30.6.2014

Weekend Outfit

Lauantaina saatiin nauttia hieman aurinkoisemmasta päivästä. Kotoa lähtiessä en kuitenkaan luottanut ulkona paistavaan aurinkoon vaan puin turvallisesti pitkähihaisen päälle takin kanssa. Kerrospukeutuminen on selkeästi ollut tämän kesän must juttu.

Jalassa oli luottofarkut Liu Jo merkiltä. Mustat skinny jeansit ovat mitä parhaimmat housut ja sopivat oikeastaan minkä kanssa tahansa. Nämä yksilöt alkavat olla kyllä todella puhkikulutetut. Olen käyttänyt niitä tooooosi paljon.

 

 

Tukholmasta ostetut Clou kengät ovat olleet paljon käytössä reissun jälkeen. Nämä ovat mitä mukavimmat ja tuovat asuun kivasti lisää extraa. Leokuvioiden rakastajana nämä ovat juuri se pieni lisä mitä asu usein kaipaa:)

 

Kuvat, Eetu Visuri

 

Kengät: Clou (vastaavat täällä)

Housut: Liu Jo *@Fashionstore (vastaavat täällä)

Paita: Massimo Dutti (vastaava täällä)

Takki: Nly Trend* (vastaava täällä)

Laukku: Mulberry (vastaava täällä)

Aurinkolasit: Ray Ban *@Fashionstore (vastaavat täällä)

Kello: Michael Kors (vastaava täällä)

Rannekoru: Tuliainen ystävältä (vastaava täällä)

(giveaway*/adlinks)

Viime aikoina on tullut muuten poikkeuksellisen paljon asukuvia. Tiedä sitten mistä johtuen ollaan saatu niitä otettua enemmän, mutta ainakin itse olen huomannut, että niitä olen saanut blogiin postailla paljon tiuhempaan. Ainakin aurinkoinen Viola on ollut avuksi jo muutamaankin otteeseen ja Eetun kanssa on puolestaan ollut useammin yhteistä vapaata. Mitä mieltä te olette yleisesti asupostauksista?

Suunnittelin hieman sellaista, että pyrkisin postaamaan aina arkisin aamupostauksen asukuvien kera. Normaali postaustahti täällä blogissa on noin 2-3 postausta päivässä, joten asujen lisäksi ehtii tulla siis muutakin. Tavoitteena olisi siis saada viikolle aina vähintään viisi erilaista asupostausta. Mikäli en joka kerta onnistu saamaan normaaleja ulkona otettuja, yhtenä vaihtoehtona olisi postaukset, jossa näkyisi joitakin yksityiskohtia vain asusta. Mitä mieltä olette? Tuleeko jo liikaa asujuttuja vai onko asupostaukset niitä eniten toivottuja? Saa laittaa myös muita toivepostauksia ja mielipiteitä tulemaan!! :)

Nyt ihanaa ja energistä alkavaa viikkoa kaikille!! :)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Heidi
    30.6.2014 at 11:00

    Heippa! Kiitos mukavasta blogista!:)
    Itse toivoisin lisää ja useammin ruokaan ja ravintoon liittyviä postauksia. Itse vatsaongelmista myös kärsivänä ja erilaisten ruokarajotteiden kanssa elävänä on blogistasi saanut useita mielenkiintoisia vinkkejä. Olisi kiva kuulla miten itse tällä hetkellä voit vatsan kanssa ja minkälaisia rajoituksia noudatat sekä miten niitä arkielämässä toteutat. Välillä gluteeniton ja maidoton ruokavalio tuottaa itselle paljon päänvaivaa ja tahdonvoimaa toteutuakseen.

    • Reply
      Mona
      30.6.2014 at 11:04

      Kiitos paljon Heidi postaustoiveista! :)
      Pitääkin siis jälleen ryhdistäytyä ruokajuttujen kirjoittamisessa! :)
      Koitan saada jotain inspiroitua. Pitkään aikaan en ole ainakaan ihan perus “ruoka- ja mahakuulumisia” kirjoitellut, joten josko jotain sellaista seuraavaksi siis! :) Ja kiitos vielä palautteesta <3
      Tsemppiä gluteenittomaan ja maidottomaan ruokavalioon!! Toivottavasti olet saanut olon ainakin hyväksi uudella ruokavaliolla? :)

  • Reply
    Anna-Liisa Pitkäaho-Pussila
    30.6.2014 at 13:59

    Hei, kiva asu! Kehuit farkkuja niin kovin, että pitihän ne itsellekin tilata… :). Minulla on yhdet Liun farkut ja ne on kyllä superhyvät! Nuo mustat olivat vielä alennuksessa ja minun kokoani oli jäljellä, jotta pakkojan ne oli ostaa. Mukavaa kesää!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *