26.8.2014

Viikon 34 treenit

viikontreenit

Maanantai

Aamulla kävely/hölkkä 35 min

Tiistai

Aamulla crossarilla 30 min

Kaylan treeni 

Keskiviikko

Kayla treeni

Torstai

Aamulla crossarilla 40 min

HIIT 15 min hyppynarulla

Perjantai

Aamulla 45 min crossarilla

Kayla treeni 

Lauantai

Aamulla crossarilla 30 min

Sunnuntai

Aamulla kävely 40 min

Tässä jälleen viikon treenit koottuna. Hyvin samalaisella kaavalla on menty. Aamuisin kevyt herättävä treeni ja kolmesti viikossa Kaylan treenit. Aamutreenejä ylistän edelleen. Ne sopivat itselleni täydellisesti. Saan aamulla tehdystä treenistä ihan älyttömän energialatauksen koko päiväksi, niistä en aio luopua enää koskaan.

Tällä viikolla aloitin Kaylan uuden ohjelman 13. viikon treenit. Jos mitenkään on mahdollista on toinen opus vielä ensimmäistäkin parempi läpi selattuna. En malta odottaa tulevien viikkojen treenihaasteita!:) Jatkossa Kayla treenejä tulee neljä kertaa viikossa, joten mahtava nähdä miten paljon kunto seuraavan 12 viikon aikana nousee. Ensimmäisten 12 viikon jälkeen olo on vahvempi ja parempi kuin koskaan. Kaylan treenien aloittaminen on ollut ehkä yksi parhaimmista liikuntaan liittyvistä päätöksistäni ikinä ( heti aamutreenien jälkeen;) ! Vaikka olen koko ikäni liikkunut paljon ja eritavoin, on Kaylan treenimuoto se kaikkein sopivin itselleni. Nopeaa ja mega tehokasta! Me like. Tarkempi postaus Kaylan treeneistä löytyy täältä.

Energistä iltaa kaikille!

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Paula
  26.8.2014 at 18:59

  Oot kyllä ihan mielettömässä kunnossa Kaylan treenien jäljiltä! Toivoisin itsellenikin tuollaisen vatsan ja siluetin :)
  Minkä tyylisiä treenejä Kaylan treenit ovat ja minkä hintainen ohjelma on? :)

  Itselläni on tällä hetkellä menoss kausi, jolloin punttitreeni ei oikein innosta ja olen kiinnostunut enemmän omalla kehonpainolla tehtävistä harjoitteista yms.

  Kiitos jo etukäteen! Sun blogi on ihanan aito ja oma hyvinvointisi huokuu läpi kuvista ja teksteistä! <3

  • Reply
   Mona
   26.8.2014 at 21:53

   Voi kiitos paljon Paula:) Kurkkaa tää postaus, jossa oon kirjottanut tarkemmin Kaylan treeneistä: http://monasdailystyle.costume.fi/2014/06/03/kayla-itsines-12-viikon-treeniohjelma/
   Suosittelen tosi lämpimästi ohjelmaa. Lataa vaikka eka se ilmainen viikon ohjelma ja tsekkaa onko nää treenit sua varten! :) Ja iso kiitos mieltä lämmittävästä palautteesta <3 Tuuhan kertoilemaan mikäli innostut myös salitreenien vaihteluksi kokeilemaan Kaylan treenejä :)

 • Reply
  Anni
  27.8.2014 at 10:28

  Taidat tykätä vatsastasi kun sitä niin antaumuksella näissä treenipostauksissa esittelet. ;)

  • Reply
   Mona
   27.8.2014 at 20:17

   No näin ollen voisi ajatella että olen läpeensä itserakas, kun koko blogi oikeastaan täynnä omia kuvia ja oman pärstän esittelyä ;D ;D Mutta siis tietenkin tykkään mahastani yhtäläillä kuin koko muustakin kehostani, miksi en tykkäisi:) Suosittelen samaa sulle!! :) Kuvien laittaminen blogiin sen sijaan on vaan osa tätä kokonaisuutta. Oli se sitten vatsan, asujen tai silmän esittelyä;)

 • Reply
  Venla
  27.8.2014 at 14:08

  Sulla on ihan mieletön vatsa! Ja kyllä kuvista huomaa että tulosta on tullut!!:) En tiedä mikä mua vaivaa ku salilla käydessä en jaksais vatsoja treenata, jotenkin ei oo suosikki treenattava lihasryhmä mulla!:D hyvää syksyn jatkoa sinulle<3

  • Reply
   Mona
   27.8.2014 at 20:24

   Voi kiitos paljon Venla<3 Mä puolestaan tykkään ihan hurjasti juuri vatsatreeneistä. Mulla puolestaan olkapäiden treenaminen on kaikkein vastenmielisintä :D Tosin nyt Kaylan treeneissä on tullut tehtyä niin super paljon punnerruksia, että alkaa olkapäätkin olla jo vähän vahvemmat ja niidenkin treenaminen alkaa olla jo inhimillistä;) Ihanaa syksyä myös sulle <3 :)

 • Reply
  Venla
  27.8.2014 at 14:30

  Ps. Pakko tulla kiittämään! Tein just noita banskulettuja ja voi jösses että oli hyviä!!! Tuli sellainen fiilis että ei tarvii enää ikinä epäterveellisiä herkkuja koska noi oli niin hyviä…:)

  • Reply
   Mona
   27.8.2014 at 21:23

   Hihih, ihan mahtavaa!!!! :D Kiva, että toimi ja tykkäsit <3 Niihin jää ihan koukkuun sitten ;) Loistava aamupalana, välipalana tai vaik ihan lounaanakin:)

 • Reply
  Mirkku
  27.8.2014 at 18:26

  Heissan! Mieletön kroppa sulla, kelpais! ;) oon kiinnostunu tuosta kaylan 12 viikon ohjelmasta. Tänään latasin tuon ilmasen viikon ja katotaa sit viikon päästä josko olisin kiinnostunu tilaamaan koko ohjelman! Ajattelin sulta kysyä tuosta kaylan ruokaohjelmasta ku en siitä mistään löytäny tietoa. Olisin kiinnostunu tuosta ohjelmasta mutta mä en voi syödä viljoja enkä maitotuotteitakaan hirveesti. Onko siinä siis paljon ruokia, jotka sisältää viljoja ja maitoa? En viittis tilata turhaan, jos sitte ei mulle passaakkaan. :D

  • Reply
   Mona
   27.8.2014 at 21:25

   Voi kiitos paljon Mirkku:)
   Ruokaohjelma on Kaylalla tosi hyvä perus ohje. Terveellistä ja monipuolista ruokaa. Suosittelisin, jos ei oo mitään rajotteita. Viljattomalle ja maidottomalle en sitä suosittelisi. Kannattaa melkein kääntyä suoraan ravintovalmentajan pakeille, jotta saat yksilölliset ohjeet mitkä sopii juuri sulle jos et käytä viljoja ja maitoja.

 • Reply
  Minna
  27.8.2014 at 20:55

  Hei! Olen nyt Kaylan treeneissä viikolla 12 ja tulosta on kyllä kieltämättä tullut :). Olisin mielelläni kuullut, että montako kertaa vedit läpi kuntopiirit esim viikoilla 10-12? itselläni menee kerran läpi kokonaan ja sitten eka liike uudestaan kokonaan ja toista liikettä noin puolet. (nää on käsitreenit ja mulla heikoimmat) Jalat ja vatsat saattaa mennä kaksikin kertaa läpi…mulla tuli viikon 9 jälkeen joku ihme stoppi, vaikka fiilis ollut tosi hyvä koko ajan…nyt teenkin varmaan pari vikaa viikkoa uudestaan ja sit tilaan uuden opuksen. Mitä oot siitä mieltä? Rankempaa paljon kuin viikot1-12? :) Hienoja tuloksia muuten olet saanut ja olemuksesi on saanut (mitä nyt kuvista näkee) ryhtiä ja vartalo muokkaantunut selvästi :) Mulla lasten saannin jälkeen ongelma ollut vatsan seutu, vaikkei mitään ylipainoa ole ollutkaan niin vasta Kaylan treenien myötä alan saavuttamaan todellista “dream bodya” ja sitä todellista itseluottamusta vartalon suhteen… ai niin vielä siitä treenien rankkuudesta niin saitko kaikki toistomäärät aina tehtyä?

  Minna

  • Reply
   Mona
   27.8.2014 at 21:28

   Apua en oo merkannu ylös, mutta taisin samoissa määrin päästä! :) Jotkut meni puoltoista kertaa, jotkut kaksikin. Just vatsat yleensä meni pari kiekkaa.
   Nyt maanantaina tehty jalkatreeni ainakin tuntuu vieläkin ahterissa, joten ainakin tehokas oli taas!! ;D Ihan hyvin voit mun mielestä aloittaa jo uudesta kuitenkin, ei se mikään ylitsepääsemättömän rankka oo ja kaikkia liikkeitä voi aina modata itselleen sopivaksi:)
   Kyllä mä yleensä saan kaikki toistomäärät tehtyä, mutta usein lopuksi “kevennetyin” versioin. Esim punnerrukset naisten punnerruksina yms.
   Ja mahtavaa, että oot myös innostunut ja tykännyt Kaylan treeneistä:)

 • Reply
  viivi
  29.8.2014 at 11:01

  moi,

  oon ladannu joku iaka sitten tuon kaylan ilmaisen treeniviikon, mutta mietin, että miten sitä pitää pyörittää, teenkö jokaisen (kädet,jalat, keskivartalo) treenin kerta viikkoon vai miten sinä olet niitä tehnyt? :)

  Upea tulos näkyy sinussa jo :) ! Tsemppiä jatkoonkin!

  • Reply
   Mona
   29.8.2014 at 11:07

   Itse olen ostanut ensimmäisen 12 viikon ohjelman ja nyt uuden 13 viikon:) Menen siis niiden mukaan. Voit toki pyörittää tuota ilmaista ja keksiä vaikka itse erilaisia liikkeitä vaihtelun vuoksi! :)
   Ja kiitos tosi paljon :) Nyt kun taltuttaisi taas flunssan niin voisi jatkaa treenejä..;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *