10.7.2014

6.7.2014

Sunnuntaina vietetyt synttärit ja tuparit sujui mukavissa merkeissä perheen kanssa. Täytyy tosin sanoa, ettei tätä meidän kotia ole ihan suunniteltu kolmenkymmenen hengen partyihin!! ;D Kyllähän sopu sijaa antaa, mutta huh aika kuumat oltavat oli helteellä meidän 72 neliössä :D Kovin montaa kuvaa en ehtinyt ottaa  päivän aikana. Muutaman räpsyn muistin napata juuri ennen kuin vieraat ehti tulla.

Haimme lisää tuoleja varastosta ja siirsimme ruokapöydän keskelle, jolloin sen ympärille mahtui enemmän porukkaa. Tätä kikkaa käytimme myös viimeksi vappuna.

Omasta asusta tuli pikainen kännykkäkuva. Päällä oli Mangon valkoinen t-paita ja BikBokista mustavalkoinen hame, jonka ostin ihan vasta vähän aikaa sitten. Tykkään ihan hurjasti tästä hameesta, vaikka se on aika härskin lyhyt:D Omalla porukalla kotona ollessa ei onneksi ollut ihan niin vaarallista tuo hameen pituus :D

Tarjoiltaviin avustusta saatiin mummuilta ja MBakerylta. En olisi mitenkään saanut kaikkea tehtyä itse. Edellisenä iltana väsäsin gluteenittoman piirakan ja siinäkin meni tovi. Vaikka leipomisesta paljon tykkään, en ole siinä kovin pro…;) Piirakka onnistui kuitenkin yli odotusteni ja olin super iloinen, että se maistui vieraillekin hyvin. Onko halukkuutta tarkemmalle postaukselle gluteenittomasta piirakasta??:) Instagramissa vilahti jo piirakan kuva täällä.

Tarjottavana leivosten lisäksi oli mm. lohicoctail paloja, britakakku, pizzapalasia, keksejä yms.

Juhlien ehdottomasti suloisin tyyppi oli tämä pieni prinsessa, jota mun kummitytöksi saan kunnian kutsua <3 Hän vei kiistatta eniten ainakin kaikkien naisvieraiden huomiota;)

Perheen ja ystävien kanssa vietety juhlat ovat kyllä ihania <3 Heinäkuu on meidän perheessä ja ystävien keskuudessa melkoinen juhlakuukausi. Olen jo mennyt aivan sekaisin miten monet synttärit ja muut juhlat heinäkuussa aina vietetään.

Seuraavaksi vuorossa on lauantaina kummipojan synttärit ja sitä seuraavaksi Ninni pikkusiskon!:)

Onko muita, joilla heinäkuu on muodostunut kunnon juhlakuukaudeksi?? :)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Arja
    10.7.2014 at 19:25

    Onpa herkullisen näköinen tarjoilu ja jos vain viitsit kirjoitella , niin piirakan ohje olisi kiva :) Tuparit myös suunniteilla ja tuo olisi hyvä tarjoiluun kun monet noudattavat viljatonta ruokavaliota . Kiitos :)

    • Reply
      Mona
      10.7.2014 at 19:27

      Laitetaan siis tulemaan!!:) Seuraavaksi pitäisi testailla sekä viljatonta ja maidotonta piirakkaa, mutta se onkin sit jo mulle haasteellisempi tapaus :D
      Laitan pikimiten tästä ohjetta tulemaan:)

  • Reply
    Ambit
    10.7.2014 at 21:34

    TIedän tunteen :D Mulla oli Suomessa 64m2 asunnossa kiva parveke, se aina seivas paljon synttäreillä ja karkeloissa muutenkin ja porukkaa mahtui hyvin yli 20. Edellinen koti talsussa oli 77, tosin suurin osa neliöistä makkareissa, joten alkoi jo tekemään tiukkaa, mutta avokeittiö, jossa meillä ei ollut mitään ja paljon lattiatilaa seivasi aina paljon :D …Ja nyt pitäisi järjestää tuparit 34m2 kämpässä :’D

    Tuo pikkuneito on muuten IHANA. Lapset toki aina :) Varmasti olet hyvä kummitäti!

    Ja näin allergikkona megaiso hatunnosto että viitsit nähdä vaivaa gluteenittoman kakun tekemiseen! Itse olisin vain käynyt ostamasa orgranin pussikakun, sillä gluteeniton leivonta on jo todella vaikeaa! Toki jos kuitenkin sait laittaa kananmunaa sekaan, uskoisin sen auttavan jo huomattavasti.

    • Reply
      Mona
      10.7.2014 at 21:56

      Voi parveketta kaivattiin kuule täällä;D Se on yksi iso puute kyllä tässä kodissa.
      Tää pikkuprinsessa on tosiaan niin symppis ja super suloinen<3 Oon ihan myyty:) Niin ihanaa, kun tää tapaus asuu vielä ihan lähellä niin on mahdollisuus nähdä paljon:) Muita kummilapsia tulee nähtyä ihan liian harvoin:/
      Joo kananmunaa laitoin tohon – ilman oliskin aika haaste tehdä :D Ei varmaan multa kovin hyvin luonnistuis :D

  • Reply
    LeAnn
    11.7.2014 at 07:30

    Ihania kuvia juhlista ja herkulliselta näytti juhlapöytä. :-)
    Ihanaa perjantaita muru! ♡

    • Reply
      Mona
      11.7.2014 at 09:12

      Hih, itse harmittelin jälkeenpäin kuvien kovin vähäistä määrää:D Myös kaikkien herkkujen esillelaitossa tuli ihan jäätävä kiire, joten ne on vähän vain tupattu sinne tänne;)
      Samoin sinne aurinkoista perjantaita LaAnn <3 :) Turussa sai herätä ihanaan auringonpaisteeseen! :) Eilen ei kovin lämmin ollut, mutta hyvin tarkeni jädet syömään Café Artin terassilla Aurajoen rannalla;) Ehkäpä tänään vois lähteä jo rannalle iltapäivästä:)

  • Reply
    Empressfleur
    11.7.2014 at 08:07

    Olen itse siirtynyt gluteenittomalle ruokavaliolle (ainakin näin toistaiseksi), joten olisi tosi kiva jos laittaisit ohjetta piirakasta :) En ole vielä tehnyt mitään gluteenittomia juttuja itse (muuta kuin lettutaikinan valmiista jauheseoksesta), mutta ehkäpä jos saisi tehtyä gluteenittoman porkkanakakun viikonloppuna. Sellaista oon tässä jo kaivannut pitkän aikaa. Tosi herkullisen näköisen ruoat ja vauva on mielettömän söpö <3

    • Reply
      Mona
      11.7.2014 at 09:14

      Piirakkaohjetta siis kehiin!! :) Koitan saada mahdollisesti jo huomiseksi tuon tehtyä! :)
      Oi porkkanakakkua munkin pitää taas tehdä! :) Lindan blogista jo bongasin kivan raakakakku ohjeen, käy kurkkaamassa säkin: http://hanistyle.fi/2014/06/raakakakkukurssi/
      Tuolla on muitakin super herkullisen kuuloisia ohjeita :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *