27.8.2014

I don’t know who invented high heels, but all women owe him a lot

jimmychoo
jimmychoo2
jimmychoo3
jimmychoo4

shoes Jimmy Choo, watch Michael Kors, bracelet H&M, rings Make Way,

scarf Mos Mosh @Jenny’Store, bag LV, sunglasses Ray Ban

Rakastan korkeita korkoja. Semi korkeat eivät ole makuuni vaan korkoa pitää olla reilusti. Korkeissa koroissa ryhti paranee ja jalat näyttää pidemmiltä. Ne ovat täydellinen keino saada asuun lisää naisellisuutta. Laukkuun tai erilliseen pyssykkaan voi aina ottaa parin ballerinoja mukaan, mikäli jalat väsyy päivän kipittämisestä.

Mikäli saisin omistaa vain yhdet korkkarit olisivat ne täydelliset nudet. Nämä Jimmy Choon yksilöt ovat omaan makuuni täydelliset. Korkea korko, kapea kärki ja täydellinen istuvuus. Enempää ei voi toivoa. Kävin juuri huollattamassa nämä suutarilla. Uudet korkolaput ja vahvikkeet pohjiin kärkien alle. Kärjet saattavat helposti mennä ruhjeille varsinkin kapeakärkisissä korkkareissa, joissa on nahkaiset pohjat. Suosikkikengät ja tietysti muutkin kengät on aina hyvä muistaa huollattaa säännöllisin väliajoin. Minulla on tapana viedä syksyllä iso kasa kenkiä suutarille ennen, kuin laitan kengät talveksi säilöön. Sama keväällä talvikengille. Näin ne on ihana ottaa toisen vuodenajan alkaessa kengät taas hyväkuntoisina käyttöön. On kuin olisi uudet kengät hankkinut.

Suosittelen Turussa ainakin Hansan suutari nopeaa.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  LPP
  27.8.2014 at 08:48

  Onpa kauniit ♥
  Mullakin on juuri kenkiä lähdössä huoltoon :)

  • Reply
   Mona
   28.8.2014 at 09:44

   Se tunne kun saa ison kasan kenkiä huollosta on ihan parhautta!! :)

 • Reply
  Sabina B
  27.8.2014 at 08:56

  A beautiful classic pair I am sure will look good in every outfit!

  http://jeansandroses.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   28.8.2014 at 09:44

   Thank you Sabina <3 :)

 • Reply
  MERENHELMI
  27.8.2014 at 09:27

  Oi tämä postaus tuli kuin tilauksesta!

 • Reply
  MERENHELMI
  27.8.2014 at 09:34

  Oho, edellinen kommentti lähti näköjään vahingossa liian aikaisin! :) Mutta siis oli tarkoitus kirjoittaa, että oon etsinyt nudeja korkkareita koko kesän ja tilannutkin Fashionstorelta yhdet, mutta ne joutuivat palautukseen kun koko ei ollut valitettavasti sopiva. Nämä näyttävät ihan täydellisiltä! Tiedätkö yhtään mistä tällaiset voisi saada 35-36 kokoisena? Kiitos paljon jo etukäteen! <3 Näyttävät sellaisilta, millä on tosi mukava kävellä ja muutenkin niin sirot ja kauniin malliset.

 • Reply
  Minea
  28.8.2014 at 07:25

  Toivoisin postausta ruokaostoksistasi, jonka jälkeen kokkaat niistä jonkun aterian ja kerrot meille vielä ohjeen ;)

  On muuten kadehdittavassa kunnossa sun vartalo! Oletko laihtunut lisää? Muistan kun kerroit joskus laihdutusurakastasi..

  Nämä urheilupostaukset on todella mielenkiintoisia tässä blogissa, eikä pelkät asukuvat niinkään. Että sellaista vinkkiä :)

  • Reply
   Mona
   28.8.2014 at 09:42

   Kiitos Minea postausvinkistä ja muutenkin palautteesta!! :) Palaute on aina yhtä tervetullutta ja olen kiitollinen, kun sitä annetaan rakentavasti:) Pyrin siis jatkossakin postailemaan säännöllisesti treeniaiheisia juttuja, niitä tosiaan paljon toivotaan. Todella kiva kuulla, että niistä voi saada inspistä ja ne ovat mielenkiintoisia:) Painollisesti en ole niinkään laihtunut, mutta kyllä Kaylan treenien aloitettua on kunto noussut ja olen ihan hurjasti saanut lisää voimaa ja tuntuu, että energiaakin on ihan eri tavalla:) En malta odottaa seuraavien 12 viikon tuomia tuloksia kuntoon. Mahtavaa huomata, että koko ajan jaksaa paremmin ja paremmin:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *