19.10.2014

Fashionstoren syysmuotia

Suuntasin muutama viikko sitten Eetun kanssa yhdessä yhteistyökumppani Fashionstoren* toimistolle tutkimaan heidän ihanaa syysmuotia. Ollaan Fashionstoren kanssa tehty jo tosi pitkään yhteistyötä ja täytyy todeta, että ihanien tuotteiden lisäksi heillä on aivan mahtavaa porukkaa taustalla <3 On ollut todella ilo tutustua ihaniin tyyppeihin Fashionstoren takana.

Tällä kertaa otimme yhdessä kuvia huikeassa miljöössä valitsemistani syysvaatteista ja vaikka itse sanonkin, näistä tuli mielestäni tosi kivoja!!:) Vähän raffimpi tausta toimii todella kivasti syksyisissä kuvissa.

fs10

Asuun valitsin omia suosikkejani Fashionstoren* sivuilta. Liu Jo farkkujen rakastajana otin pienen syrjähypyn ja lähdin testaamaan Guessin yksilöitä*;) Rakastuin revittyjen farkkujen vaaleaan sävyyn ja noihin ihaniin yksityiskohtiin. Farkuissa* yhdistyy rentous ja mukavuus. Materiaali on ihoa vasten pehmeää, eikä kiristä mistään vaikka malli hyvin istuva onkin.

fs9

Upea tiikerikuvioinen villapaita* on Liu Jo:lta ja se sai pääni kääntymään heti. Ihan mielettömän kaunis paita ja tuo asuun kuin asuun särmää. Tämän paidan alle sopisi myös kauluspaita tuomaan lisää ryhdikkyyttä. Vastaava paita löytyy myös pitkänä tunikamallina täältä*. Paita on todella ylellisen tuntuinen ja materiaali onkin 100%:sta villaa.

fs8
fs7fs6

Guessin kengät* ovat minulle jo entuudestaan tuttuja ja olenkin ollut merkin saapikkaisiin todella tyytyväinen. Ihanan klassisia malleja, jotka kestävät aikaa täydellisesti. Valitsin nämä mustat nilkkurit* juuri niiden monikäyttöisyyden puolesta. Ne ovat äärimmäisen kauniin malliset ja sopivat sekä housujen että hameiden kanssa.

fs5
fs4
fs3
fs2

Liu Jo:lla mallistossa on paljon kauniita laukkuja niin arkeen kuin juhlaan. Itselläni on Liu Jo:n tumman harmaa iso arkilaukku (löytyy tästä postauksesta ) ja nyt ihastuin tähän* pieneen iltalaukkuun, josta saa kätevästi myös hihnan irti, jolloin se toimii myös kukkarona tai pienenä clutchina. Sama söpö laukku löytyy myös kauniin viininpunaisena täältä*.

fs1

Pictures, Eetu Visuri ( Nikon D810, 85mm 1.4 )

Shoes, Guess* here
Jeans, Guess* here
Shirt, Liu Jo* here
Bag, Liu Jo* here
(giweaway/adlinks*)

Fashionstorella on meneillään nyt myös aivan super kiva syyskisa, jossa voit voittaa 200e shoppailurahaa syysasua varten!

Eli, kun käytät Fashionstoren suosittuja brändejä kuvaa oma Fashionstore-asusi ja osallistu kisaan instagramissa. Eniten tykätty osallistuja voittaa 200 euroa shoppailurahaa unelmien syysasuun!:) Kisaan voi siis osallistua helposti Instagramin kautta lataamalla asukuvasi ja tägäämällä kuvaan: #SyysasuByFashionstoreItse odotan innolla inspiroivia syysasukokonaisuuksia, joita tagin alle ilmestyy! :)

Mitäs mieltä olette muuten näistä syksyisistä kuvista? :) Testasimme näihin ensimmäistä kertaa lainassa olevaa Nikonin D810 runkoa ja voin vajaan kuukauden käytön jälkeen todeta olevani aivan rakastunut. Huh mikä vempain:) Näitä syyskuvia tulossa vielä lisää – nimittäin myös minä hyppäsin kameran taakse ja otin toisesta puoliskostani kuvia syysmuodin parissa;)

Nyt ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille <3

(Fashionstore tuotteet saatu /Adlinks/Mainoslinkkejä* )

Few weeks ago we went to Helsinki together with Eetu. We visited Fashionstore Outlet and made a great photo shoot of both of us wearing awesome clothes and shoes from Fashionstore´s autumn collection. We took the photos in kinda rough and tough environment, don’t you think? I just loved it!

I´ve done cooperation with fashionstore for a while now and I have to say that I couldn’t ask anything more for it! There are so awesome and lovely people working in the company and it is always a pleasure to meet these people. I hope that we´ll do a lot more work and projects together in the future.

There is also this nice autumn competition going on in instagram. By tagging a picture of you wearing their brands with tag #SyysasyByFashionstore you may win 200€ shopping money for your autumn outfit!

  

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Noora
    19.10.2014 at 19:26

    Sä kuule kaunistut vaan päivä päivältä. :)

    • Reply
      Mona
      21.10.2014 at 10:08

      Voi kiitos Noora <3 Kyllä on kauneus täysin siellä katsojassa:)

  • Reply
    Mikko
    19.10.2014 at 21:57

    Hauska paita ja ennen kaikkea upeita kuvia, wau! Ja nyt syöt vähän pullaa, että et ihan kuihdu! :)

    • Reply
      Mona
      21.10.2014 at 10:08

      Kiitos Mikko <3<3<3 Eetu on kyllä niin pro jo kuvien ottamisessa;) Hih,vai pullaa :D Sun pitää tulla Turkuun niin mennään ilmasille leivoksille ;D Haleja <3<3<3

  • Reply
    Mapsi
    19.10.2014 at 22:02

    Neule on tosi nätti ja Sinä kuvissa tosi kaunis! Noiden farkkujen “reiästä” polvessa en oikein tykkää, vaikka hillityistä revityistä farkuista tykkäänkin..no, makuasia.
    Taustat ovat kivoja ja ihailen teitä bloggaajia, jotka jaksatte panostaa asukuvien lisäksi myös miettimällä taustoja! Itse en jaksanut kuin vain napata asukuvat sisällä ja siinäkin oli riittämiin puuhaa!

    • Reply
      Mona
      21.10.2014 at 10:11

      Kiitos Mapsi<3 :) Hih, noi revitytreiät varmaan tosiaan vähän jakaa mielipiteet;) Itse tykkään niistä kovasti, mutta ehdottomasti rennoissa asuissa:) Ei siis mihinkään kovin viralliseen tilanteeseen:)
      Ja niin kiva kuulla, että tykkäsit kuvista:) Täällä Turussa usein tulee kyllä meidänkin kuvattua niillä tutuilla paikoilla, mutta kivaa vaihtelua on kun lähtee vähän muualle. Talvella tosin sisällä kuvaaminen usein ainoo vaihtoehto. Ja kohta loppuu vielä valoisa-aikakin:/ Kääks saa nähdä miten sitten saa kuvia blogiin :D

  • Reply
    Anne
    20.10.2014 at 10:01

    Heippa! Tuli noista Guessin farkuista mieleen, että haluaisin muistuttaa kaikkia, että uudet vaatteet myös farkut joita ei suositella pesemään, tulee aina pestä ennen käyttöä!! Juuri tässä asuinkaupungissani eräs nainen osti eräästä paikallisesta liikkeestä Guessin farkut ja joutui sairaalaan kahdeksi päiväksi puettuaan ne päälleen, niin pahoja myrkkyjä vaatteissa on! Kuulostaa aivan uskomattomalta, mutta valitettavasti totta :( Myös itselläni on komemusta vaatteiden myrkyistä, sillä minulla on toisessa kyljessä elinikäinen arpi, kun vaatteessa oleva pesulappi ns. syövytti/poltti ihoa! :O En missään nimessä halua mustamaalata Guessiä, päinvastoin halusin vain muistuttaa vaatteiden pesemisestä! :)

    • Reply
      Mona
      21.10.2014 at 10:12

      Tosi hyvä muistutus!! Aina oli merkki mikä tahansa niin pitäis tosiaan muistaa pestä vaatteet eka:/ Oon kyllä itse huono siinä, mutta pitää taas ottaa niskasta kiinni!!

  • Reply
    Kristiina
    20.10.2014 at 12:02

    Onpas ihana paita ja suloinen laukku. Ja sinä niin kaunis, että voi apua! :)

    • Reply
      Mona
      21.10.2014 at 10:16

      No eikö ookkin söpis laukku8) Ja voi kiitos ihana <3

  • Reply
    Janet
    20.10.2014 at 12:50

    Voi apua, Mona! Mitä ihmettä sä oikein vedän, kun susta tulee vain upeampi päivä päivältä :)♥ Siis sellainen upeus♥

    • Reply
      Mona
      21.10.2014 at 10:17

      Janet, oot kyllä niin ihana <3 Kiitos ihan hurjasti, vaikka kyllä se upeus on ihan siellä päässä.

  • Reply
    Enni
    20.10.2014 at 21:08

    Upeita kuvia! Näytät todella hyväkuntoiselta!

    • Reply
      Mona
      21.10.2014 at 10:17

      Kiitos paljon Enni<3<3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *