29.6.2014

Perinteinen kesäkuun lauantai

Joka vuotinen Paavo Nurmi maraton on taas vietetty! Minä ja ystäväni hoidettiin kannustusvelvollisuudet ja Eetu juoksi äitinsä kanssa yhdessä jo kolmatta kertaa puolikkaan! :) Fiilis oli Aurajoen rannalla tuttuun tapaan mukava ja tällä kertaa ilmakin suosi todella hyvin. Eetu juoksi oman ennätyksensä 1:48, joka saakin kelvata nyt toven. Ensi kesänä jää puolikas nimittäin väliin reissun takia.

Juoksijoita riitti ihan hurjan paljon ja nuorin mukana ollut oli vain 11-vuotias!! Meitä nauratti, kun suloista poikaa haastateltiin maaliin tulon jälkeen. Kovinta puolikkaassa oli kuulemma matka ja isän käskystä oli tultu juoksemaan;D Poika oli maalissa ennen Eetua eli ajan täytyi olla järjettömän kova! :) Wau!

Lähdön jälkeen suuntasimme ystäväni kanssa Aula Cafén brunssille, jonka jälkeen piipahdimme vielä taidelainaamossa! Itse en ollut kertaakaan aikaisemmin tuolla käynyt, joten tämä oli mahtava idea ystävältäni. Seuraavaksi pitää käydä ajan kanssa ihastelemassa tauluja ja mahdollisesti etsiä kotiinkin jotain upeaa teosta. Onko Turun Taidelainaamo teille tuttu?

Maaliin ehdimme juuri ja juuri kannustamaan Eetua vielä viimeisille metreille. Arvasin, että tällä kertaa tulee hyvä aika ja niinhän se tulikin. Seuraavaksi odotettiin vielä hetki Eetun äidin maaliin pääsyä, jolle maratoonit on ihan perus kauraa;) Niitä on takana jo monta! Illaksi suunnattiin koko porukka kälyn perheen luo viettämään Eetun pikkuveljen synttäreitä grillailujen ja kakkujen kera. Kuvat jäi illasta vähän vähiin. Syytän suloista pientä prinsessaa, joka vie kaiken huomion;) Suurimmaksi ilokseni minua pyydettiin vielä yhdeksi tämän prinsessan kummiksi <3 :’)

Mukava perinteinen Paavo Nurmi päivä siis taas takana! :) Oliko teistä joku juoksemassa ja jos niin miten juoksut meni?? :)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Emmi L.
    29.6.2014 at 19:40

    Täällä on hoidettu päivän jumpat muuttokeikan muodossa vesisateessa :D Onneksi saatiin kaikki kuitenkin muutettua!

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      29.6.2014 at 19:56

      Hih – muuttaminen todellakin käy treenistä!! ;)

  • Reply
    Marlena
    29.6.2014 at 22:45

    Juoksiko sun mies puolimaratonin vai sen kokonaisen? miksi et itse osallistunut?

    Sitten hei.. kerropa missäpäin turkua on hyviä ulkokirppiksiä, joissa voi ite henk.koht. myydä (ei siis mitään manhattanin tyyppisiä) ja ei mielellään kovin syrjässä esim. ruskossa tai hirvensalossa vaan jossain keskustan alueella? Missä ite myyt käyttämättömät ja turhat tavarasi?

    KIITOS! :)

    • Reply
      Mona
      30.6.2014 at 08:28

      Eetu juoksi puolikkaan :) Mun kunnosta ei oo juoksemaan noin pitkiä matkoja – pysyttelen suosiolla mukavissa lenkeissä;)
      Mä en valitettavasti tiedä mitään ulkokirppiksiä täällä Turussa! :/ Olis kyllä kiva, jos olis joku suosittu tässä keskustan lähelle…
      Laittakahaan joku muu vinkkiä, jos on tietoa! :)
      Mä oon myynyt joskus Länkkärin kirpparilla, sit ihan tori.fi:ssa.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *