25.10.2014

Vetovoimanlaki

Inspiroivat blogit– kategoria ei ole hetkeen saanut täydennystä, vaikka olen löytänyt monia uusia ihania blogeja ja rakastunut uudelleen vanhoihin tuttuihin. Nyt pikainen korjausliike ja tässä vinkkiä yhden pitkäaikaisen suosikkibloggaani postauksesta. Ajattelinkin, että voisin useammin tehdä pikaisia vinkkipostauksia nimenomaan toisten inspiroivista kirjoituksista, joista itse olen saanut hyvän mielen tai muuten vain ajattelemisen aihetta. Tällöin kynnys tehdä näitä postauksia enemmän pienenee ja pystyn jakamaan pieniä hyvänmielen fiiliksiä helpommin! :) Ja niin kuin tiedätte, otan teiltä aina vastaan ilolla vinkkejä teidän blogisuosikeista ja mielenkiintoisista postauksista! <3 Ihanan Hannan kanssa meillä onkin tullut jo ihan tapa laittaa toisillemme linkkejä uusista blogilöydöistä facebookin kautta. Terkkuja murulle <3:)

Pidemmittä puheitta mikäli, ette vielä ole lukeneet tätä Mitä sinä vedät puoleesi– postausta niin käykäähän mikimiten lukemassa.

Kiitos Vilma ihanasta, elämäniloisesta blogistasi <3

Isprirating blogs serie has been on a break for a while and I wonder why because I have found so many great blogs lately and fell more in love with my old favorites also. Its totally time to continue this category of great blogs and here is a post hint from my long time favorite blog. I thought that sharing these posts from other blogs is a good way to spread the good feeling which I got from these post. I also are more than happy if you share your favorite blogs with me. Me and Hanna have actually had this habit to share these post in the Facebook for a while now and its great!  Without more talk if you have not yet read this post(link above) “Mitä sinä vedät puoleesi?” go and check it out!

Thank You Vilma P. for your great and inspiriting blog! <3

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Vilma P.
    25.10.2014 at 18:09

    Voi Mona! Oot <3 <3 <3 ! Todella imarreltu olo ja pakko kyllä sanoa, että jos kaikki olisivat yhtä pyytteettömiä, positiivisia, kannustavia kun sä niin tää maailma olis ihan toisenlainen. Se, miten osaat iloita muiden puolesta on ihailtavaa. Kiitos tästä postauksesta! :)

    • Reply
      Mona
      26.10.2014 at 12:24

      Sinä oot <3<3

  • Reply
    nella
    26.10.2014 at 04:23

    Heippa!

    kyllä sun innostamana alan nyt tekee kaylan treenejä.. mut mun täytyy nyt kysyä sulta että.. jos teen 3 noita ns kuntopiirejä ja sit 3 lenkkiä.. niin siis teenkö johonkin väliin hiit treenin? Jos niin millasen?:) ps aivan ihana blogi!! Oon niin koukussa!

    • Reply
      Mona
      26.10.2014 at 11:04

      Moiiii:) Tosi hienoa!!:)
      Kannattaa kuunnella omaa kehoa ja mennä sen mukaan mikä tuntuu hyvälle:) Jos ostat tuon kaylan ohjelman siinä tulee Kaylan neuvoma ohjelma Hiitteineen! :) hiitit voi tehdä esim juosten matolla, tai ulkona, pyörällä tai vaiks hyppynarulla. Ja kiitos paljon palautteesta <3

      • Reply
        nella
        26.10.2014 at 15:59

        Ostettu jo ;) maanantaina alotetaan.. oon tottunut tekemään punttia mutta nyt haluan vaihtelua ja treenit näyttää hirveen kivoilta ja haastavilta. Innolla ootan huomista ja miten mahdan jaksaa :) wiih.. heei ois ihana saada joku syys asu postaus missä esittelet erilaisia syksyn outfittejä :)

  • Reply
    -H
    26.10.2014 at 23:18

    Voi ihana Mona <3

    Tykkään itsekin kovasti Vilan blogista :)

    • Reply
      -H
      27.10.2014 at 11:56

      *Vilman, ei Vilan ;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *