27.9.2014

Saturday through my iphone

lauantaipäivä3

 Tänään on ollut niiiiiin ihana ja ennen kaikkea rentouttava päivä <3 Näitä lisää!! :) Tässä muutamia puhelimella otettuja kuvia. Lisää kuvia löytyy päivittäin Instagramista nimimerkillä @Monasdailystyle

lauantaipäivä

1. Aamulla lenkillä Aurajoen rannalla. Ihanan rauhallista. Parempaa aloitusta viikonlopulle on vaikea keksiä:) 2. Päivällä Kaylan vatsatreeni! Viidestoista viikko on nyt tehty ja edelleen jaksan ohjelmaa hehkuttaa! 3. Ystävän kanssa suunta Ruissaloon. 4. Kaikki sienet oli jo kähvelletty metsästä. Sillähän ei ole mitään tekemistä, ettenkö niitä tunnistaisi;)
lauantaipäivä2

1. Istuskelua ihanalla Kuuvannokalla. Suosittelen tosi lämpimästi käymään – paikka on ihana ja todella rentouttava. 2. Kovasta tuulesta huolimatta oli täydellisen aurinkoinen ulkoilukeli. 3. Päivän jälkeen kotona rentoutuminen jatkui infrapunasaunalla ja Dr. Hauschkan blogin kautta saadulla savinaamiolla. 4. Illalliseksi kanasalaatti ja mun lauantai-illan viininä toimii selleri/kurkku/lime mehustimella tehty ihana mehu!! :)

Seuraavaksi suuntaan ajoissa peiton alle hyvän kirjan kanssa ja nautiskelen ihan super rennosta olosta. Tällaisia metsäkävelypäiviä pitäisi tehdä ehdottamasti useammin. Kiitos Katja ihanasta seurasta <3

rayban10

Ps. Sunglassesshopilla on vielä huomiseen asti 12% alekoodi 12MONA, joka käy kaikkiin aurinkolaseihin!! :) Kurkkaa valikoima täältä (adlink/mainoslinkki)

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille <3

Instagram @Monasdailystyle

Today has been a great day! Gimme some more of these! I´ll now show you few pictures taken today with my iPhone. More photos you may find from instagram → @Monasdailystyle

First four pictures: 1. Morning walk by the Aura”river” 2. Kayla abs workout 3. Up to Ruissalo with my friend! 4. No catch today from the mushroom hunting trip

Second set: 1. Sitting at the beach 2. Despite the strong wind it was the perfect wheather 3. After the outdoor adventure I relaxed in our infrared sauna. 4. Chicken salad for dinner and some cellery/cucumber/lime wine.

Now I rush towards bed and enjoy the great feeling I have after the greatest day!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  armi
  27.9.2014 at 21:19

  nää arkipostaukset on niiiin kivoja postauksia :)
  ja hei mulla näkyy tän postauksen kuvat kännykässä, jes !! :)

  • Reply
   Mona
   28.9.2014 at 12:01

   Jeeeeeeeee!! Latasin nämä flickr kautta!! Toivottavasti tällä saataisiin ratkaistua vihdoin ja viimein ongelma:)
   Kiitos vielä Armi sun avusta ja ajasta <3
   :) Ja niin kiva kuulla, et nää on toivottuja :) Laitoin heti sun kommentin jälkeen tekoon päivä kanssani kuvina postauksen;) Koitan muistaa tänään kuvailla mahdollisimman paljon, josko saisin jo huomiseksi uuden vastaavan postauksen aikaiseksi ;)
   Haleja <3

 • Reply
  Katja
  29.9.2014 at 18:46

  Kiitos sulle kans ihanasta seurasta :) Mä luulen ettei me leiville lyötäis tuolla sienestyksellä, mutta maisemat oli aivan ihanat ja todella rentouttavaa olla luonnossa. Tuli sillai ihan pikkutyttö
  -fiilis kun hiippaili metsässä ja antoi mielikuvitukselle vallan :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *