20.6.2014

Jenny | 180614

Kengät: New Balance
Housut: Diesel
Toppi: Elvine
Bomber takki: Diesel
Vyö: Diesel

Ihana aurinkoinen Jenny! Tällä kertaa hänellä oli päällä sporttinen asu, jossa pinkit kengännauhat oli hauska väriläiskä. Asun katseenvangitsija on kuitenkin upea Dieselin viime vuoden bomber takki! Housut ovat uutta mallistoa ja ne löytyy Jenny’Storesta tälläkin hetkellä:)

Pikaisella visiitillä asukuvan lisäksi tarttui matkaan vähän ostoksiakin. Nimittäin DAY:n upea silkkipaita, joka oli aikast hyvässä alessa. Nyt on alet alkaneetkin myös Jenny’Storessa, joten kannattaa käydä kurkkimassa hyviä löytöjä. Myös uutuuksia on jo tullut ja niidenkin joukossa oli vaikka mitä ihanaa! :) Kiitos vielä Jennylle asuinspiraatiosta <3 :)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *