17.10.2014

Meikkipohja videolla

Olen tainnut nyt joka kerta videopostauksen tehdessäni uhota, että NYT alan tekemään niitä enemmän ja useammin:D Miten ihmeessä sitä aina kuitenkin vierähtää huomaamattaan pitkä tovi ennen kuin saan uuden videon ulos.. Viimeksi postasin tämän postauksen muutamasta eri meikkivoiteesta heinäkuussa. Mihin on kolmekuukautta hujahtanut??

Tässä uusimmalla videolla, jonka sain nyt julkaistua testasin Lumenen muutamia uutuuksia, joita on monessa paikkaa kehuttu. Samalla tuli taas todettua, et miksi näitä videoita oikeasti tulee tehtyä niin harvoin;) Olen ehkä maailman kärsimättömin ja toheloin tyyppi ja se taitaa videollakin näkyä :D Tulipahan kuitenkin höpöteltyä taas niitä näitä pitkästä aikaa. Videopostaustoiveita saa taas tietty laittaa tulemaan mikäli on mielessä jotain tiettyä:)

Nyt oikein leppoisaa viikonloppua kaikille! Kuullaan pian!

(Lumenen tuotteet saatu/Gifted cosmetic)

I think I´ve been promising to start doing video post more frequently after every time I have done one. But as the time flies it has gone a while after my last video release. Where has these three months gone after my last video post from July?

In this video I tested some of the Lumene´s new products which have been praise a lot. While doing this video I noticed the reason why I do these so rarely ;). I am just one of the worlds most impatient and most duffer dude as you can see:D.. But after all it was good to chat about this and that in front of the camera. Feel free to share your wishes for the videos if you have something special in your mind. 

Have great and relaxing weekend!

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  ibe
  17.10.2014 at 17:03

  Ihana oli pitkästä aikaa katella sun kohelluksia videolla!! :D Kiitos päivän piristyksestä!

  • Reply
   Mona
   19.10.2014 at 09:53

   Hih, hyvä jos tästä tuli muutama hymy ruudun toiselle puolelle:D

 • Reply
  mama
  17.10.2014 at 17:33

  Muru <3 <3 <3

 • Reply
  H
  17.10.2014 at 21:50

  Voi kun olet jotenkin niin ihanan aidon oloinen :) tykkään tosi paljon sun videopostauksista. Ja huomasin muuten että hampaasi ovat todella valkoiset! Oletko valkaissut niitä jotenkin? Voi että mäkin haluan joskus Dubaiin! :)

  • Reply
   Mona
   19.10.2014 at 09:54

   Hih, kiitos niin kiva kuulla, jos videot on jees:) Ehkä mä tästä pikkuhiljaa saan tehtyä niitä useammin;)
   Oon joskus kauan sitten ollut valkaisussa kerran, mutta nykyään käytän aina valkaisevaa hammastahnaa oral b merkiltä:)
   Ja Dubaita suosittelen, on ihan mieletön paikka <3<3 :)

 • Reply
  Teljänneito Jessica
  17.10.2014 at 22:46

  Haha OMG Mona!! :D Olet just noin ihanan aito, tuli hirveen ikävä sua <3 tuutko Indiedaysin blog awardseihin?

  • Reply
   Mona
   19.10.2014 at 09:56

   Hih :D :D Arvaa ärsyttikö tossa kohtaa kun tajusin, että unohdin sen hitokseen primerin;D Sit vaan äkkiä kelaus päässä, et en saleen alota uudestaan koko videon tekoa ;D
   Mä luulen että nuo kemut jää mun osalta nyt väliin:/ Koko syksy on ollut niin hektinen, että taidan ottaa nyt vähän iisimmin ja suunnitella vaan meidän tulevaa reissua täällä Turun päässä;) Olis kyllä ihana nähdä kaikkia siellä<3

 • Reply
  -H
  18.10.2014 at 10:02

  Oot NIIIIN ihana!! Nää sun videot on ihan parhaita, aina tulee super hyvälle tuulelle ja mikä parasta, et ota itseäsi liian vakavasti :)

  • Reply
   Mona
   19.10.2014 at 09:56

   Hihi, sää oot ihana murmeli<3:)

 • Reply
  Julia
  18.10.2014 at 14:09

  Olet hirveän positiivisen oloinen ja iloinen ihminen kyllä! :) Yksi asia mihin voisit ehkä näissä blogiteksteissä hiukan kiinnittää huomiota on tuo tekstiasu, välillä aika karkeat yhdyssana- ym. kirjoitusvirheet ja erikoinen hymiöiden käyttö pistää silmään. Enkä sano tätä pahalla :) Sitä huomioimalla voisi blogisikin saada vielä hiukan enemmän sellaista selkeämpää ilmettä! :) Mutta muuten tykkään kyllä todella kovasti positiivisuudestasi ja blogissasi olevasta tunnelmasta. :)

  • Reply
   Mona
   19.10.2014 at 09:58

   Moikka Julia!!:) En missään nimessä ota pahalla asiallista palautetta. Oon aina tiedostanut tän ongelman ja usko tai älä niin kovasti yritän itseäni siinä koko ajan kehittää :D Hätäisenä tyyppinä en kuitenkaan aina edes korjatessani huomaa virheitä:( Mutta ehdottomasti tähän yritän kiinnittää jatkuvasti huomiota!! :)

   Kiitos sulle Julia ajasta ja rakentavasta palautteesta:)

 • Reply
  Emilia
  22.10.2014 at 16:04

  Hei! Onko sinusta kumpi peittävämpi clarins everlasting vai tämä lumene? Kumman sinä valitsisit? :)

  • Reply
   Mona
   22.10.2014 at 16:10

   Molemmat tosi hyvin peittäviä!! :) Mut kyllä toi Clarins on vielä mun ultimate suosikki!! :)
   Kantsii pyytää kaupassa vaikka molempia testerinä mukaan kotiin ni voi ajan kanssa testailla! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *