3 Pitää alkaa suunnittelemaan kaikkia ihania jouluruokia. Pallerot on tietty listalla. Niin ja glögikausihan on jo avattu ja ensimmäiset jouluvalot aseteltu ikkunalaudalle;)

Nyt kaiken muun tohinan keskellä pientä nettivinkkiä, joka piti jakaa jo viikonloppuna! Nimittäin yhteistyökumppani Zalando tarjoaa ensi viikon sunnuntaihin asti valikoimastaan 15% alennuksen, kun ostokset ylittää 100€. Nyt on siis loisto tilaisuus tehdä pidempään harkinnassa olleita juttuja tai täydentää talvivaatevarastoja. Kunhan ehdin istahtaa paremmalla ajalla koneelle, teen vielä inspiskollaaseja talviasuja silmällä pitäen.

Nyt kokosin pienen treeni-inspis kokonaisuuden. Niken treenivaatteet ovat omia lemppareitani ja nyt niitäkin saa kivasti vähän huokeammalla hinnalla tuolla Zalandon alekoodilla:) Rakastan treenivaatteissa värejä ja vaaleanpunainen taitaa olla oma suosikkini. Oma treenivaatekaappini onkin koostunut hyvin pitkälle vaaleanpunaisen ja harmaan sävyistä. Musta on tietty ikuinen suosikki ja esim mustat treenipökät on ihan must have.

zalando1

Paita täällä // Huppari täällä // Lenkkarit täällä // Liivit täällä // Trikoot täällä

Nyt siis 15% alekoodi on voimassa 16.11.2014 asti ja koodi on MNADAYSTE. Zalandon valikoimaan pääsee täältä! :)

15% alennusta, kun tilauksen arvo on 100€
Koodi: MNADAYSTE
Ehdot: Etu on voimassa 16.11.2014 | tilauksen vähimmäisarvo 100,00 € | edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | ei koske jo alennettuja tuotteita | ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä

(Adlinks/Mainoslinkkejä)

BLOGI MUUTTAA 1.12.2014 FITFASHION SIVUSTOLLE! WWW.MONASDAILYSTYLE.COM

Thank you guys for all the heart warming comments to my last post. Love ya<3! I am so exited about the coming changes. Can´t wait the beginning of December but I know that this month will go fast as I have so much great things to be done before moving and Christmas time:).

In the middle of everything else I wanted to share this special campaign by my affiliate partner Zalando. Until the end of the next week you can get -15% from your purchases when the amount of your order is over 100€. It is a awesome opportunity to get new winter clothes or just to upgrade your closet with new pieces.

In the collage above I gathered some of my favorite training clothes. I love especially pink and different shades of grey in my work out clothes. And Nike remains to be my favorite brand!;)

See you guys! Good night to everyone :) 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maarit
  13.11.2014 at 09:55

  Onnittelut uudesta blogikodista! Täytyy kyllä myöntää, että minulla jäi blogisi seuraaminen Costumeen siirtymisen myötä. Bloggerissa oleviin blogeihin kommentointi ja seuraaminen on niin helppoa. Blogit jotka vaihtaa portaalista toiseen vaan jotenkin hukkuu lukulistalta, kun osotteiden muuttaminen unohtuu. Tulin nyt pitkästä aikaa selailemaan juttujasi ihan googlen kautta. Ainakin blogisi sisältö on kasvanut siihen suuntaan, että tuleva portaali sopii siihen hyvin. Tsemppiä tulevaan ja pitää yrittää vähän useammin käydä jatkossa vierailulla!

  • Reply
   Mona
   15.11.2014 at 11:43

   Kiitos Maarit!! :) Kiva kun kävit visiitillä ja tervetuloa kurkkimaan joulukuussa uusien sivujen puolella :)
   Pääpaino tulee jatkossakin olemaan hyvin samalainen kuin tähänkin asti, mutta aika paljon tulee mukaan täysin uusia juttuja ensi vuoden puolella ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.