25.10.2014

Let’s go… somewhere! Anywhere!

Yksi parhaimmista asioista joita tiedän on matkustaminen. On itseasiassa aina ollut. Matkustaminen saa perhoset mahassa liikkeelle ja uusien reissujen suunnittelu on jo itsessään puoliksi reissua. Matkustamisesta on tullut viimeisen viiden vuoden aikana meille Eetun kanssa ihan hurjan tärkeä osa elämää. Vaikkei reissubudjetit ole koskaan olleet mitään päätähuimaavia on matkat olleet aina ihan huikeita kokemuksia. Sanonnan mukaan matkustaminen on ainoa asia, johon käyttää rahaa ja samalla rikastuu. Olen niin tämän ajatuksen takana seisoja.

dubai10

Meillä on Eetun kanssa edessä iso elämänmuutos ensi vuodella ja odotan sitä enemmän kuin mitään pitkään aikaan. Matkustaminen tulee olemaan iso osa meidän arkea puolen vuoden ajan. Vieläkään emme ole saaneet asiaan 100%:sta varmistusta, mutta minä olen kyllä jo toinen jalka lentokoneessa lähdössä;)

Eetun kanssa matkustamisen lisäksi olen ihan mega innoissani siitä, että meillä Mariannan kanssa synkkasi reissaaminen yhdessä niin äärettömän hyvin. Voinette arvata, että suunnitteilla on jo yhtä sun toista, enkä malta odottaa, että saan naisen vierailulle maapallon toiselle puolelle jatkamaan siitä mihin jäätiin Dubain reissulla:) Meidän Dubain reissu lähti ihan täydestä idean putkahduksesta, että hei lähdetään vaan johonkin – johonkin lämpimään! Joo todellakin lähdetään! Ensi viikolla vaikka? No todellakin! Vaikka heti huomenna:D Ihanaa hetkessä elämistä ja ideoihin tarttumista. Innostumista.

Ne on juttuja, joista itse saan henkilökohtaisesti ihan hurjasti virtaa.

Tässä muutamia kuvia meidän ensimmäisiltä reissupäiviltä. Hyvä, että sain Helsinki-Vantaalle ajettua aamuyöllä viiden aikaan, kun olin niin täpinöissäni;D

dubai11

Kentällä. Hyvissä ajoin tietty. Jos multa kysytään olen kentällä vähintään 4 tuntia ennen lennon lähtöä;)

dubai13

Iltapäivällä Dubaissa.

dubai16

Ensimmäinen ilta meni rennosti The Walkilla kierrellessä. Ulkona oli KUUMA. Mahat kurni ja suunnattiin The Cheese Cake Factoryyn syömään todella isot salaatit ja ehkä maailman parhaimmat juustokakut. Miten mä en ollut edes kuullut kyseisestä mestasta ennen? Kiitos vaan Marianna juustokakkuaddiktion aiheuttamisesta;D Tänne on päästävä uudestaan. Miten olisi NYC:n reissu tähän väliin??;)

Ensimmäisenä aamuna tehtiin käveylenkki, mutta todettiin aika nopeasti, että ulkona se on turhan rankkaa. Huh mikä ihana lämpö!

dubai14dubai17

Aamupalan jäkeen suunnattiin ekana päivänä biitsille ja sieltä laittautumisen kautta The Dubai Mallille haukkomaan henkeä. Dubain ostoskeskuksia on vaikea selittää sanoin – ne pitää kokea;)

dubai15

Dubai Mallilla tuli vietettyä vielä useampikin ilta, eikä sitä silti ehditty käymään kokonaan läpi. Ihan käsittämättömän kokosia mökkejä nämä Dubain ostoskeskukset. Ja se mitä ei niistä löydy, ei sitä tarvitse :D Tällä reissulla ei ihme ja kyllä tullut kovin paljon shoppailtua. VS:n liikkeessä meinasi hiukan lähteä lapasesta, mutta jokin ihme se sielläkin sai järjen pysymään mukana:D Teen vielä erillisen shoppailupostauksen myöhemmin.

Onko siellä muita Dubai Mall faneja?:)

“Traveling is the only thing you can by which makes you richer.” I totally stand behind this sentence. We have travelled quite a lot with Eetu in past few years and I just love the feeling of excitement which is related to traveling. This time it was time to leave Eetu home and go on a girls holiday with Marianna. We decided to take a quick take off to somewhere warm and Dubai was the best alternative we had. After the holiday I have to say that I cannot wait our next trip together with Marianna as we had so much fun and awesome time in Dubai! Here you have some pictures from our first to days of the trip!

Last pics are from Dubai Mall where we spent few nights and still had no time to go through the whole place! :) These malls are unbelievable huge buildings and you can find just everything in there! After all I´m surprised by myself that I didn’t shop that much in Dubai.. I will do a post about my little shopping soon.  

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Henni
    25.10.2014 at 08:20

    Täällä yksi Dubai ja Dubai Mall fani! Tammikuussa oltiin siellä ja lähtisin vaikka heti uudelleen! Olen sun kanssa ihan samaa mieltä, Dubain ostoskeskuksia ei voi kuvailla – ne pitää kokea :D
    Mekin käytiin The Cheese cake factoryssa juustokakuilla ja huh! <3

  • Reply
    Tanja
    25.10.2014 at 11:18

    Voi ei en jaksa odottaa, että paljastat mitä ensi vuonna tapahtuu. Pidän peukkuja, että kaikki sujuu toivotulla tavalla! :) Ollaan poikaystävän kanssa lähdössä ensi syksynä vaihtoon ja mä elelen jo nyt jänniä hetkiä, vaikka haut ja paikkojen varmistumiset on vasta joskus puolen vuoden päästä!

  • Reply
    Pinja
    25.10.2014 at 11:44

    En oo koskaan ollut Dubaissa mutta sinne on kyllä joskus ehdottomasti päästävä! Eikä nää reissukuvat ainakaan lievitä mun matkakuumetta :D <3

  • Reply
    Emmi L.
    25.10.2014 at 15:41

    Mä voisin matkustaa melkein jollain ihan kengännauhabudjetillakin kunhan vaan pääsis matkustamaan :)

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Reply
    Ann
    26.10.2014 at 11:05

    Ihania kuvia! Oletteko miehen kanssa muuttamassa ulkomaille?:) Matkustaminen on kyllä ihanaa. Oletko muuten matkustanut yksin? Se on aivan oma kokemuksensa, joka kannattaa myös kokea… Saa tehdä ja mennä aivan niin kuin itse haluaa.. ja saa reissusta aivan eri tavalla irti, ja oppii tuntemaan itseään. Ja muuten pitänyt kysyä sun hampaista, jotka ovat niin hohtavan valkoiset. Oletko niitä käynyt jossain valkaisemassa? itsellä olisi suunnitelmissa. Mutta en ole vielä uskaltanut tai tiedä minne….

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *