11.11.2014

Video: 1 minuutin aamutreeni!

Olen julistanut aamutreenien ihanuutta jo pidempään blogissa ja koittanut kannustaa myös aamu-unisia testaamaan niitä. Pienellä aamujumpalla saa niin hirmuisen hyvän startin päivään ja energiaa koko päiväksi.

Tässä tulisi nyt vinkkiä hyvin yksinkertaisesta jo nopeasta aamutreenistä! Puolen tunnin reippaalla kävelyllä saa mielestäni parhaimman fiiliksen aamulla, mutta myös jooga tai kevyt venyttely ovat loistavia vaihtoehtoja. Tällä videolla tekemälläni kundaliini joogan liikkeellä saa kehon liikkeelle ja pyllyä kohotettua! ;) Poimin vinkin ihanan Gabbyn sivuilta. Hän kertoo aloittavansa aina aamut tällä liikkeellä! :)

Mikäli olet pohtinut aamutreenejä, muttet ole vielä päässyt niiden kanssa vauhtiin niin tässä on siis ihan huippu tapa aloittaa! :) Gabby tekee kyseistä liikettä 26 kertaa, johon ei kovin pitkää aikaa mene. Testaa ja ilahduta kehosi ja mielesi pienellä jumpalla aamulla. Mikäli taloudessasi asuu joku muu sinun lisäksesi saatat piristää tämän liikkeen tehdessäsi myös kanssa asustajia;D

Ihanaa iltaa kaikille <3

I have been praising morning workouts in my blog and tried to suggest them also for people who are not that energetic in the morning. Even a quick exercise makes a great start for the day! 

On the video I show you a simple and quick exercise. The yoga movement I do on the video gets your body moving and raises your rear end;)! Gabby is doing this movement every morning 26 times. After all I still enjoy the most doing a half an hour walk right after waking up but also this kinda yoga or stretching will do the job. Give it a shot and I guarantee that both your body and mind will be satisfied. 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  -H
  11.11.2014 at 21:45

  Ihana, ihana Mona <3

 • Reply
  Johanna
  13.11.2014 at 00:24

  Ihana ja motivoiva video. Pitää kokeilla heti huomen aamulla!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *