18.5.2014

Easy like sunday morning

Huomenta! Viimeistä päivää Tukholmassa viedään ja iltapäivästä suunnataan taas takaisin Suomeen. Tukholma on vienyt kyllä sydämen ihan täysin jo muutamassa päivässä ja tänne pitää päästä pikimiten uudelleen:) Toivottavasti jo tänä kesänä murun kanssa. Eilen oli niin täydellinen ilma, ettei ole tosikaan. Aurinko paistoi koko päivän ja käveltiin monta kilometria ja nautittiin Tukholmasta. Shoppailujakin tuli tehtyä – laitan niistä myöhemmin kuvia. Illan bileet oli ihan huikeasti järjestetyt ja porukkaa oli paikalla todella paljon. Nelly oli panostanut juhliin ihan mielettömän hienosti. Me tosin lähdettiin jo kohtuullisen ajoissa takaisin hotellille;) Ei musta oo enää tuollaiseen mega biletykseen :D Nyt onneksi onkin virkeä olo taas ja voidaan suunnata hotellin ihanalle aamupalalla!! Nam! Veikkaan, että tulee taas istuttua muutama tunti ja syötyä vatsa ihan ähky täyteen. Vaikka “virkeitä” ollaankin niin tänään jää kyllä aamusali välistä;) Nyt on herkuttelun vuoro.

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja kuullaan myöhemmin vielä asukuvien sun muiden puitteissa:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  LeAnn
  18.5.2014 at 11:45

  Kiva, kun jaksat reissustakin päivittää blogia. :-)
  Innolla odotellaan ostoksia…
  Nellyn instakuvusta päätellen oli upeat bileet! Täällä toinen, joka toivoo pääsevänsä kesällä Tukholmaan! :-)
  Aurinkoista sunnuntaita Aurinkoinen!

  • Reply
   Mona
   19.5.2014 at 13:57

   Oli kyllä huikeat pirskeet! :)
   Mä jo täällä suunnittelen milloin ehtisi lähteä uudelleen viettämään vkl:a Tukholmaan;)
   Haleja <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *