28.9.2014

Perfect Fall Jackets x 16

Ilmat muuttuivat ihan yhtäkkiä kylmemmiksi, mutta täytyy sanoa, ettei se haittaa lainsinkaan niin kauan kuin aurinkoa riittää! Nyt on kaikkein paras aika käyttää kaikkia ihania takkeja ja pukeutua kunnolla kerroksiin. Siinä kaksi mun syksyssä rakastamaa juttua – kerrospukeutuminen ja takit!!! Koska takkeja ei Suomen ilmastossa voi kaapista löytyä liikaa tein muutaman inspiskollaasin kauniista malleista, jotka mielelläni kaikki ottaisin omaan vaattekaappiini.

syystakit101

1. Only
2. Mango
3. Tiger Of Sweden
4. Mango
5. Only
6. Tiger of Sweden
7. Bruuns Bazaar
(adlinks)

Merimiestyyliset takit ovat klassikoja ja sellainen sopii lähes kaikkien asujen kanssa. Pinkki puolestaan ihastuttaa söpöydellään ja tuo muuten tummiin asuihin vähän vaihtelua ja piristystä. Bruuns Bazaarin harmaa takki isolla narulla sai mut täysin rakastumaan! Siitä tulee hieman Sofi Fahrman mulle mieleen. Aivan mielettömän ihana ja sopii varmasti moneen asuun <3 Samalla rento, mutta silti tosi chic.

syystakit10

1. Bruuns Bazaar
2. Minimum
3. Ganni
4. Mango
5. French Connection
6. Mango
7. Filippa K
8. Mango
9. Only
(adlinks)

Tekoturkkitakit on ihania!! French Connection yksilö on mitä ihanimman tuntuinen päällä. Sama takki löytyy nimittäin Jenny’Storesta, jossa sitä jo testasin!!;) Käykäähän kokeilemassa, mikäli kuljette ohi:) Harmaa saunatakin näköinen yksilö olisi myös niin tervetullut omaan valikoimaani. Tuo Gannin yksilö saa aika monta sydämentykytystä välistä. Huh, se on ihana <3 :) Lisää syksyistä asuinspistä olen kerännyt tuttuun tapaan Pinterestiin! :) Käykäähän seurailemassa täällä.

Löytyykö joukosta teidän lemppareita? :)

Ihanaa kylmää mutta aurinkoista sunnuntaita kaikille, kuullaan pian murut <3 :)

Weather is getting colder and colder but I don´t mind as soon as the sun keeps shining! This is the time to wear many layers under beautiful jackets. These are the things I love about autumn- layering your outfits and wearing jackets. You just can not have too many jackets in your closet because of the unexpectable Finninsh climate!

Here are some inpiration gollages of jackets which I would take into my closet with pleasure! In the first gollage are for instance these seilor jackets which are classics and wearable with almost every other garment. Second gollage has this awesome artificial fur from French Connection that I love! You´ll find one from Jenny`Store also. These are my favourite jackets!

What do you think about these?

Have a great sunny Sunday all!

(Adlinks/Mainoslinkkejä) 

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Piritta
    28.9.2014 at 23:11

    Minä näin sinut torstaina Turussa :) En kehdannut tulla sanomaan mitään ;)
    Kävelit siinä Anttilan edessä.

    • Reply
      Mona
      1.10.2014 at 20:37

      Voiiiii olisit tullut vaan <3 :) On niin kiva saada kasvoja aina siellä ruudun toiselle puolella oleville:)
      Tuu ehdottomasti nykäsemään hihasta jos vielä törmäillään! Vaikka olisin ihan uppoutunut kännykkään tai muuten vaan oon ajatuksissani niin on kyllä aina super iloinen moikkailuista :)

      • Reply
        Piritta
        1.10.2014 at 22:48

        No voi hitsi. Olis sitten vaan pitänyt tulla, en kehdannut tulla
        häiritseen ja olin jotenkin niin tohkeissani tunnistaessani sinut etten
        sitten saanut aikaiseksi :) Mutta jos vielä sinut näen kaupungissa käydessäni
        tulen varmasti moikkaamaan :) Mukavaa Dubain lomaa :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *