3.8.2014

Sunnuntain kuulumiset

välipala
kuulumiset

 

Viikonloppu on sujunut todella leppoisissa ja rennoissa tunnelmissa. Tietokoneella on tullut oltua poikkeuksellisen vähän ja olenkin jättänyt hommat suosiolla ensi viikkoon. Kamerakin on maannut kotona koko viikonlopun ja mukana on kulkenut pelkästään kännykkä. On tehnyt muuten aika hyvää välillä pieni irtiotto…;)

Tänään ohjelmassa on ollut kullan kanssa laatuaikaa. Aamulla yhteinen aamulenkki ja päivällä pulikoimme muutaman tunnin Caribian kylpylässä. Sieltä suuntasimme nälkäisinä Fontanaan salaatille. Normaalisti olen kehunut paikkaa paljon, mutta tällä kertaa oli kyllä pettymys. Salaatistani oli jäänyt uupumaan kokonaan pähkinät ja kun kysyin asiasta tarjoilijan ohi kulkiessa sanoi hän, että voi kyllä tuoda kupillisen keittiöstä pähkinöitä, että ne ovat vaan unohtuneet annoksesta… Öö olin tuossa vaiheessa jo melkein syönyt koko salaatin, joten jätin tarjouksen tällä kertaa käyttämättä..  Jäi vähän hassu fiilis asiakaspalvelusta ja siitä miten moka kuitattiin. Noh, mutta onneksi salaattipettymyksen kuittasi kahvi Cafe Artissa, joka on aina taattua laatua;)

Iltapäivällä kotiin päästyä maittoi pienet päikkärit. Ihan parhautta löhöpäivinä torkahtaa kullan kainaloon<3 Kaiken kaikkiaan kivan päivän kruunasi vielä illalla varatut lennot tammikuulle. Niistä lisää pikimiten;)

Normaalin iltapalan sijaan sain vielä herkutella Eetun tekemän dinnerin. Pihvi+salaatti maistui taivaalliselta. Kyllä tuo mun kokki vaan osaa:)

Seuraavaksi uppoudun vielä hetkeksi hyvän kirjan syövereihin ennen nukkumaan menoa. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ja kuullaan pian!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sandy
  4.8.2014 at 00:21

  Sinulle olisi haaste blogissani. Vaikka painotusalueesi onkin kenties muualla kuin sisustuksessa, ajattelin kuitenkin, että ehkä tarttuisit haasteeseen, kun lukijatkin aina toivovat lisää kuvia kauniista kodistanne. :)

  http://ladolcevitadisandy.casablogit.fi/lue/2014/08/yksi-tila-kolme-ilmetta

  • Reply
   Mona
   4.8.2014 at 12:27

   Kiitos Sandy!!! :) Kotijuttuja on myös kiva tehdä, joten ehdottomasti koitan ehtiä saada haasteen toteutettua:)

 • Reply
  Jonttu
  4.8.2014 at 11:21

  Mitä tuo ensimmäisen kuvan terveellinen (?) herkku on?

  • Reply
   Mona
   4.8.2014 at 11:22

   Siinä on soijajogurttia, mustikoita, raejuustoa ja persikka :) :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *