4.10.2014

Lauantai kuvina

keksit

Tänään on ollut töiden sijaan vuorossa herkuttelua ja juhlimista perheen kanssa. Isäni vaimon tyttö on saanut hiljattain perheenlisäystä ja tämä pieni prinsessa sai tänään kasteessa nimen, jota olimme juhlimassa Porissa. Suloinen typy oli koko kasteen ajan ihan taju kankaalla ja tyytyväisenä kummiensa sylissä:) Juhlakalun kasteen jälkeiset bilekengät olivat ehkä söpöimmät ever <3

babyconverse

Parasta perhejuhlissa on tietysti kaikki läheiset, joita tulee nähtyä ihan liian harvoin. Kuvassa rakas Maikki-mummuni <3 Meillä on ollut pienestä asti mummun kanssa ihan erityisen läheinen suhde, josta olen aina ollut äärimmäisen kiitollinen. Mummun kanssa voin jakaa niin hyvä kuin huonotkin asiat ja aina saan häneltä tukea kaikkeen. Nyt he ovat vaarini kanssa vihdoinkin saaneet hankituksin tabletin, jolloin he pääsevät myös tänne blogiin kurkkimaan meidän arkea paremmin. Mulla on aina kova saarna puhelimessa mummulle terveysjutuista ja nyt pääsen tykittämään niitä myös täältä blogin kautta heille;D Mainitsin jo tänään, että heidän kannattaa erityisesti selailla vanhoja food (täällä)- ja terveys (täällä)- tunnisteiden alta löytyviä postauksia!;)

grandmompilli

Isäni kodista on vilahtanut ennenkin kuvia blogissa, mutta nappasin taas muutaman details kuvan. Saan isän sisustuksista aina inspiraatiota ja tällä hetkellä heillä on työn alla piha! Siitä tulee ihan huikean upea! Kunhan se on kokonaan valmis kuvaan sen myös blogiin:)

coffee

Isäni yhdistää sisustuksessa usein uutta ja vanhaa. Erityisesti keittiön puolelta löytyy vanhoja kahvipannuja, koreja ja muuta kivaa yksityiskohtaa. Ne tuovat todella kivasti persoonallisuutta kokonaisuuteen! :)

olvioy

Noi lamput kelpuuttaisin meille heti;)

lamp
livingroom

Ihana päivä takana vaikkakin nyt alkaa pieni stressinpoikanen pilkottaa kaikkien keskeneräisten juttujen takia. Paperihommia, pakkaamista, sähköpostit ja paljon muuta on vielä kesken ja enää on huominen aikaa!! :D

Nyt painun jokatapauksessa ajoissa nukkumaan (unesta en suostu karsimaan) ja huomenna aloitan viimehetken pakkailut Dubaita varten!! Ihan mahtavaa päästä reissuun ja tulee todella tarpeeseen pieni aurinkoenergia tähän väliin;)

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille, hyviä öitä ja kuullaan pian <3

Instead of working this day has been full of joy and happiness as we celebrated christenings of the cutest little girl in Pori. The best thing in these family parties is of course to spent time with relatives and friends.

In the picture above I am with my Maikki-Mummu! We have had a special connection and relationship with her since I was just a baby. She has always been supporting in my life´s ups and downs. Finally Maikki and my Vaari ”Vaakku” have got a tablet computer and they have been able to visit my blog.

Next pictures are detail from my dad´s home. Dad´s ”thing” is to compine old and new in their interior. Every time I visit my dad´s place I get so much inspiration and new ideas to bring back home with me.

What a great day in all! Althought I feel a little bit stressed just now because of all non- finished work I´m all ready so excited about monday and the coming holiday in Dubai with Marianna.

Have a great Sunday guys! It´s time to get some sleep now..  

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Heculina
    4.10.2014 at 22:30

    Vautsi vau, mikä sisutus! Piti ihan kahteen kertaan lukea, että kyseessä tosiaan oli isäsi koti.. Ei moinen meidän pappalta onnistuisi, kaikella rakkaudella <3 ;)
    Ja voi noita toisen minipopoja, niin hellyyttävää! <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *