16.8.2014

Fall must have & Sale code!

syksynmusthave

Valkoinen kauluspaita, In Wear //  Harmaa neule, SAMSØE & SAMSØE //

Nahkahanskat, Royal Republiq // Tekonahkahousut, Soft Rebels // Nilkkurit, Shoe Shi Bar //

Huivi, Pieves // Villakangastakki, Filippa K // Midi hame, Soft Rebels //

Tennarit, Converse // Korkeat nilkkurit, Nome // Laukku, Coccinelle //

Syksy tekee väistämättä tuloaan, mutta ihanien syysvaatteiden ohella se ei harmita lainkaan niin paljon! :) Itse rakastan syksyn pehmoisia neuleita, muhkeita huiveja, saapikkaita ja nilkkureita sekä villakangastakkeja. Keräsin syksyn must have listan yhteistyökumppani Boozt.com sivuilta. Melko mustanpuhuvaa, mutta niin se vaan on, että ainakin itse koostaan syksyn ja talven asut pääosin mustan ympärille. Ripaus tummanvihreää, konjakinruskeaa tai luumua toki mahtuu mukaan, mutta mustalle pääsee aina pitkälle.

Järjestimme teille lukijoille viikonlopun ajaksi alekoodin uutuksien shoppailua varten! Koodilla mona15 saa tämän ja huomisen päivän kaikista normaalihintaisista (ei koske merkkejä By Malene Birgeri, Ralph Laureni, Tommy Hilfigeri, Tiger of Swedeni, Odd Molly ja DAY) tuotteista 15% alennuksen. Loistava tilaisuus päivittää vaatekaappi syyskuntoon ja tehdä esimerkiksi hyviä klassikko hankintoja. Valinnanvaraa sivuilta löytyy ihan hurja määrä ja Booztsin toimitukset ovat ihan omaa luokkaansa – voin todella lämpimästi suositella:)

Eli:

Koodi: mona15
15% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista* yli 39€ ostoksista
(*ei koske merkkejä By Malene Birgeri, Ralph Laureni, Tommy Hilfigeri, Tiger of Swedeni, Odd Molly ja DAY )
Voimassa: 18.8-17.8.2014

Boozt.com uutuudet löytyy täältä!

(Adlinks/Mainoslinkit Boozt.com)

You Might Also Like

16 Comments

  • Reply
    Sabina B
    16.8.2014 at 12:45

    I look forward to fall fashion! Great picks!

    http://jeansandroses.blogspot.com/

    • Reply
      Mona
      18.8.2014 at 14:50

      Thanks Sabina :)

  • Reply
    Anna
    16.8.2014 at 14:40

    Löysin tällaisen kirjoituksen netistä. Costumen blogien seuraajana, olisi kiinnostavaa kuulla mielipiteesi kirjoitukseen. http://verhontakaa.blogspot.fi/2013/09/muotiblogien-suosio-ihailua-vai.html

    Ystävällisin Terveisin Anna

    • Reply
      Taru
      16.8.2014 at 21:53

      Moikka,
      Tosi mielenkiintoinen teksti. Pistää miettimään asioita. Kyllähän nää blogit melkosta kulutus hysteeriaa ovat! Ei sillä tykkään käydä lukemassa näitä, ja ehkä se on tavallaan sitä toisten elämän kurkistelua?
      Itse käyn säännöllisessä päivätyössä ja täytyy ainakin itse miettiä mitä on varaa ostaa ja mitä ei, niin sitä ihmettelen välillä miten blogia pitävillä, jotka yleensä ovat nuoria on varaa kaikkeen?

    • Reply
      Mona
      18.8.2014 at 14:56

      Anna,

      Moikka! Tämä on varmasti aihe, josta voisi kirjoitella pidemmänkin tekstin… Linkittämäsi kirjoitus oli mielestäni kärjistetty. Yleisesti kuluttamisesta olen sitä mieltä, että on parempi satsata laatuun kuin määrää, ostaa mieluummin vähemmän kuin paljon ja tukea tietysti myös pieniä yrityksiä.

      • Reply
        Mona
        18.8.2014 at 15:05

        Taru,
        Voi kyllä munkin pitää AINA miettiä mihin “on varaa ja mihin ei”. Oon tosin sitä mieltä, että jokaisella meistä on varaa niihin asioihin joita arvostaa. Mikäli haluan auton minulla on siihen varaa. Säästän tai ostan sen osamaksulla. Mutta onko mulla sitten varaa esimerkiksi sadantuhannen euron veneeseen? Ei todellakaan – en arvosta itselläni sellaista enkä tekisi sillä mitään. Entä saman hintaiseen asuntoon – todellakin!! Kaikki on kiinni siitä mihin on valmis rahansa laittamaan ELI mitä arvostaa omassa elämässään ja minkä eteen on valmis tekemään töitä ja myös kuinka paljon on valmis tekemään töitä. Mä vältän aina ajattelemasta tai sanomasta, ettei mulla ole varaa johonkin. Pyrin sen sijaan ajattelemaan, että haluanko jonkun asian niin paljon, että olen valmis tekemään sen eteen töitä? Blogeissa näkyy vain pintaa, yhä harvempi bloggaaja kirjoittaa kovin henkilökohtaisesti asioista SAATI raha-asioista, ehkä se on yksi syy miksi tulee “vääränlaisia” mielikuvia. En usko, että kovin monella bloggajaalla on “varaa kaikkeen” – vaan he ovat valinneet asiat joihin he rahansa laittavat ja joita asioita arvostaa.
        Koitan ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa jossain vaiheessa tästä raha-aiheesta postauksen tarkempien omien mielipiteideni kera.

  • Reply
    LeAnn
    16.8.2014 at 15:35

    Ihania juttuja olet löytänyt. ♡ Musta on minulle taas sellainen ns.housuväri. Tykkään pukeutua syksyllä ja talvellakin pastelleihin. :) Tummat värit tekevät minusta kalpean.

    • Reply
      Mona
      18.8.2014 at 15:06

      Pastellit on kyllä myös ihania!! Vaaleapinkki on ainakin jotain niiiiin söpöä :)

  • Reply
    Elina
    16.8.2014 at 18:15

    Hei, sulla oli tänään instagramin puolella päällä perusvalkoinen paita? Mistä se on? Mahtaako enää löytyä? Näyttää istuvan päällesi hyvin ja etsin just sellaista hyvin istuvaa t-paitaa.

    • Reply
      Mona
      18.8.2014 at 15:06

      Se on Massimo Duttin teeppari! :) Mulla on itseasiassa niitä kaks, se on ihan huippu hyvä :)

  • Reply
    Elina
    16.8.2014 at 18:19

    Se kuva onkin näköjään charandthecityn instagrammissa. :)

    • Reply
      Mona
      18.8.2014 at 15:09

      Hih, joka tuutista tulee samoja kuvia ;D Tää on niin tätä kun bloggarit on yhdessä kasassa :D
      Kesällä oli itsellä sellainen olo, et olis ollut PAriisissa itekin, kun ystäväbloggarit oli kaikki yhdessä reissussa ja insta täyttyi Pariisin tunnelmista :’D <3 <3

  • Reply
    Kristiina
    17.8.2014 at 10:49

    Tuo Annan linkki laittoi kyllä miettimään tätä kulutushysteriaa. Itse olen tässä viimeiset pari vuotta muuttanut shoppailutottumuksiani ja ostan vain kun tarvitsen jotain. En ole tilannut netistä mitään yli vuoteen vaan suosin kivijalkamyymälöitä.

    Mun luopumisprojektini on myös mennyt hienosti eli laitan joka päivä yhden itselleni/meidän kotiin turhan tavaran pois, annan ne hyväntekeväisyyteen. Ihanaa kun keittiön kaapit alkaa jo näyttämään aika hyvälle, samoin vaatehuone. Hah hah nyt en ole kyllä vienyt SPR:n kirppikselle LV:n laukkua kuten tein lukioaikana ;)

    Syksy tekee tuloaan todellakin, kohta on pakko lähes 3 kk paussin jälkeen vetää housut jalkaan. Ehkä jo huomenna!?! Kauniita vaatteita tuossa kollaasissa, mulle ei musta sovi, tekee ihosta niin kalpean haamun :D

    Nyt pitää lähteä töihin, illalla myöhään kotiin. Mukavaa sunnuntaita! Pus Mona<3

    • Reply
      Mona
      18.8.2014 at 15:13

      Moikka murmelsons <3
      Wou tollanen luopumisprojekti on jo aika hyvin!!! Meillä ei varmaan riittäis tavarat siihen, et joka päivä laittaisin jonku jutun pois.. Tai sit riittäis ku oikeesti alkais miettii……..;)
      Kuluttamisella on kyllä niin monta näkökulmaa. Toisaalta se luo ympäristöpaineita, mutta toisaalta taas lisää työllisyyttä yms. Tää on aihe josta vois höpöttää ja kirjotella vaikka kuinka. Tosin tuo kirjoitus oli mun mielestä tosi kärjistetty.. Monessa kohdassa olin kyllä erimieltä..
      Ihanaa viikkoa sinne itse auringolle <3 Haleja <3

      • Reply
        Kristiina
        18.8.2014 at 15:52

        Todellakin kirjoitus oli kärjistetty :) pisti silti miettimään. Mulle henk.koht. tuo kuluttaminen on nykyään niin hyvällä mallilla, että voisin pitää oppitunteja 17 vuotiaalle, jolla menee vähän liian kovaa tuolla shoppailurintamalla :) sukulaistyttö tilaa eräästä nettikaupasta kenkiä joka viikko!! Siis joka viikko!! 10-15 senttisiä korkoja… Kerää niitä hyllyyn eikä käytä, koska “siis niillä katkasee niinku nilkan!” :D niin hassu, mutta niin rakas tyttö!

        Ja hei kyllä kuule sitä kamaa löytyy, mäki jo luulin kesälomareissun jälkeen, että nyt loppuu, mutta ehhei purkkia ja purnukkaa, kukkavaasia löytyy jos jonki värisenä :D vielä eteisen kaapit ja huh varasto käymättä! Eikö tämä tästä :) Haleja <3

        • Reply
          Mona
          18.8.2014 at 15:57

          Tota mä myös rupesin miettimään, et äkkiä sitä varastosta ja muualta löytyis tavaraa jota ei käytä… :D Muuten oon aika tarkka täällä kodin puolella, ettei hirveesti ylimääräisiä juttuja löydy..
          Mut joo todellakin oppitunnit pystyyn! Tosin suurin vastuuhan on aina vanhemmilla, joilta ne kulutustottumuksetkin opitaan. Itse oon aina oppinut siihen, että jos jotain haluaa on sen eteen tehtävä töitä. Nykyään oon tosin tullut entistä tarkemmaksi sen suhteen, että mitä oikeasti haluan ja tarvitsen. Helposti sitä mielihalut pääsee vaan valloilleen jos ei enempää asioita pohdi.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *