25.9.2014

Boy oh boy

Chanel Boy laukku vilkkuu yhdessä jos toisessa blogissa ja pinterestissa ja myös look alike laukkuja näkyy tosi paljon. Esimerkiksi ihanalla Carolinella on juuri tämä kaunis  Nly Accessories musta tekonahkalaukku, joka on lähes saman mallinen mitä boy. Loistava budjetti versio! Laukun malli on kauniin yksinkertainen ja mikäli pitää Boyn tyylistä, muttei halua laittaa laukkuun suuria summia rahaa on tämä loistava vaihtoehto! :) Myös tämä nude olisi kiva kesällä! :) (adlinks/mainoslinkit)

Chanel boy has been on frame in many blogs lately but there all also many look a likes available. For instance beautiful Caroline had just this Nly Accessories black handbag made by artificial leather. It’s almost like Boy and it is much more affordable. (Had to admit that boy is pretty pricey) I would also love this Nly´s nude version in the summer!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *