20.7.2014

Eteiseen Pappelina

Saimme tupareissa lahjakortin Sisustuksen Koodiin ja olimme eriytisen mielissään siitä, sillä Sisutuksen Koodissa ylipäänsä kaikki on ihanaa:) Kävimme tällä viikolla kiertämässä liikettä ja mukaan tarttui jo aikaisemmin pohtimani Pappelina matto eteiseen. Pohdimme pitkään pidemmän ja tämän lyhyemmän välillä.  Pitkä olisi ollut epäilyistämme huolimatta sopivan kokoinen, mutta päädyimme kuitenkin tähän lyhyeen ja tykkään kyllä siitä kovasti. Se ei hallitse liikaa tilaa. Se hieman kuitenkin jakaa eteistä muusta avoimesta osasta ja tuo kivaa kontrasti lattiaan. Tuo maton vieressä oleva minihäkki on läksiäislahja edellisen työpaikkani työkavereilta <3 :) Sen saadessani siellä oli mukana kaunis aloevera kasvi, mutta sen onnistuin jo tappamaan:/ Olen muuten todella tunari kaikkien kasvien kanssa… Tekokasvit on vaan mua varten:D Kaikki muut onnistun aina tappamaan.. Tosin meidän appelsiinipuu on poikkeus sääntöön. Sen saan silloin tällöin kukkimaan ja nyt siinä on ollut appelsiineja jo vuoden putkeen :D

Sisustusprojektit ovat vielä monelta osin kesken, mutta toisaalta hiljaa hyvää tulee ja voi rauhassa etsiä mieluisiaan juttuja. Listalla  hankintoina on mm. peili tuohon eteiseen ja mahdollisesti jokin kiva tuoli tai pieni rahi. Ruokapöydän päälle tuleva valaisin on myös edelleen ostoslistalla (tulee olemaan vielä pitkään, kun olen jo päättänyt minkä valaisimen haluan ja sen hinta on ei niin kiva;D ). Pienin askelin on kuitenkin kiva sisustaa kotia mieleisekseen. Tässä kodissa tullaan kuitenkin vuosi jos toinen viettämään, joten pääosin sisustuksen ollessa kunnossa ei ole kiire saada pienempiä juttuja valmiiksi.

Koodissa kierrellessä silmiin tarttui maton lisäksi vaikka mitä muutakin. Erityisen ihastuksen saivat nämä kauniit lasit, joista aurinkoinen Maija blogissaankin kirjoitteli. Onko siellä muita, jotka ovat rakastunut kristallijuttuihin? Itselleni ne ovat olleet jo tovin himotuslistalla kaikkien marmorijuttujen rinnalla. Koti kaipaa siis lisää kristallia ja marmoria!;)

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3 :)

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  LadyBlue
  20.7.2014 at 15:13

  Älä vaan sano, että haaveilet Foscarini Caboche:sta…?

  • Reply
   Mona
   20.7.2014 at 20:36

   No juuri siitä!!! :D :D Hetken saa säästellä:D Ja tässä on muutama muukin säästökohde, kun vaihtoreissua kerran suunnitellaan, joten voipi olla, että valaisimen hankinta menee aika pitkälle…

 • Reply
  Mate
  20.7.2014 at 17:12

  Oih, mistä tuo Life doesn’t haveto be perfect to be wonderful taulu on vai onko se juliste, jonka olet kehystänyt? Aivan ihana! :)

 • Reply
  Elisabeth
  20.7.2014 at 18:16

  Itse kävin juuri Tukholmassa, ja ostin meille vihdoinkin kristallilasit! <3 Juuri nuo hobstar-lasit koska olen niitä ihaillut jo n. puoli vuotta!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Reply
   Mona
   20.7.2014 at 20:41

   Oih, ihanaa! :) Noi on kyllä niin kauniit ja niillä saa super kivasti kattaukseen ilmettä:)

 • Reply
  Jaana
  20.7.2014 at 23:24

  Olipas lohdullista lukea tuosta kukka-asiasta…täällä on toinen tumpelo, josta viherkasvit ei tykkää yhtään ;-D Aina joskus toiveikkaana ostan jonkun ihanan kukan, mutta max. 2 kuukautta menee ja kukka kuolee. Viimeisimpänä just muutama viikko sitten menehtyi uskomattoman kaunis valko-vihertävä hortensia….olisin niin halunnut pitää sen meillä…. täytynee etsiä tekokukkaversio tilalle ;)

  Tiiätkös….tässä pikku-shokkitilassa viimeviikkoisiin uutisiin liittyen istuin eilen illalla (yöllä…) koneellani ja jonkinlaisessa horroksessa seikkailin ympäri nettiä – päädyin useamman vuoden tauon jälkeen vilkaisemaan vanhoja blogikirjoituksiani…. (en koskaan deletoinut niitä tililtäni pois….) Kuvat nyt tietysti oli ihan kamalia X-D Pieniä ja suurin osa kauhean pimeitä, mutta ei ne tekstit nyt niin noloja olleet :) Kahlasin koko blogini läpi viime yönä ja nyt alkuillasta tänään….ja pikkuruinen into alkoi kasvaa…nythän mulla jossain vaiheessa varmaankin olisi aikaa aloittaa blogi uudestaan….:)

  • Reply
   Mona
   21.7.2014 at 19:36

   Jaana se olis ihan huikeeta!!! Täällä ainakin yksi joka olisi ihan innoissaan kannustamassa bloggaamaan:) <3<3<3<3<3

 • Reply
  Maija/Pihkala
  23.7.2014 at 14:42

  Hyvältä näyttää, niin matto kuin muu kotikin! :)

  Kiitos ihana linkkauksesta, kaikki kristallijutut houkuttelevat kyllä täälläkin päässä ihan älyttömän kovaa. Nuo lasit ovat olleet aivan superit käytössä, melkeinpä tekisi mieli hankkia lisääkin… Pitänee hyökätä hyllyille, kun laseja taas tulee ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *