3.8.2014

Viikon 31 treenit

Tämä viikko on sujunut aamulenkkien osalta todella hyvin! Olen päässyt helposti aamuisin ylös sängystä ja suunnannut ensimmäisenä ulos kävelylle. 5 vinkkiä miten helpottaa aamulenkille lähtöä– postauksen vinkit ovat olleet kovassa käytössä;) Tavoite on saada aamulenkit jatkuvaksi rutiiniksi. Niistä saa niin paljon energiaa ja virtaa koko päivään! :)

Itse tykkään myös pitää kirjaa omista liikkumisistani. Olenkin pitänyt jo useamman vuoden sekä ruokapäiväkirjaa, että liikuntapäiväkirjaa. Koitan aina silloin tällöin jakaa molempia täälläkin. Tässä tulisi nyt tämän viikon treenit!

treeni1

 

 

Maanantai

Aamulla 30 min kävely

Kayla Itsines treeni 30 min JALAT

Tiistai

Aamulla 30 min kävely

Keskiviikko

Aamulla 30 min kävely

Kayla Itsines treeni 30 min VATSAT

Torstai

Aamulla 30 min hölkkä

HIIT 15 min hyppynarulla

Perjantai

Aamulla 35 min kävely

Kayla Itsines treeni 30 min KÄDET

Lauantai

Aamulla 35 min kävely

Sunnuntai

Aamulla 35 min kävely

treenit2

Millainen treeniviikko teillä on ollut? Itse inspiroidun aina kovasti muiden treenien lukemisesta, joten olisi tosi kiva kuulla teidän viikon ohjelmaa! :)

Tykkään myös aina suunnitella seuraavan viikon treenit etukäteen kalenteriin. Mikäli teillä on jo ensi viikko suunniteltuna, olisi kiva kuulla myös niitä kommenttien puolella! :)

Energistä sunnuntaita kaikille!

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Tanja
    3.8.2014 at 11:57

    Koiran kanssa tulee käytyä aamuisin lenkillä. Se piristää kyllä paljon. Niinä päivinä viikossa, kun ei ole oma vuoroni käydä koiran kanssa aamulla niin koko päivä menee jonkinlaisessa sumussa. En siis pääse kunnolla heräämään ilman lenkkeilyä :D Sama juttu myös iltaisin, mutta se ei ole sitten nukkumaanmenon kannalta niin hyvä juttu. Toisaalta yömyöhään tehty lenkki on ihanan rauhoittava ja rentouttava. Kannattaa kokeilla, jos esimerkiksi on jokin syy valvoa myöhään joskus. Varsinkin kesäisin ja syksyisin!

    Tuo treenien suunnittelu kuulostaa hyvältä. Pitäisi itsekin tehdä sitä. Nyt pidän kyllä liikuntapäiväkirjaa ja on mukava seurata miten on liikkunut esim. helmikuussa. Seuraan tätä kyllä pääosin siksi, että omaan kuukausikortin kuntosalille ja saan mielihyvää siitä, kun olen käynyt aktiivisesti salilla ja kortti maksanut itsensä takaisin pariin kertaan :D

    Turun keskustassa on muuten ihana kävellä aamuisin. Silloin on niin rauhallista. Varsinkin viikonloppuaamuisin. Silloin kun asusimme aivan keskustassa niin tapanani oli herätä lauantaisin ja sunnuntaisin todella aikaisin, jotta pääsisin kävelemään rauhassa :)

    • Reply
      Mona
      4.8.2014 at 19:15

      Koirat ovat kyllä ihania ja saavat aina liikkeelle <3 :) Ja oon samaa mieltä, keskustassa on kiva kävellä rauhalliseen aikaan:) Ja rannassa!! :) Se on rentouttavaa:)

  • Reply
    Sandy
    3.8.2014 at 14:05

    Ihanan reipasta.:) Itsellä on salitreenit olleet koko kesän tauolla ärtyneen välilevynpullistuman vuoksi, joten nytpä varasin sitten maanantaiksi PT-tapaamisen, kun tuntuu, että eihän tästä enää omin voimin kuntoudu. Jännityksellä odotan… Mutta nämä sinun treeni- ja ruokapostaukset olvat kyllä aina toivottuja, kun niistä saa hyviä ideoita ja innoitusta itsellekin.

    • Reply
      Mona
      4.8.2014 at 19:16

      Ou nou, varmasti kivulias vaiva :/ Tsemppiä kuntoutumiseen!! Muista aloittaa tarpeeksi rauhallisesti.
      Ja tosi kiva kuulla, että näistä saa inspistä <3 :)

  • Reply
    armi
    3.8.2014 at 17:30

    millaisia nuo kaylan treenit on? tarviiko hirmuisesti omistaa mitään varusteita (painoja, nauhoja …) et saa treenit täydellä teholla läpi? :) oon nimittäin hiiirmu kiinnostunu niistä!
    mulla itsellä on henkilökohtasten ongelmien takia kova treeni jäänny pakosti vähemmälle ja nyt kun saan taas alkaa treenaamaan niin nuo kaylan treenit oikeesti kuulostaa hyvältä ja kehittävältä :) mutta tosiaan, mun treeniviikko on ollut joka päivä aamulla aamuveden jälkeen joko blogilatesin ‘ makes you bootyful butt challenge’ tai ‘lower belly flattener’. tai jos on enemmän aikaa ja energiaa niin molemmat :) myös oon tykännyt GymRan ’20 min advanced total abs workout’ videosta. ja toki oon myös lankuttanut joka päivä minuutin tai vähän yli.
    oon myös ratsastanut kaks kertaa itseni ja hevosen hikeen, pyöräillyt lähemmäs 40km, kävellyt paljon, tehnyt pientä lihaskuntoa ja seisonut käsilläni. sekä kaksi kertaa juoksulenkillä, toisella kerralla juoksin 20min-välissä ainon koko kehon pikatreeni-juoksu 10min.
    tänää myös uin ja kyykkäilin vatukkapusikossa kolmisen tuntia ;)

    jos muuten postaustoivetta saa heittää niin ois tosi kiva kuulla sun sellasia ‘all-time-favoriteja’ eri asioista :) just esim. meikki, vaatemerkki, ruoka, juoma, matkustustapa, paikka… mitä ikinä tuleekaan mieleen :)

  • Reply
    Juoksuttaa
    3.8.2014 at 19:57

    Moi! Tällä viikolla olen tehnyt viisi juoksutreeniä. Hieman meinaa helle viedä voimia, mutta ihan hyvin lenkit ovat sujuneet. Tarkemmin olen kertonut treeneistäni täällä: http://juoksuttaa.blogspot.fi/
    Ensi viikko sisältää 4-6 juoksutreeniä.

    Itse tykkään myös kirjata treenejä ylös. Treenipäiväkirjasta näkee hyvin kehityksen ja ehkä voi myös etsiä syytä, jos jostain syystä treeni ei suju. Seuraavan viikon treenien suunnitteleminen etukäteen on myös hyvä juttu. Silloin treenistä pitää paremmin kiinni, kun ne on jo valmiiksi kalenterissa.

    • Reply
      Mona
      4.8.2014 at 19:17

      Oi wau!! :D Sulla onkin huikeet tavoitteet :) Mahtavaa:)
      Ja kyllä – treeneistä pitää paljon paremmin kiinni kun ne on etukäteen suunniteltuja :) Mä teen aina niin, että ensin kirjoitan suunnitelman viikolle ja toteutuneet alleviivaan värikkäällä kynällä. Kalenteri on sitä parempi mitä värikkäämpi se on;)

  • Reply
    Taru
    4.8.2014 at 14:09

    Mun treeniviikot on mennyt ihan suoraan sanoen reisille tänä kesänä… Tällä viikolla kuitenkin olen päättänyt skarpata ja ottaa kiinni menneet kesä viikot. En tajua, miten kun on aikaa niin tuntuu ettei muka olisi aikaa mennä salille? Sitten kun on syksyisin kamala kiire jne niin kyllä ehdin salilel vaikka takaperin juoksemalla.

    Tuo treenipäiväkirja voisi toimia mullakin, olen sitä parikertaa joskus keillut mutta aina se on jäänyt. Samoin aamulenkit. Taidanpa ottaa tavoitteksi käydä joka toinen aamu aamulenkillä (yötyöt verottaa hieman noita aamuja…)

    • Reply
      Mona
      4.8.2014 at 19:25

      No niin huomiselle herätyskello soimaan puolituntia normaalia aikaisemmin niin siitä se lähtee!! :) Varmasti tulee hyvä olo ja saa motivaatiota treeneihin, kun vaan aloittaa.
      Sanontahan kuuluukin, että aloita ennen kuin olet valmis!! :)
      Iloa treeneihin, vielä ehtii kesätreeneistäkin nauttimaan vaikka kuinka :)

  • Reply
    Jenna
    6.8.2014 at 16:01

    VOI APUA! Mä ostin Kaylan kirjan ja loman jälkeen alotan 12 viikon treenin. Tänään tein huvikseni kotona ilmasen treeniviikon käsitreenejä, mutta jätin sen kesken, kun luulin että kuolen :D Tästä voi syyttää ehkä +30 asteita kotia, väsymystä ja inspiksen puutetta, mutta silti! Kääk. Mä en edes ole aloittelija urheilun suhteen, vaan taustalla on monien monien vuosien monipuoliset treenit niin tanssien, kuntosalilla treenaten, nyrkkeillen, lenkkeilen ym. Nyt oon tosin ottanu kesän rennommin rankan kevään takia ja oikeastaan vaan lenkkeillyt, joogannut ja satunaisia kertoa käynyt salilla.. eli kuntokin on tainnu laskea..
    Huh, no anyway! Otan haasteen vastaan 12viikon treenien kanssa ja aion ottaa ne haltuun :D Toivottavasti se kuntokin palautuu siitä pian normaaliksi. :) Ootko muuten tehny alussakin kaikki punnerrukset miestin punnerruksina, vai polvet maassa?
    MITEN MÄ TÄSTÄ HAASTEESTA SELVIÄN?! :D

    • Reply
      Mona
      6.8.2014 at 16:32

      Hihih :D Nää Kaylan treenit vie niin mukanaan!! :D Ihan tappo rankkoja, mutta voi taivas miten hyvä olo niiden jälkeen on!! Ja se tunne, kun jaksaa viikko viikolta aina hiukan paremmin:) On ollu mun ehkä yks parhaimmin käytetyt 120e ikinä!!!! Oon AINA rakastanut liikuntaa ja se on ollu iso osa mun arkea, mut voi taivas en olis osannu kuvitellakaan, että nää Kaylan treenit saa innostumaan entistäkin enemmän!!! :)
      Ja kuule, mä lupaan, et ei nää Kaylan treenit tuu missään vaiheessa helpoiks :’D Koskaan ei tunnu kevyeltä :D :D
      Mä tein ekat viikot punnerrukset polvet maassa ja nyt miesten punnerruksia niin monta kuin jaksaa, yleensä ekat kaks kierrosta :)

      • Reply
        Mona
        6.8.2014 at 16:33

        Nii ja tsemppiä ja liikunnan iloa treeneihin!!!!!! :D Kyllä sä niistä selviät ja kohta huomaat, että oot ihan koukussa ;) Ihan mahtavaa kropan ja mielen haastamista nää treenit :)

  • Reply
    Jenna
    6.8.2014 at 19:54

    Kiitos tsemppauksista <3
    Oon kyllä semmonen urheiluhullu, että oon varma, että koukutun kunnolla. Odotan innolla muutoksia omassa olossa niin fyysisesti, kun henkisestikin. :)
    Tuun varmaan kertoileen kokemuksia sulle vielä :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *