19.7.2014

Hotelli Oslossa

Pienen tauon jälkeen jatketaan taas Oslon reissun jutuilla! Itse matkahan oli yllätys rakkaalle Eetulle. Sovimme jo viime vuonna kihlauksen jälkeen, että joka vuosi keksitään samaan aikaan jotain erityisen kivaa tekemistä toisillemme. Eetu oli lukenut toisesta blogista, että jollain pariskunnalla oli tapana joka vuosi yllättää vuorotellen toisensa vuosipäivänä. Meistä tuo oli niin kiva idea, että päätimme ottaa myös saman yllätyssysteemin käyttöön:) Tähän hätään en muista laisinkaan mistä blogista tämä löytyi, mutta linkittelen jahka palaa mieleen! :)

Ensimmäinen vuosipäivä oli mun vuoro yllättää ja monen vaihtoehdon kautta päädyin varaamaan meille miniloman Osloon maanantaista keskiviikkoon. Eetu tiesi kohteen vasta Helsinki-Vantaan lentokentällä;) Myös hotelli selvisi vasta tuolloin.

Päädyin valitsemaan Tripadvisorin kautta paljon kehuja saaneen Comfort Hotel Grand Centralin. Olimme molemmat kaikin puolin todella tyytyväisiä hotelliin ja etenkin todella hyvä sijainti sai plussaa samoin mega hyvä aamupala, jossa oli tarjolla runsaasti luomutuotteita ja kaikki ruuat oli merkitty selkeästi! Hotellin huoneet olivat tosi pienet, mutta toisaalta hotellissa vietetty aika jäi todella pieneksi, joten sillä ei ollut juuri mitään merkitystä. Huoneen check in oli vasta kolmelta, mutta onneksi saimme huoneen jo ennen yhtä. Mikäli oma lento on siis jo aamupäivällä perillä, kannattaa kysyä onko huonetta vapautunut jo ennen kolmea.

Keräsin lyhyen listan plussista ja miinuksista hotellista:

+ täydellinen sijainti

+ loistava aamupala

+ nopea ja ilmainen netti

+ ilmainen kahvi hotellin aulassa

+ ystävällinen henkilökunta

+ koko ajan auki oleva kuntosali

– check in vasta klo 15.00

– kokolattiamatto

– huoneesta ei ollut mitään näkymiä

– netti ei toimi aamupalaravintolassa

Siinäpä niitä. Hotellia voidaan suositella tosi lämpimästi Osloon reissaaville. Hintalaatu oli todella kohdillaan. Onko siellä muita samassa hotellissa yöpyneitä?:)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Helena
  19.7.2014 at 08:56

  ajatteletteko montaakin kihlapäivää juhlia.. määränpäähän on avioliitto eikä kihloissa oleminen. Se on pelkkä välivaihe.

  • Reply
   Mona
   19.7.2014 at 09:10

   Mun mielestä elämässä ei oo koskaan liikaa juhlimisen aihetta, joten vastauksena kysymykseesi todellakin ajattelimme juhlia myös kihlapäivää jokaikinen vuosi niin pitkään kuin meidän suodaan yhdessä olevan <3 :) Me juhlitaan ihan meidän tapaamispäivääkin (joka marraskuun 2pv) joka vuosi matkustamalla, johonkin yhdessä sovittuun uuteen paikkaan <3 Ja itseasiassa avioliitto ei oo meille määränpää vaan yhteinen arki ja tulevaisuus on se mikä tekee meidät onnelliseksi<3 :) Ja vielä kaikkine iloine, että murheine. Mä oon myös vähän sitä mieltä, että vaikka itse toki haluan mennä naimisiin ja se on mulle tärkeää (mutta meillä ei ole mikään kiire – käytännössähän se ei muuta mitään), niin kyllähän toiset ovat pelkästään kihloissa, eivätkä koskaan mene naimisiin ja sekin on täysin fine:)
   Kukin tavallaan :)

   • Reply
    Kristiina
    19.7.2014 at 10:09

    Täällä toinen, jolla ei ole kiire naimisiin. Yhdessä jo yli 12 vuotta :) Arki on parasta, avioliitto ei ole määränpää. Toista on mukava hemmotella, hyvää ruokaa, reissuja, yhteisiä lenkkejä ja se aika sohvalla tv:tä katsoen, mikä on meidän perheessä valitettavasti kortilla tällä hetkellä mun opintojen takia, mutta “kohta” siihenkin tulee muutos :)

    Ja kuten Mona kirjoitit, kukin omalla tavallaan <3 me kuullaan niin paljon tuota miksi, oi miksi…

    <3

    • Reply
     Mona
     19.7.2014 at 11:19

     Kristiina <3 No just näin!!:) Tärkeintä on se, että miten olla yhdessä onnellisia:)
     Kukin todellakin tavallaan:) Haleja ihanalle<3

     • Krista
      20.7.2014 at 20:04

      Mun mielestä on ihana juhlistaa jollain tavalla kaikkia yhteisiä vuosipäiviä. Juhlistetaan helmikuun alussa kihlapäivää, kesäkuun alussa hääpäivää ja syyskuun alussa seurustelun vuosipäivää. Yleensä käydään yhdessä syömässä tai tehdään yhdessä kotona jotain hyvää ruokaa, tehdään matka tai mitä ikinä keksitäänkään :)

     • Mona
      20.7.2014 at 20:42

      No niinpä:) Meneepäs teillä vielä kivasti tasaisesti pitkin vuotta<3 Aina on syytä juhlaan:)

 • Reply
  MERENHELMI
  19.7.2014 at 10:59

  Olen Mona ihan täysin samaa mieltä kanssasi tossa asiassa kun luin sun vastauksen tohon ylimpään kommenttiin. Mekin juhlitaan aina poikaystäväni kanssa tapaamispäivää ja kuten kirjoitit ihanasti: elämässä ei oo koskaan liikaa juhlimisen aihetta. Niimpä! :) <3 Olis kyllä jossain vaiheessa mahtavaa toteuttaa toi sama, että aina kun koittaa tapaamispäivä niin lähtisi jonnekin matkalle yhdessä. Yhteiset matkat ovat niin upeita kokemuksia ja ne muistaa aina. <3

  Olette kyllä niin ihanan onnellinen ja upea pari! <3 Rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua! :)

 • Reply
  MERENHELMI
  19.7.2014 at 11:01

  Niin ja kiitos hotellivinkistä! Hotellivinkit ovat aina tervetulleita ja Osloon olisi mukavaa joskus matkustaa pienelle lomalle! En ole nimittäin koskaan käynyt Norjassa :) Toi on kyllä hyvä, että tarjolla on paljon luomutuotteita! Siinä antaisin itsekin suuren plussan! :) <3

  • Reply
   Mona
   19.7.2014 at 11:25

   Juuri näin. Hyvistä hetkistä ja juhlista kannattaa pitää kiinni <3 :) Ja on kyllä ollut todella kivaa ajoittaa aina joka vuodelle reissu siihen hetkeen, kun ollaan tavattu. Joka vuosi on tähän mennessä ollut super kiva ja mä oon edelleen niin kiitollinen, että Eetun löysin. Matkustus on myös molempien intohimo niin on ihan parasta nähdä maailmaa yhdessä ja joka vuosi ollaan otettu tavoitteeksi, että marraskuussa nähdään yksi molemmille uusi paikka – oli se sitten lähellä tai kaukana:)

   Ja mahtava, jos postauksesta oli vinkkiä <3 Suosittelen ehdottomasti tekemään reissun Osloon. Oli ihana ihana kaupunki :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *