17.8.2014

Bileet

Eilen oli ihan mahtavan hauskaa Cocon puutarhajuhlissa. Oli super huippua tavata uusia tyyppejä – isot terkut sydämellisille Less is More tyypeille muun muassa <3

Ilta venyi tottumattomalle juhlijalle aika myöhäiseksi ja nyt kroppa onkin aivan jumissa ja väsynyt :D Tämä päivä menee siis rennosti ja menetetyt yöunet otan takaisin suuntaamalla aikaisempaakin aikaisemmin illalla nukkumaan. Iso kiitos vielä maailman symppiksimmälle emännälle ja myös mun ihanille majoitusvieraille.

Lataan myöhemmin vielä lisää kuvia illasta ja palaan vastailemaan kommentteihin, mutta nyt hetki ihan vaan lepiä.

Tässä vielä eilisen illan asun yksityiskohtia.

details1

Kivaa sunnuntaita kaikille!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sabina B
  17.8.2014 at 12:45

  Nice clutch!

  http://jeansandroses.blogspot.com/

  • Reply
   Mona
   18.8.2014 at 15:14

   Thanks Sabina ! :) I love it also :)

 • Reply
  Henna
  17.8.2014 at 13:29

  Heippa Mona!

  Täysin postaukseen liittymätön kysymys sulle :) Sullahan on Mulberryn konjakinruskea Alexa, eikö olekin? Mitä kokoa sinun laukkusi on, onko se ns. normi vai overside? Osaatko arvioida, paljonko näissä kahdessa on kokoeroa? Olen jo pitkään harkinnut kyseistä laukkua, mutta koko mietityttää. Mahtuuko normikokoon esim. kannettava tai A4 kansio tms.? Liian isoakaan en haluaisi. Millainen kiinnitys laukussa on, onko siinä vain se etuklipsi vai joutuuko niitä solkiakin käyttämään sulkemiseen vai ovatko ne vain koristeena? Kävin postauksiasi läpi, joissa ko. ihanuus esiintyy :), mutta ajattelin, suostuisitko lähiaikoina toteuttamaan postausta tästä laukustasi eli missä olisi esitelty myös laukkua sisältä (jotta näkisi tilavuutta) ja jossa kantaisit sitä eri tyyleillä (olalla, kädessä ym.) ja kertoisit muutoinkin laukusta ja sen hyvistä/huonoista puolista? Olisin tosi kiitollinen, jos onnistuu :) Tai jos et halua postausta tehdä, kertoisit tässä kommenttiboxissa mahdollisimman kattavasti. Jos nyt ostaisit laukun, mistä hankkisit sen? Helsingistä, nettikaupasta, mistä? Kiitos kovasti jo etukäteen!

  • Reply
   Mona
   18.8.2014 at 15:16

   Moiiii:)
   Joo mulla on oversize alexa! :) Sinne saa kyllä mahtumaan läppärit ja kamerat sun muut, mutta ei se silti mikään ihan mega iso ole.. Läppäri menee silleen just ja just…
   Kansio taitaa mahtua myös. Liian isona en pidä missään nimessä tuota, sais jopa olla mun makuun isompi :D
   Laitan ehdottamasti postaustoiveen ylös. Nyt on ihan hurjasti listalla to do hommia jo valmiiksi, joten en uskalla luvata, että saisin ihan heti tehtyä, mutta ainakin yritän!
   Jos nyt ostaisin laukun, koittaisin metsästää sitä jostain ebaysta tai huutonetista käyttettynä ehdottomasti!!!! :) Alexan ulkonäkö paranee mun mielestä käytössä – se saa olla vähän sellainen pehmeä ja “kuluneen” näköinen, joten mieluusti ottaisin käytetyn ja säästäisin samalla mahdollisesti muutaman satasen rahaakin :)

 • Reply
  Less Is More
  19.8.2014 at 19:26

  Iso kiitos itsellesi vielä hyvästä ja mukavasta seurasta Cocon juhlissa, oli tosi kiva nähdä! Nähdään taas, toivottavasti pian! :) terkuin, Anna ja Tuomas

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *