2.7.2014

Yves Rocherin Kesäkosmetiikkaa

Sain ihanan kesäisen paketin yhteistyökumppani Yves Rocherilta ja kuvasinkin samantien nämä ja aurinkoiset putelit tänne blogiinkin.

Monoi De Tahiti on kulttituote, jonka uskon löytyvän monen meikkipussista. Tämä ihanuus on ollut pitkään jo monen suosikki ja mm. äitini muisteli käyttäneensä tätä minun ikäisenä:) Ihana kuivaöljy, joka tuo myös kauniin kuultavan kiillon päivettyneelle iholle. Loisto tuote ottaa mukaan esimerkiksi rantalomalle! :)

Olen aina tykännyt kovasti YR:n huulipunista eivätkä nämä uutuudetkaan pettäneet odotuksia ensimmäisellä kokeilulla. Huulet jäi pehmeiksi eikä puna kuivattanut. Sävyt ovat erityisen ihania ja etenkin tuo Tangerie ihastutti mut.

Tämä Rose Coctail kynsilakka on todella kiiltävä kynsillä ja on täydellinen sävy päivettyneen ihon kanssa. Nyt enää puuttuu tosin se päivetys ;D  Nail Lacquer kynsilakassa sävyt ovat siis erittäin vahvoja ja ne ovat todella näyttäviä kynnellä. Innostuin itse lakkaamaan tällä pirteällä värillä myös varpaankynnet. Olen yleisesti ollut todella tyytyväinen YR:n kynsilakkoihin ja erityisesti niiden puteloihin ja suteihin, joilla on tosi näppärä levittää lakka. Olen melko käsi kynsienlakkauksessa ja se menee helposti pilalle, mutta hyvä suti on jo iso apu hommassa. Kaiken kestävää lakkaa en sen sijaan ole vielä miltään merkiltä löytänyt:D Tosin sekin saattaa johtua omasta hutiloimisestani. Milloin minnekin nimittäin onnistun sohaisemaan lakat. Normaalisti lakat säilyvät täydellisinä mun kynsissä noin 5 minuutista puoleen tuntiin.  Onneksi Piritan tekemät geelikynnet helpottaa kynsienhoitoa ja lakatkin pysyy hivenen paremmin niiden päällä :)

Tämä ihana kuoriva suihkugeeli oli täysin uusi tuttavuus. Mikä ihana ihana tuoksu!! Ihan huumaava oikeastaan. Tekisi mieli syödä ;) Kuorinta-aineita rakastavana tämä oli mulle ihan täydellinen tulokas suihkuhyllylle. Joka päivä kuorintapäivä ja mieletön tuoksu!! :)

Viimeisenä vielä raikas tuoksu! YR on nyt ehdottomasti nostanut meikäläisen nenäaisteissa profiilia, sillä nämä uudet raikaat tuoksut ovat todellakin mun mieleen. Tämäkin ihanuus oli todella kesäinen raikkaan ja hedelmäisen tuoksunsa puolesta. Purkki on myös kivan pelkistetty. Tämä on helppo tuoksu, joka sopii varmasti monen makuun arkituoksuna:)

Seuraavaksi tekeillä on iso koontipostaus kaikista mun mielestä tärkeistä kesän kosmetiikkatuotteista. Tulossa on melkoisen iso repertuaari ja sen tekeminen ottaakin vähän enemmän aikaa, kuin aluksi ajattelin. Toisaalta ei se kesäkään ole vielä kunnolla alkanut, joten vielä ei ainakaan ole liian myöhäistä tuolle kesäkosmetiikkakatsaukselle;)

YR:n kesätuotteita pääsee tilailemaan täältä! :)

(Tuotteet saatu blogin kautta / Adlinks, kaupalliset linkit)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Merenhelmi
    2.7.2014 at 19:17

    Voi miten ihanalta näyttäviä tuotteita ja tosi kivoja kuvia! Noita huulipunia on pakko päästä kokeilemaan <3<3

    • Reply
      Mona
      2.7.2014 at 19:26

      Sä oot aina yks päivänsäde <3 :) Kiitos murunen kuvien kehumisesta.
      Itse näitä kuvia ottaessa just ääneen päivittelin, että olispa kiva, kun olis hyvä makro käytössä niin sais joukkoon vähän erilaisiakin kuvia;)
      Haleja<3

  • Reply
    Maiju Yves Rocher
    3.7.2014 at 09:26

    Voi vitsit, miten upeat kuvat! Paremmat kuin meidän omat pressikuvat :-)
    Kiitos tuotearvosteluista!

    • Reply
      Mona
      3.7.2014 at 09:34

      Voi kiitos ihana Maiju niin kivasta kommentistasi <3 <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *