24.8.2014

Sunnless tanner

selftanning

Kesällä pintaan saatu päivetys alkaa hyvää vauhtia häivetä iholta, joten on aika tarttua purkkiin. Kävimme äidin luona Halikossa syömässä ja minä tein jälleen täsmäiskun äidin kosmetiikka- ja vaatekaappiin. Matkaan äidin kaapista lähti kolme erilaista itseruskettavaa. Oma suosikkini itseruskettavista on Vitaliberatalta ja äidin suosikki on Laveran. Katsotaan onko Sephorasta, Vichysta ja Avenesta vastusta näille.

Mikä teidän itseruskettajasuosikki on?

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    LadyBlue
    24.8.2014 at 19:10

    Olen pitkään halunnut kokeilla Vita Liberataa ja vihdoin eilen tilasin sen geeli-version! Otin suoraan tummimman vaihtoehdon. Saas nähdä mitä tykkään siitä. Mikä sulla on niistä ja onko tullut hyvä rusketus? On muuten todella turhauttavaa, kuinka auringosta saatu rusketus katoaa niin kovin nopeasti.

    • Reply
      Mona
      24.8.2014 at 19:12

      Oon kokeillut useampaa ja tykännyt kaikista!! Ne on ihania!! Myös suihkurusketus Vitaliberalta on huippu :)
      Ja todellakin oon niiiin samaa mieltä – miten se voi hävitä ihan samantien??!:D Jäis edes pientä sävyä, mut ei ku ihan lakanaks muuttuu melkein heti :D

  • Reply
    Anna
    25.8.2014 at 16:18

    Itse sain viimeksi (perus Loreal tai vastaava) itseruskettavasta ihottumaa, joten ajattelin nyt kokeilla jotain vähän ekompaa vaihtoehtoa. Ilmeisesti Vita Liberata on 80 % ECOCERT-sertifioitu, joten ehkäpä se ei aiheuttaisi mitään epämieluisia reaktioita.

    Ihan postauksen aiheen ulkopuolelta, hankitko jo Kaylan BBG 2.0:n? Jos ehdit jo sen ostaa, onko tarvittavat varusteet samat kuin ensimmäisessä oppaassa, vai onkohan käynti urheiluliikkeessä tarpeen, jos kotona tahtoo jatkaa treenejä? Itselläni on vielä tuo ensimmäinen BBG kesken, mutta kovaa jo haikailen tuon kakkosoppaan perään, josko sen hankkisin nyt jo valmiiksi :)

  • Reply
    Anna
    25.8.2014 at 16:21

    No niin, nyt kun kurkkasin Instagramisi puolelle, niin siellähän jo käykin ilmi että olet ehtinyt hankkia BBG 2.0:n :)

    Mutta tosiaan Kaylan nettisivuilla ei ollut päivitetty vielä FAQ-osioon uuden oppaan tietoja, joten mielelläni utelisin sinulta noita välinetietoja :)

    • Reply
      Mona
      25.8.2014 at 18:18

      Heippa Anna ihana :)
      Joooooo ostin Kaylan tokan ohjelman heti, kun se tuli :D :D Kärppänä olin samantien tilaamassa ja voi taivas ei tarvinnut pettyä. Jos mahdollista se on parempi kuin eka ainakin näin läpi selattuna. Paaaaljon kaikkea kivaa ja joka viikolle omat treenit ja niiden lisäks vielä extra haasteita. Jippiiiiii tulossa niiiiiin kivat 13 viikkoa ja super haastavat!!! :)
      Ja siis samat mut lisää painoja ja painotanko ja kahvakuula. Mut edelleenkin pärjää hyvin ilman, eli kaikkia pystyy modailemaan :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *