28.8.2014

All you need is love and more coffee…

cafekokkocafekokko2

cafekokko3
cafekokko4
cafekokko6

Turkuvinkkien sijaan nyt tulee kahvilasuositus Helsingistä. Olin eilen pikaisella viisitillä Helsingissä töiden puolesta ja tapasin ihanan Efva Attlingin PR koordinaattorin Emelien. Ihana aurinkoinen nainen Ruotsista ja tunnin tapaaminen hänen kanssaan meni aivan siivillä! It was so nice to meet you Emelie!! <3

Tapasimme Emelien kanssa Helsingin Katajanokalla Café Kokko kahvilassa. Kahvila oli niin kiva ja minun tyyliseni, että se pitää ehdottomasti tänne blogiinkin nostaa esille! :)

Kahvilassa oli tarjolla paljon erilaisia IHANIA raakakakkuja ja kahvi oli täydellistä. Itse olen melkoinen kahvisieppo ja rakastan hyvää kahvia. Turussa suuntaan aina Cafe Artiin, kun haluan saada varmasti hyvät sumpit. Kiva, että nyt Helsingissäkin on suosikkikahvila, josta tietää saavansa hyvän ja terveellisen välipalan sekä sitä täydellistä kahvia. Iloista ja ystävällistä asiakaspalvelua unohtamatta! :) Erityismaininnan ansaitsee myös ihana sijainti ja vanha rakennus, jossa kahvila sijaitsee.

Onko Cafe Kokko monelle teistä jo tuttu?

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pinja
  28.8.2014 at 16:17

  Hei tota täytyykin joskus käydä kokeilemassa, en oo ennen kuulukaan! :)

  • Reply
   Mona
   29.8.2014 at 09:22

   Joo ehdottomasti testaamaan!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *