5.9.2014

Wrap!

Tortillojen ja wrappien muunnoksia näkee blogeissa ja pinterestissä vaikka kuinka paljon. Tein itsekin oman kaalinlehti wrappini ja voi taivas, että on hyvää!!! :) Ihan loistava vaihtoehto tortillalätyille ja täytteeksi voi laittaa melkein mitä vaan. Kaalinlehden sijasta voi käyttää myös esimerkiksi lehtikaalia tai muuta salaattia.

Mulla täytteenä näissä oli hirssiä, kanaa sekä kasvissekoitusta, jota tein aikaisemmin ison satsin. Kasvissekoitukseen laitoin parsakaalia, bataattia, kukkakaalia, papuja, kookoshiutaleita, kaksi valkuaista, öljyä ja mausteita. Heitin seoksen uuniin ja annoin muhia siellä melkein tunnin. Tuli muuten ihan super hyvää! :)

Ihan über ihanien Tone it up tyttöjen blogista löytyy vaikka millä mitalla super kivoja reseptejä ja siellä on myös paljon erilaisia wrappi ideoita.  Kurkkaa esim tämä resepti – nam! :) Sitä pitää joku päivä ehdottomasti testata. Tone It Up sivustoa suosittelen muutenkin erittäin lämpimästi. Molemmat tytöt ovat mega inspiroivia ja heidän treenivideonsa ovat ihan parhaita :)

Nyt herkullista ja energistä iltapäivää kaikille <3 ;)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Remi
    5.9.2014 at 16:27

    MMM looks delicious :) You need to write something in English as well :) xxx
    You are welcome to visit my blog — http://www.mlleepaulettegirl.com/
    Message me on insta — insta@mlleepaulettegirl.com

    • Reply
      Mona
      6.9.2014 at 17:33

      Thanks Remi :) My English is really bad but will see… :D :D
      You have a gorgeous blog!!!! :) Amazing pictures <3 :)

  • Reply
    armi
    5.9.2014 at 20:10

    namiii!! :) näyttää taivaalliselta. pitääkin testailla!
    mä itse tein juuresmuusia ekaa kertaa! laitoin kesäkurpitsaa, kukkakaalta, porkkanaa, perunaa ja lanttua. nam et oli hyvää! :)
    sun blogi saa mut aina vaan niiiin hyvälle tuulelle ! <3 oot niin energinen ja onnellinen. et voi käsittää miten paljon mun päivä aina paranee kun kuulen sun elämästä. mulla on mielenterveysongelmia ja onnellisuus, ilosuus, energisyys jne. on ollu kadoksissa pitkän aikaa, mut nykyään aina kun alkaa enemmän masentaa, en tahdo syyä ja vaan treenaa treenaa treenaa nii sun blogin selailu rauhottaa mun mielen. oot niin inspiroiva ja hehkut sitä mitä mä haluun tulla olemaan. KIITOS <3 se et saa mun päivään oikeesti aitoa iloa on aika paljon ja sitä ei helpolla tule. saatan iltasin vaan jäädä selaamaan sun blogia yömyöhään ja kirjottaa motivoivia asioita täältä ylös ja lukea ne kun on paha olla. eetullekin kunniaa, se kolmioleipävideo saa mut nauramaan aina! ;) oot vaan niin ihana, ihana, ihana. jatka samaan malliin <3

    • Reply
      Mona
      5.9.2014 at 23:09

      Voi Armi:’) Mä täällä tippa linssissä luin sun kommentin Et edes tiedä miten kosketit sillä. Kiitos ihan hirmuisesti niin sydämellisestä palautteesta<3 Mä en voi muuta kuin olla super onnellinen, että olen pystynyt blogilla välittämään hyvää mieltä sulle. Sinä se ihana olet ja toivon todella, että voin jatkossakin piristää sun päiviä <3 Haleja hirmuisesti ja muista, että olet ihana.

  • Reply
    Pinja
    5.9.2014 at 22:29

    Rakastan ToneItUp:in love your body with yoga videota! Herättelee koko kropan ihanasti, suosittelen :)

    • Reply
      Mona
      6.9.2014 at 17:34

      Oi jooooo se on ihana!!! :) Vitsit noi tytöt on vaan jotenkin niin ihania, heistä saa ihan hurjasti energiaa:) Pitääkin tehdä joku venettely video tms illalla vielä:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *