24.8.2014

Shoes speak louder than words

nilkkurit
nilkkurit2
nilkkurit3
nilkkurit4

Taas sitä julistetaan – syksyä! Ensimmäinen konkreettinen syksyinen teko on nyt tehty. Nilkkurit on  kaivettu kaapista esiin. Zaran vanhaakin vanhemmat nahkanilkkurit ovat luottosyyskengät. Vaikka ne ovat paljon nähneet katuja ja niissä on kulumia, ovat ne  vertaansa vailla. Olen selvästi onnistunut saamaan fiksaation Zaran kengistä tai sitten on ollut tuuria mukana ja olen saanut vain kestäviä super yksilöitä kaappiini. Niin tai näin pysyn tyytyväisenä.

Saanko täysteilauksen, kun mainitsin elokuun lopulla nilkkurit?

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Pinja
  24.8.2014 at 15:21

  I-ha-nat! <3

  • Reply
   Mona
   24.8.2014 at 18:18

   Nää on kyllä huippu kivat:) Ja ihan törkeän hyvät jalassa :)

 • Reply
  camilla
  24.8.2014 at 15:47

  En teilaa, vaikka vietänkin tässä vielä “kesälomaa”. :D On ollut niin vilposta, että vedin eilen illalla ylipolvensaappaat ekaa kertaa jalkaani. ihan hävettää myöntää. heh.
  Ei se syksy vastaan taistelemalla siirry, joten pakko mennä mukana. Onneksi on olemassa neuleet, saappaat, nahkatakit ja villasukat. ;)

  • Reply
   Mona
   24.8.2014 at 18:20

   Oih, ylipolvensaappaat <3 <3 Ja sun bambino jaloilla niitä saakin käyttää vaikka ympäri vuoden;)
   Ja todellakin, neuleet saappaat, nahkikset ja villikse – ah ei haittaa syksy lainkaan <3 :)

 • Reply
  Kristiina
  24.8.2014 at 17:07

  Mä siirryin ballerinoista varrellisiin consseihin viikolla! Kyllä sekin on aina yhtä järkyttävää. Nilkkurit vedän jalkaan kun on pakkasta ja saappaat kun on lunta puoli metriä :) Nyt ei syksy iske yhtään, kylmä kesäkuu vielä niin hyvin muistissa. Mutta yhden syyshankinnan teen nimittäin Dr. Martensin maiharit on pakko saada. Harmittaa kun Berliinistä en niitä kesällä ostanut, ja lentokoneessa jo kaduin päätöstäni. Ystävä lupas tuoda Lontoosta mulle ne ja eikö niillä pitkälle talveen pärjää :) ainaki -90 luvulla pärjäsi!

  Mulla on mukavat 5 päivän vapaat, oltiin viikonloppu Tampereella hotellilomalla. Oli aika upeaa! Nyt pyykkikone päälle ja vaatehuoneeseen jatkamaan mihin torstaina jäin :) illalla joogaan. Hyvä viikonloppu onkin sitten purkissa!

  Pus Mona <3

  • Reply
   Mona
   24.8.2014 at 18:21

   Hih, mulla ollut varrelliset conssit jo moneen kertaa käytössä kesänkin aikana ;D Mahdankohan olla vähän vilukissa :D :D
   Jeee, kiva että frendi jeesaa :) Niillä todellakin pärjää varmaan koko talvenkin:)
   Ihanaa joogaa sinne ja haleja <3 Mä taidan myös vähän venytellä ja ottaa rennosti illan :)

 • Reply
  Emmi L.
  25.8.2014 at 16:13

  Just samaa katselin omassa eteisessä :) Siinä on syksyn saappaat ja nilkkurit sulassa sovussa sandaalien kanssa. Ehkä olis syytä pistää kesäkengät takasin kaappiin jo!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   25.8.2014 at 17:47

   Mä siirsin jo muutamat avokkaat omiin laatikkoihinsa ja laitoin ylähyllylle : D Luottokorkkarit on toki vielä käden ulottuvilla;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *