24.9.2014

Tarjous ripsienpidennyksiin

Syksy on monella kiireistä ja aikataulutettua aikaa. Aamut alkaa olla pimeämpiä ja muutama ylimääräinen lisäminuutti ei varmasti ole pahitteeksi. Ihana ystäväni Pirita, joka on tehnyt mulle kynsiä jo tosi pitkään laittoi nyt kynsien huollon lisäksi mulle räpsyttimet kuntoon!!:) En ole pitkään aikaan pitänyt ripsienpidennyksiä ja voi pojat miten kätevät ne taas ovatkaan! Olen itse ripsivärien suurkuluttaja ja tykkään, että ripset saa olla megatuuheat ja täten niiden meikkaamiseen menee aina oma aikansa.

Pidennyksillä saa helpotettua arkea ihan hurjasti! Miten ihana herätä aamulla heti ihmisen näköisenä;) Itse olen sen verran herkkä kaikkien kosmetiikkajuttujen kanssa, etten ympäri vuotta uskalla käyttää pidennyksiä, mutta näin pienissä pätkissä ne tuovat todella paljon iloa. Kesällä ripsienpidennykset ovat kätevät, kun ei tarvitse meikata muutenkaan juuri lainkaan. Näin syksyllä ne taas auttaa kiireisessä arjessa tuoden helpotusta ja lisäaikaa etenkin aamuihin.

Tällä kertaa Pirita teki mulle tosi luonnolliset pidennykset. Tykkään näistä ihan kympillä!! Arkena nämä ovat täydelliset tällaisenaan, eikä muuten edes huomaa, että kyseessä on pidennykset:) Juhlavampaan tilaisuuteen voi puolestaan lisäillä vähän ripsiväriä ja lopputulos on huikea!

Pirita tarjoaa nyt teille blogin lukijoille normaalin 85€ ripsienpidennykset 80€:lla, joten nyt kannattaa käydä laittamassa räpsyt syyskuntoon ja säästää samalla aikaa:) Voin suositella Piritaa todella lämpimästi <3 Lopputulos on varmasti mieluisa:)

Ajan Piritalle voi soittaa numerosta 0443666035.  Tarjous on voimassa 15.10.2014 asti! :)

Eyelash extensions special offer! As most of us feel that the fall comes with full schedules and the darkening mornings are getting harder and harder to wake up early few reliefs to beauty routines won´t make any harm. Pirita made me these beautiful, natural looking eyelash extensions and, ou boy,they are so handy! No need to any mascara or other eyelash makeup. You just wake up in all your glory. (Eyelashes? maybe.. Mine other parts? In my dreams?! ;D) But honestly eyelash extensions are helpful especially in the mornings. Pirita also have this special offer for my readers. Now you get 5 € off from the normal price. Normal price is 85€ and the offer is valid until 15.10.2014. Contact Pirita and make a reservation: phone +358443666035

(Ripsienpidennykset saatu Piritalta)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  H
  24.9.2014 at 21:33

  No eipä tuo 5e alennus kauheena lämmitä.. Suosittelen pitään silmällä grouponin tarjouksia, itse sain pidennykset alle 30e ja kestivät todella kauan ja todellakin helpottivat meikkausrutiineja.

 • Reply
  Emii
  24.9.2014 at 22:17

  Sulla ei näköjään vieläkään oo saatu korjattua tuota kuvien näkyvyys ongelmaa…

  • Reply
   Mona
   25.9.2014 at 06:51

   Ei oo totta!!:'( Mä oon ihan ollut siinä ymmärryksessä, että se oli fiksattu. Tosi kurjaa. Kiitos kuitenkin kun mainitsit asiasta, koitan taas selvitellä:/

   • Reply
    Emii
    25.9.2014 at 13:32

    Joo mulla ei ainakaan näy :/ Osa kuvista näkyy, mutta kaikki ei.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.