28.8.2014

Your body is a reflection of your lifestyle

Treenipostaukset ovat saaneet paljon positiivista palautetta ja iso kiitos palautteista teille. Niiden johdosta saan aina itsekin lisää inspiraatiota tehdä juttuja ja toivottavasti jaksatte jatkossakin laittaa toiveita ja postausideoita, vaikken ihan heti ehtisikään niitä toteuttaa. Olen jokaisesta toiveesta ja ideasta aina todella iloinen ja kirjaan niitä jatkuvasti ylös, joten vihkonen on täynnä mahtavia ideoita, kunhan vaan aika ja olosuhteet sallii postausten toteutuksen:)

Treenipostauksilla jatketaan jälleen ja tällä kertaa tärkeällä aiheella nimittäin kehonhuollolla. Kehonhuolto on super tärkeää ja ainakin itse huomaan hyvin nopeasti, jos venyttelyt on jäänyt väliin. Sain vihdoin aikaiseksi hankittua kunnon putkirullan kotiin ja kehonhuolto helpottui taas huimasti. Olen aikaisemmin käyttänyt muovisia putken palasia putkirullana, mutta ne ovat olleet niin järkyttävän kovia, ettei niiden kanssa rullaamisesta ole meinannut tulla oikein mitään. Kunnon putkirullalla kehonhuolto on todella tehokasta ja voin lämpimästi suositella sellaisen hankintaa ihan jokaiselle. Putkirullalla saa huollettua lihaksia päivittäin helposti kotona. Se ei vie paljon tilaa ja rullailu käy helposti vaikka telkkaria katsoessa.

putkirulla61
putkirulla5
putkirulla4
putkirulla3
putkirulla2
putkirulla1

Putkirullauksen lisäksi on monia muita tapoja huoltaa kehoa ja tulossa onkin muutama super mielenkiintoinen vinkki erilaisista keinoista, joita olen käynyt hiljattain testaamassa.Sitä ennen kertokaahan teidän parhaat kehonhuoltovinkit! :) Onko siellä muita putkirullan nimeen vannovia?

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    LauraL
    28.8.2014 at 19:50

    Tollanen putkirulla on ostoslistalla, olen lukenut siitä paljon ja haluaisin itsekin kokeilla. Tuntuu vaan niitäkin olevan markkinoilla vaikka minkälaisia. Minkä merkkinen sun rulla on?
    Mun kehonhuolto tapahtuu saunassa, rentoudun lämmössä ja venyttelen rauhallisesti. Toi kehohuolto on kyllä sellanen mitä pitäis tehdä enemmän.

    • Reply
      Mona
      29.8.2014 at 09:25

      Mäkin oon ymmärtänyt, että löytyy monenlaisia ja kaikki ei oo ihan yhtä hyviä…
      Mulla on Trigger Point Grid rulla ja tää on kyllä aivan super hyvä!! :)

  • Reply
    G
    28.8.2014 at 20:02

    Että sä oot timmi! Ei muuta:D

    • Reply
      Mona
      29.8.2014 at 09:25

      Hih, mä punastun täällä:D Kiitos paljon G:)

  • Reply
    siiri
    29.8.2014 at 00:17

    Oot Mona UPEA ! Niin kaunis ja tasapainoinen kroppa, ja sitäkin kauniimpi luonne (upeita kasvoja unohtamatta) :-)xx

    Mä rullailen palauttelevasti jokasen treenin jälkeen ja sitten kerran viikossa rankemmin ottein availen paikkoja. Sen lisäksi venyttelen 1-2 kertaa viikossa koko kropan kunnolla läpi, ja tietenkin käyn hieronnassa säännöllisesti – ja silti oon aina ihan jumissa, haha :-DD

    • Reply
      Mona
      29.8.2014 at 09:27

      SInä se upea olet Siiri <3<3 :)
      Oi mun pitää kans aina treenien jälkeen tehdä palauttelu tolla! Thänks vinkistä :) :)
      Hierojalla pitäs kyllä käydä säännöllisesti- just eilen olin ja auts, kyllä selkä aika juntturassa on vaikka kovin selitän muistavani hyvän kehonhuollon;D Ei ihan hierojaa kuitenkaan vielä aja noi rullat. Tosin voin vaan kuvitella kuinka jumissa sä voit olla sun treenimäärillä ;D ;D

  • Reply
    Petra
    29.8.2014 at 07:40

    Putkirulla on ehdottomasti hankintalistalla! Oon kuullut siitä paljon hyvää, ja se tekisi varmasti erityisen hyvää mun selälle :) Mistä olet ostanut omasi?

    Olet kyllä tosi inspiroiva ja todella hyvässä kunnossa! :)

    • Reply
      Mona
      29.8.2014 at 09:29

      Voi kiitos super paljon Petra<3 Tosi kiva kuulla, jos täältä voi saada inspistä:)
      Mun on tilattu Fitnesstukusta! :) Tää on Trigger Point Grid. Kaupoissakin löytyy kyllä tosi hyvin erilaisia:)

  • Reply
    Katya
    29.8.2014 at 09:43

    Toi on ollu jo hetken aikaa hankintalistalla, mutta en jotenki oo vaan saanu taas aikaseks :D Pari kertaa oon tollasta nimittäin salilla kokeillu ja ihastuin ihan täysin!

    • Reply
      Mona
      29.8.2014 at 09:54

      Ehdottomasti hankkimisen arvoinen:) Mulla meni kans pitkään, kun koitin noilla muovipaloilla rullailla, mut tää on vaan aivan eri luokkaa, joten voin kyllä tosi lämpimästi suositella :)

  • Reply
    RmariannaS
    29.8.2014 at 10:43

    Tarvitseekin kaivaa oma putkirulla kaapin kätköistä jonne se unohtui raskauden aikana. Lähinnä olen käyttänyt selkääni, mutta kiitos hyvistä vinkeistä miten muutoin voin rullaa hyödyntää! :)

  • Reply
    Carian
    29.8.2014 at 12:14

    So healthy and fit Mona! You look amazing! I run for about 2-3 times a week and I do some muscle exercises daily, but those don’t give so much result than when you go to the gym. So I’m definitely planning going to the gym and start building muscles mass.

    X Carian
    http://www.simplychicls.blogspot.com

  • Reply
    Krista
    30.8.2014 at 08:40

    Mulla on ollut nyt vuoden verran käytössä putkirulla. Se on tehty muoviputkesta ja päällä on pehmukkeena vaahtomuovia ja kangasta. On tosi toimiva väline :) Salilla olen muutamia erilaisia kokeillut, mutta ne on liian pehmeitä, paitsi tuo sullakin käytössä oleva rulla. Rullailen aina salilla ennen treeniä ja lähes päivittäin kotona iltaisin. Auttaa kummasti jumeihin ja korvaa hierojaa jonkin verran.

  • Reply
    Janet
    2.9.2014 at 14:20

    Mona….vau… Sä olet ihan tajuttoman upeassa kunnossa! How do you do it? Tänne kaikki vinkit, että ens kesänä täälläkin olis uimarenkaan sijaan vähän timmimpi vatsa. Pelottaa jo nyt, että onnistunko :x

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *