2.10.2014

Long Lashes

theone3
theone2theone
theone5

Ripsarivinkkiä pukkaa! Tällä hetkellä ripsistä löytyy ihanan Piritan tekemät pidennykset (15pv asti on myös voimassa tarjous lukijoille, kurkkaa lisää täältä!:) ). Ilman pidennyksiä olen kuitenkin melkoinen ripsariaddikti. Käytän ripsarin laittamiseen yleensä eniten aikaa meikkiä tehdessä ja haluan ripsivärin tuovan kunnolla voluumia ja pituutta ripsiin. Muuten pidän meikin yleensä tosi luonnollisena, mutta tosiaan nuo ripset saavat olla kunnon räpsyttimet;)

Oma suosikkini ripsareista on ollut super monta vuotta Lancomen Hypnose. Se on sellainen luottoripsari johon palaan aina uudelleen ja uudelleen. Kanebon 38 on myös toinen luottosuosikki. Lancomen Hypnose toimii yleensä itselläni vertauskohtana uusille blogin kautta saaduille testailuille – siinä riittää aina hyvin haastetta;) Toistaiseksi olen ollut tosi tyytyväinen mm. Lumenen Cloudberry pidentävään ja tuuhentavaan ripsariin. Niitä tykkään käyttää molempia yhtä aikaa. Sittemmin uusina tulokkaina kärkisijoille on päässyt myös kuvissa näkyvät Oriflamen The One sarjan ripsivärit! Olen tykännyt sarjan muistakin meikeistä kovasti, mutta myönnän, että ripsareille olin alkuun skeptinen. Molemmat Volume Blast ja 5-in-1 wonder lash The One sarjalta ovat olleet kuitenkin erittäin positiivinen ylläri. Volume Blastin ehdin jo käyttää tyhjäksi asti. Yllä olevassa kuvassa ripsissä on wonder lashia, josta tykkään myös kovasti. Molemmat pysyvät hyvin ripsillä, eivätkä tahraa luomia. Ripsiin tulee kunnolla pituutta ja tuuheutta. Molemmissa ripsareissa on myös tosi näppärät harjakset, joka on ainakin minulle tosi tärkeä juttu. Suosittelen siis lämpimästi testailemaan näitä mikäli on hakusessa uusi ripsari! :)

Joskus voisi toteuttaa postauksen ripsivärivertailuista niin, että ottaisi kuvaa mahdollisimman monesta eri tuotteesta ripsissä… Hmmm. pitää ehkä alkaa toteuttamaan ja laittaa sitten kisa pystyyn mikä teidän mielestänne olisi voittaja;)

Ihanaa aurinkoista syyspäivää kaikille!! :)

(Make up gifted/Meikit saatu) 

 

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Janet
    2.10.2014 at 12:28

    Mulle kans ripsari on yksi tärkein osa meikissä. Saa pidentää ja tuuheuttaa :)
    Ihana kuva sinusta ♥

    • Reply
      Mona
      2.10.2014 at 15:13

      Voi kiitos ihanuus <3 Ilman ripsaria on muuten ihan alaston olo – se on vaan ihan must have :D

  • Reply
    Pinja
    2.10.2014 at 13:44

    Ripsivärivertailupostaus (huh mikä sana:D) olis ihan mahtava!

    • Reply
      Mona
      2.10.2014 at 15:14

      Hihi todellakin melkonen sanahirviö ;D

  • Reply
    Saara
    2.10.2014 at 15:04

    Moi! Kiitos vinkeistä! Itelläni on sama juttu ripsarien kanssa, väriä ja tuuheutta pitää olla! Hypnose oli vuosia munkin suosikki, kunnes löysin Chanelin volyme-ripsarin! Lentokentällä kohtuuhintane ja on ihan huippu, uus suosikki!

    • Reply
      Mona
      2.10.2014 at 15:14

      Heiiii kiitos puolestaan sulle vinkistä, taidan testata tuota seuraavaksi, nyt kun on reissukin just tiedossa niin vois kentältä ottaa tuon mukaan!!:)

  • Reply
    Piritta
    7.10.2014 at 00:43

    Minun mielestäni Helena Rubinsteinin ripsarit ovat vaan niin parhaita ;)

  • Reply
    Maria
    12.10.2014 at 23:22

    Olen myös ollut Lancome Hypnosen suuri kannattaja ja olen vahvasti ollut sitä mieltä ettei parempaa voi löytyä! Kesällä innostuin kuitenkin kokeilemaan IDUN minerals Gull black mascaraa ja wow! Saan myös tällä ripsarilla tehtyä upeat ripset! Ei kuitenkaan paakkuisia vaan siistin pitkät ja tuuheat! ;) Todella kova kilpailija löytyi hypnose mascaralle!
    Mona sulla on ihana blogi ja olet niin iloisen energinen että se tulee padin läpi tännekin se energia! Kiitos! :-)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *