23.8.2014

Pink home details

pinkdetails
costumesyyskuu

Pinkit yksityiskohdat HAY:n valkoisessa naulakossa ja uuden Costumen kannessa tuovat mukavan piristyksen kotiin:) Naulakossa roikkuu pinkki VS:n paperikassi, H&M aamutakki ja Zaran jakku.

Kodin sisustuskuume alkaa heti syksyn lähestyessä kasvaa ja huomaan taas täyttäväni Pinterestin Decor inspiration kansioita. Haaveissa on yhtä jos toista. Valaisimia, mattoja, tekstiilejä, verhoja ja ties mitä. Haavelista on loputon! :) Onko muita, joille syksyn tulo aiheuttaa joka ikinen vuosi sisustuskuumeen?

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Julia
  23.8.2014 at 11:22

  Täällä!! Täällä yks pahemman luokan syyllinen ilmottautuu ;D Lähestulkoon kaikki pitäs saada vaihdettua uuteen tekstiilien osalta! No okei, musta tuntuu et mun sisustuskuume on koko vuotinen :D Mut sysksyisin on ihan pakko saada lähes joka paikka täyteen kynttilöitä ja ihania tyynyjä ja vilttejä joihin voi uppoutua :) Itseasiassa vaihdoinkin jo pari vk sitten sellaset ihanat valkoset karvatyynyt sängylle mun turkoosien tilalle! Pure love! Ja vaatteiden osalta tää syksy intoisuus, koska onhan se paras aika vuodesta pukeutumiseen ja muutenkin, ainakin mun näkökulmasta, niin ootan jo hulluna et saan alkaa ottaa kunnolla mun saappaat ja burgundyt jutut kaapista ulos ja kietoutua ihaniin paksuihin huiveihin! Olin tän viikon flunssassa niin ehdottomasi paras hetki oli kun piti mennä koiran kanssa käppäileen, nii olihan mun pakko vetästä mun burgundy pipo päähä koska olinhan mä kipee ;D Aah, mä rakastan syksyä!! Kaikki ihanat murretut värit ja lämpimät ja pehmeät jutut! Mä voisin hehkuttaa syksyä vaikka loputtomiin mut nyt on varmaan parasta lopettaa ;D Mukavaa lauantaita sulle! <3

  • Reply
   Mona
   23.8.2014 at 16:14

   Kynttilät ja viltit <3 Just katoin, et H&M:ssä oli vaikka miten monta super ihanaa vilttiä, jotka olisin halunnut ehdottomasti kotiuttaa…:) Niitä sais sänky olla täynnä:) Kyllä syksy on vaan kivaa aikaa<3
   Ihanaa lauantaita myös sinne ja toivottavasti flunssa on jo selätetty!! <3

 • Reply
  Rita
  24.8.2014 at 22:01

  Mistä olet ostanut valkoiset henkarit?

  • Reply
   Mona
   25.8.2014 at 06:35

   Ne on Hayn ja sisustuksen koodista:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.