9.11.2014

Outfit – Directors cut

Ohhoh – parin päivän blogiloma vierähti ihan hujauksessa. Eilinen meni ihanien tyyppien seurassa Sisustuksen Koodin muotikirppiksellä. Tänään puolestaan suuntasimme heti aamupäivästä Huittisiin Eetun Mummin ja Vaarin luo viettämään isänpäivää perheen kanssa. Hyvää ruokaa, mummin herkkuja ja ihanan kummitytön paijausta on siis kuulunut tähän sunnuntaihin.

Ehdimme aamulla ottaa pitkästä aikaa asukuvat Eetun kanssa ja joukossa oli tuttuun tapaan directors cut materiaalia. Tässä yksi monista.. :D Kuka arvaa mitä kuvassa tapahtuu?? :DDD

directorscut

(Aikaisempia directors cut- postauksia löytyy mm. täältä ja täältä.)

Nyt iltapalan tekoa ja sen jälkeen kullan kanssa viime viikon Dome jakson katsomista. Ollaan molemmat ihan koukussa tuohon sarjaan. Katsotaan tosi vähän telkkaria, mutta Dome on sarjana vienyt ihan mukanaan:D

Ensi viikolla on luvassa paljon hommia ja tulossa myös uutisia blogin puolelle uusista tuulista. Pysykäähän siis kuulolla;)

Jottei tämä mene ihan mun yksinään höpöttelyksi niin kertokaahan mitä teille kuuluu ja miten teidän viikonloppu on mennyt??:)

Haleja kaikille <3

Two day break from blog went so quickly. On Saturday I was in Sisustuksen koodi the whole day and on Sunday we visit Eetu´s grandparents. We also managed to take some outfit pictures on Sunday and also get some directors cut material – as you can see! :)

Now it is time to have some evening snack and watch the episode of Under the Dome from last week. Next week comes with lots of work to do and some news about the my blog! So stay tuned:)

How have your weekend been?

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Lyy
    9.11.2014 at 22:39

    Täällä ilmottautuu toine dome fani! Todella koukuttava sarja…
    Ja kiitos tästä illan piristyksekstä. Mua alko naurattamaan hirveesti ku näin ton kuvan :D tälläset postaukset on aina hauskoja :)

    • Reply
      Mona
      9.11.2014 at 22:49

      Meinasin jo, että pitäisikö ostaa se kirja, kun en millään malta odottaa mitä tuleman pitää :D MUTTA sit näin kirjan itseasiassa lentokentällä ja aattelin et okei ehkä odottelen kiltisti jaksoja :DD Huh mikä tiiliskivi :D
      Ja ihan mahtavaa, jos kuva sai aikaan hymyä toisella puolen;)

  • Reply
    Janet
    10.11.2014 at 15:08

    Hihii, ihana sinä ♥
    Mun kuvista kun 90% on näitä :D

    • Reply
      Mona
      11.11.2014 at 09:10

      Hih:D Nooo mulla yleensä 95 % ;D ;D

  • Reply
    Jaana
    11.11.2014 at 00:20

    Ihana Mona! Sulla on hyvä huumori :D Hei mä täällä hitaasti, mutta varmasti etenen omien juttujeni kanssa ja nyt on päästy pisteeseen, että mun on pakko ostaa itelleni järkkärikamera….ja alan nyt ainakin aluksi kuvaamaan lähipiirini ihmisiä ja tietysti omia ihania tyttäriäni :) ja katsotaan sitten, josko jollain kivalla konseptilla saisin sen bloginikin auki…tai uusihan se pitää perustaa, jos sille tielle lähtee taas :) No anyhow, mulla on aina ollut kamerana Canon, joten oon päätynyt Canon 700D runkoon, joka olisi tarkoitus kotiuttaa loppukuusta.

    Selasin sun valokuvaukseen liittyvät postaukset läpi, kun oon yrittänyt perehtyä noihin objektiiveihin…. Sulla oli hyvä postaus toukokuulta Sigma 85 mm 1.4 objektiivista ja Sigma 35 mm 1.4 objektiivista. Kumpaa suosittelisit mulle objektiiviksi noista ? Haluaisin mieluimmin pärjätä ainakin aluksi jonkin aikaa mahdollisimman vähillä hankinnoilla….vaikka koukkuunhan näihin jäädään ja lujaa ;) Eli olisko se kuitenkin sitten tuo 35 mm näin aluksi, kun se vaikuttaa sun postauksen perusteella ainakin enemmän semmoiselta all-around -objektiivilta, kuin tuo 85 mm ?

    Kiitos huimasti jo etukäteen, jos vaan ehdit jossain välissä vastailemaan tähän :)

    • Reply
      Mona
      11.11.2014 at 09:17

      Muruuu<3
      Hei ihan mahtavaa!!! Ilmoitathan sitten heti, kun saat taas blogin pystyyn:)
      Ja järkkäri on AINA hyvä hankinta, jos multa kysytään;) Ja tässä onkin sit aihe josta voisin turista loputtomiin:D Tosi kiva, että oot tykännyt noista aikaisemmista photo postauksista:)
      Objektiivin valinta on aina monesta jutusta kiinni, mutta mikäli mulla olis tilanne, että bloggaamiseen valkkaisin tuon canonin 700D rungon ja siihen pitäisi valita yks putki kaikkeen käyttöön niin valkkaisin 50mm 1.4 aukolla. 35 mm on myös super kiva, mut mun makuun hippasen liian laaja, jos käyttäisin pelkästään sitä. 50mm on tosi monikäyttönen ja sopii erityisen kivasti ihmisten kuvaamiseen ja esim asukuviinkin! :)
      Tossa seiskasatasessa on muuten ihana tuo kääntyvä näyttö!! :)
      Jos sulla tulee mitään kyssäreitä mieleen vielä kameroihin liittyen tai muuten vaan niistä avautumisen tarvetta niin laita ihmeessä vaikka facen puolella viestiä:) Haleja <3<3<3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *